Problem s fotakem (zelene fotky)
Problem s fotakem (zelene fotky)
Zdravím, mám problém s IP 3G FW 2.2., foťák ze začátku fungoval normálně, ale po nějaký době začal dělat fotky:
Obrázek
Ze začátku tam bylo pouze pár pruhů, ale časem jenom takto zelené. Fotky vypadají úplně stejně i se zakrytou čočkou, i když to dělalo zelené fotky přes cycoder to natáčelo video stále v dobré kvalitě, ale teď už to natáčí pouze zeleně.
Restore jsem zkoušel.
Obrázek
Ze začátku tam bylo pouze pár pruhů, ale časem jenom takto zelené. Fotky vypadají úplně stejně i se zakrytou čočkou, i když to dělalo zelené fotky přes cycoder to natáčelo video stále v dobré kvalitě, ale teď už to natáčí pouze zeleně.
Restore jsem zkoušel.
-
- Senior uživatel
Re: Problem s fotakem (zelene fotky)
Nejdřív zkus restore, jednou mi to dělalo taky, dal jsem resote a bylo po problému 

-
- Moderator fóra
Píše, že restore zkoušel.
Zkoušel jsem tam dát 2.2.1 nepomohlo.
Dneska jsem nechal zapnutou kameru asi 15 minut a poté byl obraz normální, vyfotil jsem 1 fotku a zase se objevili zelené fotky
Edit: zkoušel jsem udělat nějaké další fotky a vyfotilo to tak na 75% zelené čáry a zbytek obrázku byla nějaká fotka z galerie vyfocených
Dneska jsem nechal zapnutou kameru asi 15 minut a poté byl obraz normální, vyfotil jsem 1 fotku a zase se objevili zelené fotky
Edit: zkoušel jsem udělat nějaké další fotky a vyfotilo to tak na 75% zelené čáry a zbytek obrázku byla nějaká fotka z galerie vyfocených
Choď to reklamovať update alebo downgrade v tomto prípade nemá zmisel.
Určite HW chiba.
Musel na miesto fotoaparátu pôsobit tlak,odpojený káblik alebo poškodená cočka?
No a ktomu ti na novo vifotenej fotke ukazuje foto z galérie....?
Určite HW chiba.
Musel na miesto fotoaparátu pôsobit tlak,odpojený káblik alebo poškodená cočka?
No a ktomu ti na novo vifotenej fotke ukazuje foto z galérie....?
-
- Host
Mel jsem ten samej problem .. Vymena kamera modulu cena i s prací 700. vsechno ted jede jak ma .
Zdravim,
podobny problem, ale mne sa na fotkach daju rozoznat tvary:

Obcas sa stane, ze sa to napravi (samo od seba, bez toho, aby som musel restartovat iPhone), ale vacsinou to vzapati skoci naspat ... iPhone mam ani nie tyzden, zatial mi nepadol, nemam JB, FW mam 2.2.1 ... zozaciatku fotil normalne, toto sa stalo prakticky z hodiny na hodinu (presnejsie, fotil som s nim okolo 20:00 vecer, to bolo vsetko v poriadku, potom som chcel okolo 23:00 vyskusat, ako sa sprava fotak v tme, ale to uz bolo vsetko zelene ... medzitym som s nim nic nerobil, bol polozeny na stole)
podobny problem, ale mne sa na fotkach daju rozoznat tvary:

Obcas sa stane, ze sa to napravi (samo od seba, bez toho, aby som musel restartovat iPhone), ale vacsinou to vzapati skoci naspat ... iPhone mam ani nie tyzden, zatial mi nepadol, nemam JB, FW mam 2.2.1 ... zozaciatku fotil normalne, toto sa stalo prakticky z hodiny na hodinu (presnejsie, fotil som s nim okolo 20:00 vecer, to bolo vsetko v poriadku, potom som chcel okolo 23:00 vyskusat, ako sa sprava fotak v tme, ale to uz bolo vsetko zelene ... medzitym som s nim nic nerobil, bol polozeny na stole)
-
- Mírně pokročilý
jednoznačne by som to reklamoval.
Krtko píše:jednoznačne by som to reklamoval.
ziadne urob-si-sam nepomoze?

EDIT:
andrejkovo píše:OT: Nemáš nočné videnie![]()
![]()

Ty místo toho žertování si raději přečti pravidla fóra o editaci příspěvků. Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal těmto pravidlům (viz odkaz níže). To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929