BeejiveIM momentálně ve slevě 9.99$ [do 31.3. AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- patron iPhone.cz
Re: BeejiveIM momentálně ve slevě 9.99$ [do 31.3. AppStore]
Nevím jestli je to ten zasadni rozdil, ktery ovlivňuje tu cenu, ale Beejive umí posílat fotky a voicemessage fyzicky, kdežto třeba srovnatelný IM+ odesílá jen linky na tyto soubory.
A mne zas príjde lepšie to uploadovanie na ich server ako v Palringu. Si radšej keď ti dá niekto link na obrázok, ako keď ti ho pošle, musíš si ho uložiť, otvoriť a zmazať.
-
- Klub čistého iOS
-
- Host
Re: BeejiveIM tento víkend se slevou [AppStore]
prd blokli, prostě z programu odstranili icq, jdu jim psát o vrácení peněz.
Almi píše:stačí trochu zagooglovať.
každý kto má cracknutú verziu alebo oficialne kúpenú na jailbreak iphone má túto app zablokovanú.
dali si tú námahu a jednoducho nám to lockli.
mám ofiko zakúpenú app a tiež mám smolu
-
- Starý pes fóra :)
Icq tam můžeš pořád dál používat, jen vyber účet AIM.
Přijde mi, že se stalo z jednoho z nejlepších klientů jeden z nejhorších, nikam dál se neposouvá. Třeba takový IM+ nebyl dříve příliš použitelný. Časem se dostal na špičku.
Přijde mi, že se stalo z jednoho z nejlepších klientů jeden z nejhorších, nikam dál se neposouvá. Třeba takový IM+ nebyl dříve příliš použitelný. Časem se dostal na špičku.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- iPhone expert
Přes AIM mi to fungovalo jenom chvilku i proto jsem přešel k Agile Messengeru HD Pro.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4