iBluetooth [Cydia]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: iBluetooth [Cydia]
hmm super aplikacia len skoda tych detailov co ju tahaju dole
-
- Starý pes fóra :)
Tes sa na updaty... vari to neostane len pri tomto 
dodo

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
@dodo nechystas sa na slovencinu
aj ked viem, ze je tam malo anglickych textov, ale predsa by sa na to dobre pozeralo 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Mírně pokročilý
mne tam nic nereaguje,ať tapnu kam chci tak nic,ani na zadání Emailu!
-
- Mírně pokročilý
moze mi pls niekto vysvetlil kde mate aky mail,registraciu atd??to uz vam skoncilo demo alebo ako?? ja ani nikde nevidim ze to mam demo
-
dodulo píše:@dodo nechystas sa na slovencinuaj ked viem, ze je tam malo anglickych textov, ale predsa by sa na to dobre pozeralo
Slovencinu uz mam hotovu ale len pre menu nastavenie... zatial sa mi nepodarilo prist na to ako prelozit spodnu listu... Tu prelozenu cast mozem dat kludne na forum ale osobne sami nepacila taka nedorobena tak som ju tu zatial nedal...

dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
nebude to spodne menu robene sposobom, ze su to obrazky a ze ten tex nie su textove polia?
inak aby som nebol az tak velmi OT tak s app som spokojny az na to, posielanie fotiek z iphonu to, ze posiela fotky s malym rozlisenim ma fakt stve

inak aby som nebol az tak velmi OT tak s app som spokojny az na to, posielanie fotiek z iphonu to, ze posiela fotky s malym rozlisenim ma fakt stve

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
-
- Mírně pokročilý
vam to vsem jde?:( Me nejde zadat email .. 

-
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Pokročilý uživatel
Tak tak dodo chtěl jsem udělat češtinu, ale je tam toho málo.

Shot at 2009-03-13

Shot at 2009-03-13
Ale mám ještě nápad jak na to vydržte do večera... teď musím jet tvořit hodnoty

Shot at 2009-03-13

Shot at 2009-03-13
Ale mám ještě nápad jak na to vydržte do večera... teď musím jet tvořit hodnoty

-
- Host
dají se posílat vizitky a hned uložit do adresáře?Když mi někdo pošle mp3 tak se mi uloží private/var/mobile/media/itunes control/music jak to dastanu do iTunes musím to dělat přes winscp nebo jde zadat cesta k uložení rovnou a hned to přehrát?
Na vizitky jsem neprisel, asi to nejde (snad se pletu). Co se tyce mp3, s iPod playerem je asi nesesynchronizujes. Na to doporucuju dTunes (Cydia)
-
Tu je moj preklad v podstate su prelozene cele nastavenia este mi tam troska nesedia niektore nazvy (neviem ci som ich dobre prelozil).

dodo

dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Páni ja si asi počkám na bluetooth od http://www.ibluetoothproject.com.
murder píše:Tak tak dodo chtěl jsem udělat češtinu, ale je tam toho málo.
Češtinu už dělá djlucas

Také jsem jí chtěl udělat,ale jak jsem nato koukal tak to nechám na djLucasovi protože mam Windows.
Poukud znáte nekde nejakej peknej programek na preklad ,tak me napiste PM.
Ja to delam ve Wordu a moc prijemne to neni.
Cestinu na Swirlymm co je v cydii jsem delal 2 dny

mala OT: Přátelé, já Vám gratuluj, že se Vám podařilo získat licenci, ale mě ještě stále ne.. na netu medevil.net jsou payments zastaveny. Z aplikace se zobraz uvodni obrazovka s registraci a tot vse.. coz hazi tuto app do doby pravěku
Takze asi budu muset vyckat, nez se to nejak rozchodi.. nebo nevim.. ani nechapu jak se dostat do DEMO modu, kterej uvadi medevil na svych strankach.. 

Přeji všem krásné odpoledne a moc prosím o pomoc. Mám Iphon 2G, verze 2.2 (5G77) na které jsem udělal Jailbreak 2.2 iPhone 2G pomocou QuickPwn.
v Cydii si stáhnu aplikaci iBluetooth verze 1.0 vše se mi stáhne do telefonu a nainstaluje, problem nastava kdyz chci program otevřít.
Okamžite nahlásí: Aplikaci "iBluetooth" nelze otevřít
Prosím o radu, děkuji Libor
Edit: Telefon jsem znovu reinstaloval, je cisty uplne nove, ale iBluetooth se chova stejne, jsem bezradny.

v Cydii si stáhnu aplikaci iBluetooth verze 1.0 vše se mi stáhne do telefonu a nainstaluje, problem nastava kdyz chci program otevřít.
Okamžite nahlásí: Aplikaci "iBluetooth" nelze otevřít
Prosím o radu, děkuji Libor
Edit: Telefon jsem znovu reinstaloval, je cisty uplne nove, ale iBluetooth se chova stejne, jsem bezradny.

-
- patron iPhone.cz
Umíš přidělit práva přes SSH?
Pokud ano, přiděl práva 7777 celé složce iBluetooth.app
Aplikaci mám na třech iPhonech. Na dvou jde bez problémů a na tom třetím vůbec nenaběhla a hned spadla na spingboard. Pomohlo až tohle.
Aplikaci mám na třech iPhonech. Na dvou jde bez problémů a na tom třetím vůbec nenaběhla a hned spadla na spingboard. Pomohlo až tohle.
-
- Senior uživatel
Ja keď otrorím tú aplikáciu a kliknem na Get licence,tak mi to napíše,že sa nepodarilo zaregistrovať či čo.
Edit:
Teras mi už nejde vôbec vyhodi mi nejakú chybu.
Edit:
scorpi píše:Umíš přidělit práva přes SSH?
Písnul jsem ti PM, každopádně předem děkuji za pomoc

Hned je den krásnější a vůbec nevadí že je pátek 13-tého

sony123 píše:Ja keď otrorím tú aplikáciu a kliknem na Get licence,tak mi to napíše,že sa nepodarilo zaregistrovať či čo.
Edit:
ani mne sa to nepodarilo na prvý krat....skúšaj dalej server je pretažený
-
- Host
ked mi někdo pošle mp3. někam se mi uloží. jak jí podle dTunes najdu a popřípadně spustim/ dám do pc prosím?
iPhone 4S 32Gb Sw :6.1 JB
-
- Klub čistého iOS
ak date Get License a nic to nerobi tak ono to pracuje nechaj to tak minutku a pojde to..bud vypise zase chybnu hlasku alebo spusti demo
-
- Senior uživatel
Ešte mám otázku.Ako si prehrám hudbu a videá čo mi niekto pošle?
Je na to dTunes???
Je na to dTunes???
-
- Klub čistého iOS
ja pouzivam iStorage ale je plateny...
Mam dotaz... jaky program stahnout do PC, abych mohl posilat obrazky mezi iPhonem a PC?
juslik píše:ja pouzivam iStorage ale je plateny...
a vieš mi povedať ako sa cez iStorage dostanem do tej zložky...zatial som to vyriešil tak že sa mi mp3 ukladajú do tejto app do documents..inak ju nevyhlada
to andrejkovo: Špatný postup. Nesmíš se ptát, jak se přes iStorage dostaneš do té složky, ale v iBluetooth si nastavit složku pro ukládání, ze které čte program iStorage
vzhledem k tomu, že iStorage je officiální Appstore app, tak se do vnitřních složek v iPhone žádným způsobem nedostaneš. Je to proti pravidlům Apple. Za to iBluetooth je ze Cydie a proto si nedělají starosti ani s kořenovým adresářem.
Prostě ve složce /user/Applications/ najdeš složku, ve které bude iStorage.app a v té samé složce bude i složka Documents, kam tato aplikace ukládá soubory a také je odtud čte

vzhledem k tomu, že iStorage je officiální Appstore app, tak se do vnitřních složek v iPhone žádným způsobem nedostaneš. Je to proti pravidlům Apple. Za to iBluetooth je ze Cydie a proto si nedělají starosti ani s kořenovým adresářem.
Prostě ve složce /user/Applications/ najdeš složku, ve které bude iStorage.app a v té samé složce bude i složka Documents, kam tato aplikace ukládá soubory a také je odtud čte

-
- Senior uživatel
Cez iStorange sa dajú aj otvárať a prehrávať videá a hudba?
Ze stránky výrobce:
EDIT: Myslím, ale když budeme v této diskuzi pokračovat, že zasáhne vyšší moc. Je to téma o iBluetooth
Soubory, které můžete otevřít: .jpg, .tiff, .gif (obrázky); .doc a .docx (Microsoft Word); .htm a .html (webové stránky); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Adobe Acrobat); .ppt a .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .xls a .xlsx (Microsoft Excel)
EDIT: Myslím, ale když budeme v této diskuzi pokračovat, že zasáhne vyšší moc. Je to téma o iBluetooth

-
- Mírně pokročilý
taky kdyz zapnu a dam GET tak napise error .. :X
-
- Host
Na první pokus a je demo na šest dní
Jen se mi zatím nepodařilo přijmout žádný soubor...

Demo se mi take podarilo na prvni pokus, ale nejak jim nefunguje server pro registraci a zaplaceni plne verze.
-
- Host
invader píše:Ze stránky výrobce:Soubory, které můžete otevřít: .jpg, .tiff, .gif (obrázky); .doc a .docx (Microsoft Word); .htm a .html (webové stránky); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Adobe Acrobat); .ppt a .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .xls a .xlsx (Microsoft Excel)
nikde ale nevidim mp3.jestli to prijme a prehraje prave mp3.nez to koupim
-
- Host
posilat mp3 jde ale pak je musis v pc pretahnout do pc a pak do itunes (nebo jestli to de jinak tak napiste
)

-
- Host
Tak mám problém - nemůžu přijmout žádnej soubor - v pohodě je odešlu na PC i na dva telefony, co mám k dispozici, bohužel z jakýhokoliv zařízení chci např. obrázek odeslat na iPhone, tak mi to ukáže odeslání se nezdařilo... Nevíte, proč to nejde? Mám demo...
Mám zkušenost, že mi to nešlo, když jsem dal volbu Save as..., pak by to mohly být jedině nedostatečná práva pro zápis.
Sekne se ti to v průběhu, nebo přenos vůbec nezačne?
edit: i/y
Sekne se ti to v průběhu, nebo přenos vůbec nezačne?
edit: i/y

Naposledy upravil(a) o.onda dne pát bře 13, 2009 7:57 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Na iPhonu mi to ukáže, kam to chci uložit a na druhým telefonu to ihned ukáže odeslání se nezdařilo...