SSH pre iphone bez PC na wifi

Odpovědět
Superman2

SSH pre iphone bez PC na wifi

Příspěvek od Superman2 »

Cawte, chcel by som sa spytat ci je mozne nejak iphone pripojit cez ssh inak ako wifi, teda mam doma wifi ale pocitace mam pripojene kablovo teda nie cez wifi. No tak mi to nefunguje, hladal som tu na fore ale asi nikto nema tento problem :( . Je to nejak mozne bez toho aby som mal PC cez wifi? Thx

Superman2

Re: SSH pre iphone bez PC na wifi

Příspěvek od Superman2 »

No lebo som stiahol OpenSSH (nemam to nikde v ikonkach asi to neni aplikacia). Potom som pustil WinSCP a napise ze Time out. Nvm vcom je problem dpc :( Pritom som vsetko vtom WinSCP nastavil dobre (IP adresu z tych podrobnosti siete, meno Root a heslo alpine). Tak nvm vcom je problem :(

masklin
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

stahni si do founu BossPrefs a zapni si SSH
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Superman2

Příspěvek od Superman2 »

To iste.. netreba v iphone nieco spustit? alebo len staci mat nainstalovane to openssh a to bossprefs?

masklin

Příspěvek od masklin »

v bossprefs zapnas ssh a pripojis s compem bud pres kabel nebo wifi pomoci winscp (u kabelu potreba itunnel)
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

PC mozes mat cez kabel k tomu istemu routeru. router ak ma wifi, tak sa iphonom pripojis cez jeho wifi a mozes kludne z pc ist cez ssh (WinSCP, putty) do iphone za podmienky, ze v iphone mas jailbreak, z cydia nainstalovane openssl (cize podporu na SSH), a mas prepinac na zapinanie SSH (napr. cez bossprefs).

Cela podmienka je teda, ze oba pristroje (PC aj iphone) musia byt na tej istej sieti (ak je to lokalna siet).

cize: ak sa pripajas na cudzie wifi, tak je jasne, ze z PC sa na taky iphone tazko dostanes bez kooperacie vlastnika danej wifi.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět