iBluetooth [Cydia]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Re: iBluetooth [Cydia]
Jooo,kdo umí,ten umí a komu čest,tomu čest, o tom to je být v pravý čas na pravém místě a dělat ty pravé věci 

iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
ahoj chcel by som sa opitat cim to moze byt vsetko som nainstaloval a facha to ako ma ale ked nieco poslen na 2 telefon tak po 1 sec to odpoji telefon cim to moze byt moze to byt tym ze to je len demo.
-
- Host
podarilo sa mi to stiahnut, nainštalovat,kupit a potom som zistil že bt sluchadlo z tym nezparujem. viete mi v tom nejako poradit? alebo sa da kupit nejake ine bt sluchadlo? velmi som nepatral tak neviem.dik
-
- patron iPhone.cz
BT sluchátko spáruješ přes defaultní bluetooth. Není potřeba této aplikace.
-
- Senior uživatel
Mám otázku. 
Čo sa stane keď mi skončí demo?
Bude sa dať odynštalovať app a zase znavo stiahnuť a zase bežať na deme?
EDIT:
Nemôže ho apple zažalovať alebo čo?Keď spravil tú aplikáciu?

Čo sa stane keď mi skončí demo?
Bude sa dať odynštalovať app a zase znavo stiahnuť a zase bežať na deme?

EDIT:
Nemôže ho apple zažalovať alebo čo?Keď spravil tú aplikáciu?
-
- Senior uživatel
To by musel žalovat všechny ostatní co udělali MMS, iRealSMS apod.......
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Starý pes fóra :)
OT:
No len aby apple niečo nevymyslel do nového FW. A nahodiť nový fw nás donúti nekompatibilitou nových apps.
Ja si asi s BT počkám. Osobne to moc nevyužívam a príde mi jednoduchšie si veci mailom preposielať.
No len aby apple niečo nevymyslel do nového FW. A nahodiť nový fw nás donúti nekompatibilitou nových apps.

Ja si asi s BT počkám. Osobne to moc nevyužívam a príde mi jednoduchšie si veci mailom preposielať.

iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda

to Apache 23: Pro nás, co máme iPhone, je to celkem jednoduché řešení. Ale co ti ostatní? U nás v práci jsem jediný s iPhonem a každou chvíli někdo otravuje, ať mu pošlu nějakou fotku, nebo obrázek, nebo naopak chtějí poslat oni něco mně a doteď jsem byl za blbce, že můj chytrý telefon to neumí přes BT přijmout. Já osobně tuto app využiju 

Vidi nekdo stahnute fotky pres iBluetooth ve Photos galerii Iphone? Ja teda ne a zaskrtle save image in library mam...
-
- Klub čistého iOS
ako prehrat video alebo mp3 co mi niekto posle ?
inac je to parada...ja co poslem mp3 mozu spustit a to som si myslel ze nepojde
inac je to parada...ja co poslem mp3 mozu spustit a to som si myslel ze nepojde

WaVe_99 píše:Vidi nekdo stahnute fotky pres iBluetooth ve Photos galerii Iphone? Ja teda ne a zaskrtle save image in library mam...
presne tak ono to sice pošle do fonu ale ostane to neviditelné leda to extrahovat cez WinSCP ale na priame použitie v mobile?
bohužel když pošlu foto z iphone někam jinam, tak se odešle jen malý náhled, jak už zde někdo psal. buď je to tim demem, nebo to ještě není dodělané..
Přijaté soubory se vám standartně uloží do složky /private/var/mobile/Documents, ale v nastavení si můžete vybrat vlastní složku. Potom není problém soubory prohlížet v nějakém správci souborů. Já používám iStorage [App store], nebo MobileStudio [App store], ale těch programů je spousta. Tyto dva podporují velké množství souborů 

-
- Mírně pokročilý
zjistil sem, že náhledy a tudíž "rozmazané fotky" mi to posílá jen, pokud dám poslat fotku co jsem vyfotil foťákem, ale obrázky co jsou přes iTunes se posílají v plné kvalitě, a print screen taky v plný kvalitě
-
- Senior uživatel
Stiahol som si túto aplikáciu z Cydie a aj nainštaloval,ale niť tam nefunguje je to ako keby zamrznuté.
Chcem si vyskúšať túto aplikáciu ako demo,ale neviem ako.
Chcem si vyskúšať túto aplikáciu ako demo,ale neviem ako.
-
- Host
scorpi píše:BT sluchátko spáruješ přes defaultní bluetooth. Není potřeba této aplikace.
uživam nokiacke sluchadlo a nedalo sa sparovat s defaultnim sluchadlom. vieš poradit nejaku znacku alebo model?
jde posílat hudba jestli jo tak v jaké složce je
jestli to tu už nekde je tak sorry
-
- Moderator fóra
Handsfree by mělo fungovat v pohodě, ale pokud chceš BT sluchátka na hudbu, tak ti to nepůjde.

-
- Mírně pokročilý
sony123: tenhle problém jsem měl taky, nakonec jsem to musel vyřešit tak, jak se to řešit nemá, jestli mi rozumíš ... :-/
Nj tak to otvaram cez Docs ale aj tak som myslel ze to pojde ukladat standardne do default apl 

bohužel fotky které jsou přes itunes v iphonu taky nejsou v ohromující kvalitě, ale nejsou tak malinké jako ty vyfocené
-
- patron iPhone.cz
Mazur píše:uživam nokiacke sluchadlo a nedalo sa sparovat s defaultnim sluchadlom. vieš poradit nejaku znacku alebo model?
Já používám jako handsfree TomTom 940, ale nokiácké sluchátka jsem samozřejmě vyzkoušel. Chodí bez problémů. Momentálně jsem provedl hovor přes Nokia BH-600.
-
- Host
aj teraz som to skušal. ip mi sluchadlo nenašlo. tak neviem kde je chyba, notas mi našlo a sluchadlo nie. mam nokia BH-207
Naposledy upravil(a) Mazur dne čtv bře 12, 2009 8:01 pm, celkem upraveno 1 x.
Takže parádička!!! Už šlape a parádně!!!!!
Ty jsi moderátor, že můžeš používat barevné fonty? Přečti si pravidla. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929

Ty jsi moderátor, že můžeš používat barevné fonty? Přečti si pravidla. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
IBluetooth už je v Cydii volně ke stažení. Je funkční, zkoušel jsem ji s Nokií i Sony Ericssonem. Můžete příjmat i odesílat soubory, fotky, melodie. Vřele doporučuji
To si snad děláš srandu, ne? Tady o tom je už několik stránek. Beavers.
To si snad děláš srandu, ne? Tady o tom je už několik stránek. Beavers.
-
- Klub čistého iOS
Vasekk1 píše:jde posílat hudba jestli jo tak v jaké složce je
ano ide je v zlozke var / mobile / media / itunes_control / music
maju sice cudny nazov ale su to oni a daju sa prehrat aj na inom mobile po odoslani..
///edit : a prave som zisitl ze ak posielate snimku alebo hocijaky subor a su nazve dlzne a makcene tak vam vypise error a nezobrazi sa vam to ..cize u nokie SNÍÍMKY u ostatnych mobiloch neviem ako to je
-
- Klub čistého iOS
invader píše:Přijaté soubory se vám standartně uloží do složky /private/var/mobile/Documents, ale v nastavení si můžete vybrat vlastní složku. Potom není problém soubory prohlížet v nějakém správci souborů. Já používám iStorage [App store], nebo MobileStudio [App store], ale těch programů je spousta. Tyto dva podporují velké množství souborů
prosim ta a ako prehram tie mp3jky v tom iStorage ? nikde nevidim aby som si spustil tu zlozku kde su...
-
- Sons of Jailbreak
Škoda, že s bluePhoneElit to nejazdí
inak by som za to bol rád ochotný dať tie eura 

Macbook Pro 13" TB 2,9Ghz, 8GB RAM, 10.13.3
iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB
http://vegetariani.asp2.cz/?view=argumenty
iphone 8 PLUS 64GB Space gray FW-11.1.2 JB
http://vegetariani.asp2.cz/?view=argumenty
-
- iPhone expert
Callipo píše:Myslim ze ne milionarem, ale multimilionarem.Je to zatim to nejrevolucnejsi co na iphone mohlo byt .. behem par dni bude mit desitky milionu na ucte ..Skoda ze nejsem nadany programator ..
Sorry za OT

-
- Klub čistého iOS
no to je jedina chyba 
a nepozna niekto nejaky program podobny iStorage ktory prehrava aj ine subory ako mp3,txt a tak napr : 3gp,avi..istorage mi precita len mp3 co mi poslu a tak..
dakujem

a nepozna niekto nejaky program podobny iStorage ktory prehrava aj ine subory ako mp3,txt a tak napr : 3gp,avi..istorage mi precita len mp3 co mi poslu a tak..
dakujem
-
- Host
+ to posielanie zmensenych fotiek... mohol by niekto kto si to kupil povedat ci mu to robi tiez? diky...
Pri novom update by pri mp3 mohol zobrazovat radsej id3 tagy
Pri novom update by pri mp3 mohol zobrazovat radsej id3 tagy

Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
-
- Host
Poslane fotky udelane iphonem jsou opravdu male.predtim jsem mel N95 a udelane fotky z ni pretazene do iphonu a dale z neho poslane jsou velke,tak si myslim,ze fotky iphonu vetsi nebudou. 

-
- Host
jj aj externe obrazky postahovane z netu posle normalne.... nejak nechapem co to za bug... dufam ze je to tou demoverziou
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
-
- Host
iBluetooth mam koupeny tak si myslim,ze to Demo verzi to nebude.
-
- Mírně pokročilý
Marthin píše:Callipo píše:Myslim ze ne milionarem, ale multimilionarem.Je to zatim to nejrevolucnejsi co na iphone mohlo byt .. behem par dni bude mit desitky milionu na ucte ..Skoda ze nejsem nadany programator ..
Sorry za OTškoda, že se říká že nedokončený kód ukradl skupině ibluetoothproject
ono teď docela dilema jestli si koupit "kradenou věc"
![]()
No rika, rika.Ale je zajimave v tom pripade ze to sam dokazal dokoncit a vydat to driv nez ten puvodni tym

-
- Mírně pokročilý
IMAGE SAVE ERROR
Error domain=com.apple.photos Code=12 Userinfo=0x5ca670 "Failed to encode image for saved photos" ....toto mi napisalo ked som chcel poslat fotku z 6230i na iphone...napisalo mi to dokonca ked som posielal naspat fotku ktoru som poslal z iphonu....wtf?
Error domain=com.apple.photos Code=12 Userinfo=0x5ca670 "Failed to encode image for saved photos" ....toto mi napisalo ked som chcel poslat fotku z 6230i na iphone...napisalo mi to dokonca ked som posielal naspat fotku ktoru som poslal z iphonu....wtf?
-
- Klub čistého iOS
RazR08 keby si lepsie cital..tak zistis to ..je to kvoli tomu ze snimky z nokie maju dlzen na Snímok premenuj to bez dlznu a pojde ti to..
-
- Starý pes fóra :)
Je to chyba diakritiky ak mas obrazok pomenovany s makcenmi alebo dlznami tak to vypise tuto chybu.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead