Gps bez wifi pripojenia

Odpovědět
montuz

Gps bez wifi pripojenia

Příspěvek od montuz »

ahojte, mam taku otazku...V setings-general-network som si zapol aj 3g aj data roaming a ked spustim maps v aute tak ma bez problemov najde a ukazuje my to kadial idem napriek tomu ze mapi nemam nacitane. Plati sa za to, alebo je to zadarmo(myslim to ze my to ukazuje, kade idem) dakujem

pe.kova
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Gps bez wifi pripojenia

Příspěvek od pe.kova »

no. ehm. neměl jsem zaktivovaný datový účet(jak si jsem zapoměl), byl jsem svou neopatrností 5 minut na mapách a stálo mě to 500 Kč :lol:
Pak jsem si to ihned pochopitelně zaktivoval
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

montuz

Příspěvek od montuz »

ale mne sa mapy nenacitavaju, len my chodi kurzor s mojou polohou auta po stvorcekoch bez mapy....

pharlap

Příspěvek od pharlap »

1/ Priteli.. i kdyz si zapnes 3G a data roaming, stejne ti to neurychli nacitani map :lol: Samozrejme jen v pripade, ze tam pokryti 3G je :wink: Akorat ti to bude vybijet baterii (pokud tam neni)..
2/ Nevim kde se nachazis, ale trebas ja, jako nynejsi obyvatel mesta Tanvald mam pokryti EGDE a GPRS, misty nejaka lokalni wifina.. a to je podle mne vsecko co potrebujes mit zapnute! Takze si predevsim zapni EDGE!
3/ Musis mit na mysli to, ze stazeni mapy.. v urcitem rozliseni.. nejakou chvili trva, a jestli si zapnul jen 3G (bez zapnuteho EDGE) v miste kde neni 3G signal, je jasne, ze mas jen kurzor a ctverecky.
4/ A dalsi muj dotaz je, jestli nahodou nepouzivas aplikaci xGPS, protoze o teto aplikaci je tady sahodlouhe vlakno, kde se vse dulezite doctes!! http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=1&t=14410&hilit=xGPS
At tady nefloodujes, a nepokladas dotazy, ktere jsou prebytecne, protoze si jeste vsecko neprostudoval :wink:
5/ A plati se za vsecko! Pripojeni na GPS je zdarma.. ale ty potrebujes mapy, ktere, jak si uvedl, v tlf nemas, takze si je aplikace musi do tlf nahrat, tim padem pripojit k netu a za to se cáluje :D To je jasný, ne?! :wink:

Bery21

Příspěvek od Bery21 »

chtěl bych se v nejbližší době zařadit mezi iPhoňáky :) ...ale jak tu čtu tak když si teď koupím 3G tak asi za měsíc vyjde 3GS a novej FW...a budou na to teda volně stažitelný mapy k GPS?...jde mi o to abych když už do toho vrazím takový prachy abych měl GPS se vším všudy :)

blazo

Příspěvek od blazo »

zdravim, no ja jenom doplnim co jsem dneska objevil, tak snad to nebude pravda!

http://mobil.idnes.cz/v-cesku-novy-ipho ... iphone_vok

Bery21

Příspěvek od Bery21 »

jj, čekám až výjde 3G S...a podle toho uvidím ale rozhodně chci jít do 16GB ;)...a myslíte že půjdou časem sehnat mapy zadarmo?...když budu mít i v 3G FW 3.0?

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Bery21: na co se ted ptas? vlakno se jmenuje "gps bez wifi pripojenia"..
Mapy v iPhonu k dispozici jsou. V ramci aplikace Mapy primo v iP. Jinak ofiko navigace bude. Snad nejdrive se vyjadri TomTom a dneska na foru se objevila informace o nativni ofiko aplikaci od Garmina.
Jinak pokud si udelas jailbreak, tak je k dispozici zdarma aplikace xGPS s mapami z Google maps a pak je tu jeste aplikace iDA, ktera je ale placena :wink:
Staci?

Odpovědět