Úprava počasí integrovaného ve schématu
-
komonek
- iPhone expert

Úprava počasí integrovaného ve schématu
Snad se mi to podaří dostatečně vysvětlit
Poslední dobou se objevuje v Cydii stále více témat, které mají integrované počasí. Resp. místo čtvrtého řádku ikon je zde pruh ve kterém je název města, teplota a ikonka aktualního počasí. Da se toho barevného pruhu nějak zbavit?
Tedy aby tam byl jen nazev města, teplota a ikona počasí.. snad sem to napsal srozumitelně...
Nejspíš se asi musí něco editovat ve složce temy Private. děkuju za jakoukoliv odpověď či radu
iPad 4 - 64GB, white, iOS 8.1
iPhone 5S - 64GB, gold, iOS 8.1
appleTV 3th gen.
iPhone 5S - 64GB, gold, iOS 8.1
appleTV 3th gen.
-
Diablo
Re: Úprava počasí integrovaného ve schématu
Dá a je to velmi jednoduché ...
Jdi do složky Private (Ano to jsi tipoval správně) , následně do složky Stylesheets, a zde se nacházejí vpodstatě Grafická Nastavení toho Widgetu pokud aspoň trochu znáš .css styly víš o čem mluvim.
Je zde několik .css souborů a ty musís Editovat ten, který tvoje Thema používá jako Primární na Springboardu ... např. Split ...
Pro Split by to mělo vypadat nějak Takhle ...
Prostě potřebuješ nastavit u Weather Containeru a Text Containeru aby byla barva pozadí "blank" = Průhledná.
Pokud jsi nepochopil z tohohle textu co máš dělat tak to dokážu vysvětlit ještě primitivněji Step by Step pokud budeš mít zájem ale tohle by mělo stačit.
Jdi do složky Private (Ano to jsi tipoval správně) , následně do složky Stylesheets, a zde se nacházejí vpodstatě Grafická Nastavení toho Widgetu pokud aspoň trochu znáš .css styly víš o čem mluvim.
Je zde několik .css souborů a ty musís Editovat ten, který tvoje Thema používá jako Primární na Springboardu ... např. Split ...
Pro Split by to mělo vypadat nějak Takhle ...
Kód: Vybrat vše
#WeatherContainer{
opacity:0.85;
margin-top:315px;
width:100%;
background-color:blank;
color:white;
}
#TextContainer, #weatherIcon{
background-color:blank;
-webkit-border-radius:10px;
opacity:1;
}
#TextContainer{
float:left;
padding: 5px 10px 5px 25px;
margin: 0 10px 0 -20px;
font-family: Helvetica, sans-serif;
text-shadow:blank;
}
#city{
text-transform:capitalize;
font-weight:bold;
}
#TextContainer p{
padding:0;
margin:0;
}
#desc{
text-transform:capitalize;
display:none;
}
#weatherIcon{
height:36px;
width:36px;
float:right;
border:none;
padding: 5px 25px 5px 10px;
margin: 0 -20px 0 10px;
}Prostě potřebuješ nastavit u Weather Containeru a Text Containeru aby byla barva pozadí "blank" = Průhledná.
Pokud jsi nepochopil z tohohle textu co máš dělat tak to dokážu vysvětlit ještě primitivněji Step by Step pokud budeš mít zájem ale tohle by mělo stačit.
-
Ttomcat
Re: Úprava počasí integrovaného ve schématu
Na FW 2.2.1 jsem používal počasí také místo čtvrtého řádku a vše šlo bez problémů. Od FW3.0 se mi počasí na springboardu zobrazí, ale na lockscreenu my zmizí tapeta a lockscreen je černý, zůstane tam jen datum a hodiny. Můžete mi prosím poradit co kde upravit?
Děkuji
Děkuji