iPhone SMS je zkratka primo pro iPhone, ale to ze je to primo na jedno zarizeni zarucuje kvalitu a bezkompromisnost aplikace
SMS z iPhone zdarma [internetová brána]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
Antabelus
- iPhone guru

Re: SMS z iPhone zdarma [internetová brána]
No, tak na normalnim telefonu muzes pouzivat m.poslatsms.cz, ne? 
iPhone SMS je zkratka primo pro iPhone, ale to ze je to primo na jedno zarizeni zarucuje kvalitu a bezkompromisnost aplikace
-
S474N
- Sons of Jailbreak

Bezkompromisnost v registraci? No nevim, jestli je to krok spravnym smerem 
EDIT:tak koukam, ze je to u BETA, vubec nechapu, jak se mi to do URL dostalo.
-
S474N
- Sons of Jailbreak

At tak, ci onak, mam par navrhu na vylepseni:
1) Definice casu do podpisu - napriklad pres promennou %time% v radce podpisu by mohl system vratit cas (napr. 19:24). Vyhoda je zrejma, protoze nekdy SMS chodi pozdeji a uz nemusi byt aktualni. Samozrejme diky tomu, ze by se to udelalo pres podpis, tak by byla moznost to davat dopredu/dozadu zpravy.
2) Zjednoduseny rezim - napriklad v Nastaveni nekde povolit zmenu na zjednoduseny rezim, ten by se mel projevovat tak, ze by nechtel vsechno potvrzovat, jako soucasny (at uz vymazy zprav, jejich odeslani, atd.).
Zedituj si i tento příspěvek do předchozího. Nebýt zajímavý, vymazal bych ho. Beavers.
1) Definice casu do podpisu - napriklad pres promennou %time% v radce podpisu by mohl system vratit cas (napr. 19:24). Vyhoda je zrejma, protoze nekdy SMS chodi pozdeji a uz nemusi byt aktualni. Samozrejme diky tomu, ze by se to udelalo pres podpis, tak by byla moznost to davat dopredu/dozadu zpravy.
2) Zjednoduseny rezim - napriklad v Nastaveni nekde povolit zmenu na zjednoduseny rezim, ten by se mel projevovat tak, ze by nechtel vsechno potvrzovat, jako soucasny (at uz vymazy zprav, jejich odeslani, atd.).
Zedituj si i tento příspěvek do předchozího. Nebýt zajímavý, vymazal bych ho. Beavers.
-
Antabelus
- iPhone guru

S474N píše:Bezkompromisnost v registraci? No nevim, jestli je to krok spravnym smerem
Tento příspěvek jsem nepochopil.
S474N píše:Definice casu do podpisu
Moc dobrý nápad
EDIT: Tak už je to hotový
S474N píše:Zjednoduseny rezim
Nad tímhle budu přemýšlet.
-
S474N
- Sons of Jailbreak

Antabelus: a neslo by to udelat jako "nastavitelne". Verim, ze spouste lidi to vyhovovat nemusi, proto me napadlo to s tou promennou. Pripadne to udelat jako dalsi bod v Nastaveni - Cas Ano/Ne, na zacatku/na konci.
-
Antabelus
- iPhone guru

Všimni si, že v iBeta je téměř vše předdefinované. Brzo tuto řadu dokončím, a do 4. řady aplikace plánuji zakomponovat uživatelské nastavení samotného chování aplikace (tedy i nastavení času atd.)
Btw, všechny plány co se 4. řady týče jsou na titulní straně (na 1. stránce tohoto vlákna).
Btw, všechny plány co se 4. řady týče jsou na titulní straně (na 1. stránce tohoto vlákna).
-
Antabelus
- iPhone guru

Omlouvám se za doublepost, ale toto je důležité oznámení:
Pozastavuji vývoj iPhone SMS na dobu neurčitou, dokud nebudu mít iPhone. Rozbil se mi, a teď čekám na nový.
Buďte prosím trpělivý.
Pozastavuji vývoj iPhone SMS na dobu neurčitou, dokud nebudu mít iPhone. Rozbil se mi, a teď čekám na nový.
Buďte prosím trpělivý.
-
Antabelus
- iPhone guru

Důležité oznámení: Již mám iPhone, vývoj pokračuje.
-
H0NZ1K
- Senior uživatel

no to je jen dobre
... tak co chystas?
btw. co tedka mas za stroj ?:P
btw. co tedka mas za stroj ?:P
-
Antabelus
- iPhone guru

iBeta bude brzo v RC verzi 
OT: Mám překrásnej bílej iPhone 3G
Nová verze 3.2.2b3 - hodně jsem zapracoval na pružnosti formuláře
Došlo k mnoha zásadním zásahům do kódu, kdyby jste kdokoliv narazil na jakýkoliv problém, nebo by se vám chování aplikace zdálo neadekvátní, napište mi to se prosím.
OT: Mám překrásnej bílej iPhone 3G
Nová verze 3.2.2b3 - hodně jsem zapracoval na pružnosti formuláře
-
H-Street
Pridaj tam aj slovensku predvolbu +421 
Napr 0908123456 aby islo
Napr 0908123456 aby islo
-
Antabelus
- iPhone guru

iPhone SMS neni delane pro Slovensko, tak proc bych tam daval predvolbu?
-
Speedy4
Ahoj,
mám jeden dotaz, na firmware 2.1 mi tahle stranka klasicky nabíhala a automaticky se mi přihlásila na můj účet, ale potom co sem upgradoval na 2.2.1 a jailbreaknul svuj iphone. Tak se mi stranka načte, ale pokážde se musim přihlašovat znova. Čím to je? Proč se mi to automaticky nepřihlásí?
mám jeden dotaz, na firmware 2.1 mi tahle stranka klasicky nabíhala a automaticky se mi přihlásila na můj účet, ale potom co sem upgradoval na 2.2.1 a jailbreaknul svuj iphone. Tak se mi stranka načte, ale pokážde se musim přihlašovat znova. Čím to je? Proč se mi to automaticky nepřihlásí?
-
Antabelus
- iPhone guru

Stačí při přihlašování zaškrtnou políčko 'Pamatovat'.
Pokud tě to ani v tomto případě nebude automaticky přihlašovat, je chyba na straně tvého iPhonu - Safari evidentně neukládá cookies.
Pokud tě to ani v tomto případě nebude automaticky přihlašovat, je chyba na straně tvého iPhonu - Safari evidentně neukládá cookies.
-
Speedy4
Nešlo mi to právě ani po zaškrtnutí "pamatovat"
bude tedy asi muset zkusit restore. A díky za odpoved:) ted už to snad půjde.
bude tedy asi muset zkusit restore. A díky za odpoved:) ted už to snad půjde.
-
Beavers
- Moderator fóra

Restore ti nepomůže. Musí se nastavit parametry v Safari, o tom se tu psalo v souvislosti s podobnou věcí - přihlašování na server iPhone.cz, je tam rada, co se má nastavit, aby nastavení "drželo". Má to souvislost s těmi cookies, jak píše Antabelus.
-
Antabelus
- iPhone guru

Jen pro upřesnění ( to aby se ti lépe hledalo
) - nastavují se přístupová práva.
-
Speedy4
Tak zase taková lama, abych neveděl kde jsou cookies nejsem
ale musim se k něčemu přiznat, já pitomec žil pořád v domnění, že to mám nastavené správně ale po upgradu se to změnilo a já si toho lehce nevšiml
Takže díky za pomoc:) ted už je všechno OK:)
-
Antabelus
- iPhone guru

LOL aha
ty jsi ani nemel povolene prijimani cookies
tak s tim sme nikdo nepocital xD
-
Termik
Stava se mi ze se formular zastavi na "odesila se" a dal se proste nehne. V cem by mohl byt problem?
-
johny03
to se mi nikdy nestalo, app mi funguje výborně 
-
Marthin
- iPhone expert

skvělá aplikace 
nevím jestli se to tady už náhodou neřešilo, tak mě napadlo jestli by šlo udělat rozhraní v aplikaci pro přihlášení do t-zones
(tzn. podle předem vyplněných údajů by se aplikace přihlásila do t-zones a poslala sms přímo přes účet t-zones, nemusel by se vyplňovat kód atd
)
nevím jestli se to tady už náhodou neřešilo, tak mě napadlo jestli by šlo udělat rozhraní v aplikaci pro přihlášení do t-zones
(tzn. podle předem vyplněných údajů by se aplikace přihlásila do t-zones a poslala sms přímo přes účet t-zones, nemusel by se vyplňovat kód atd
-
Antabelus
- iPhone guru

Termik píše:Stava se mi ze se formular zastavi na "odesila se" a dal se proste nehne. V cem by mohl byt problem?
Problém by mohl být v tom, že často v ostrém provozu zasahuji do kódu.
Marthin píše:tak mě napadlo jestli by šlo udělat rozhraní v aplikaci pro přihlášení do t-zones
Ano, řešilo. Nicméně, RC verze třetí řady klepe na dveře, takže finální bude brzo. Pak začnu pracovat na čtvrté řadě, kde mimo jiné plánuji vlastní řešení agregace bran, takže odpověď je - možná bude i T-Zones
-
S474N
- Sons of Jailbreak

Mensi bug. Klepnu na nekoho a jeho cislo se mi predvyplni nahore do policka pro zadani cisla. Ale potom sjedu dolu a rozkliknu si treba nekoho na editaci v adresari, tak kdyz chci odeslat zpravu, tak i presto, ze mam vyplneny text i cislo, objevi se chybova hlaska, ze neni nacten adresar.
-
Tea Racer
- Moderator fóra

Moc díky, super aplikace! 
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
Antabelus
- iPhone guru

S474N píše:Mensi bug. Klepnu na nekoho a jeho cislo se mi predvyplni nahore do policka pro zadani cisla. Ale potom sjedu dolu a rozkliknu si treba nekoho na editaci v adresari, tak kdyz chci odeslat zpravu, tak i presto, ze mam vyplneny text i cislo, objevi se chybova hlaska, ze neni nacten adresar.
Díky za info, ale není to bug
-
S474N
- Sons of Jailbreak

Antabelus: a co tam dat tlacitko "Ano vim a chci pokracovat" a zbytecne se vyhnout dalsimu cekani na refresh 
-
jakubslu
Zdravím, vyborna aplikace, akorát tam teď je menší chybka, kdyz klikni v adresáři na kontakt, tak se me zobrazí jméno a všechno v pořádku, kromě čísla, to se mě objevuje číslo z předchozího kontaktu. Kdzž to pak potvrdím, tak číslo do hlavičky SMS se už vyplní správně.
Díky
Díky
-
Antabelus
- iPhone guru

Dekuji za upozorneni, take jsem si toho vcera pozde vecer vsiml. Az se dostanu domu, chybu opravim (behem dneska).
-
jakubslu
Jasny, to zase tak nespěchá, hlavně že to tak pak hodí spravný číslo 
-
Antabelus
- iPhone guru

Chyba opravena.
-
Speedy4
Apríl se ti vážně povedl:D když sem to viděl, úplně sem se zarazil:D pak mi to ale naštěstí došlo:)
Naposledy upravil(a) Speedy4 dne pon dub 06, 2009 11:54 am, celkem upraveno 1 x.
-
S474N
- Sons of Jailbreak

Speedy4: ja kdyz vydel tvou zpravu, tak jsem se taky zarazil.
Jinak aprilovy forek super, jsem potreboval nutne napsat SMS, tak jsem neklikal a jenom jsem si rikal, jestli to zase neni nejakej pruser spojenej s jailbreakem nebo kdovicim
Jinak aprilovy forek super, jsem potreboval nutne napsat SMS, tak jsem neklikal a jenom jsem si rikal, jestli to zase neni nejakej pruser spojenej s jailbreakem nebo kdovicim
-
Antabelus
- iPhone guru

No
byla to sranada 
-
Tea Racer
- Moderator fóra

Ráno jsem posílal 2sms pres tuto aplikaci na 02 a pred chvili 2 na svuj mobil pro kontorlu a nefunguje to, včera ještě vše ok. Vám to fungje všem?
Sms se tvári jako odeslená jen nedorazi tak nevim jestli problem u 02 jestli nemenili brany nebo co.
Sms se tvári jako odeslená jen nedorazi tak nevim jestli problem u 02 jestli nemenili brany nebo co.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
engel
- Mírně pokročilý

2Pájaa: jsem si zkusil poslat testovací sms na O2 a opravdu nic nepřišlo
-
Antabelus
- iPhone guru

chyba je tentokrát vyjímečně na straně o2... nefunguje ani jejich oficiální brána 1188.
vzhledem k tomu, že do budoucna potřebuji spolehlivější odesílání, zapracuji na spolehlivějším hlášení o úspěšnosti odeslaných SMS, než vytvořím vlastní agregaci...
vzhledem k tomu, že do budoucna potřebuji spolehlivější odesílání, zapracuji na spolehlivějším hlášení o úspěšnosti odeslaných SMS, než vytvořím vlastní agregaci...
-
Paly
- Starý pes fóra :)

Pre slovensko sa nic chystat nemoze pretoze slovensky operatory nepodporuju posielanie SMS cez internet. Orange len 10 SMS na mesiac z orangeportalu a T-mobile to vobec nepodporuje. Neda sa to vytvorit.
Bolo to v tom vlakne uz riesene.
Bolo to v tom vlakne uz riesene.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!