Problém IPod Touch a ITunes
Problém IPod Touch a ITunes
Dobrý den,
děje se mi taková nemilá věc. Dnes jsem dostal do ruky Ipod.
První problém: Nejde mu spustit nainstalovaný ITunes. Mezi běžícími procesy iTunes je, avšak žádné okno ani nic nevyskočí.
Druhý problém: Po připojení iPodu do USB se iPod začne nabíjet, avšak Windows nic nedetekuje.
Neví někde co s tím?:(
děje se mi taková nemilá věc. Dnes jsem dostal do ruky Ipod.
První problém: Nejde mu spustit nainstalovaný ITunes. Mezi běžícími procesy iTunes je, avšak žádné okno ani nic nevyskočí.
Druhý problém: Po připojení iPodu do USB se iPod začne nabíjet, avšak Windows nic nedetekuje.
Neví někde co s tím?:(
-
- Mírně pokročilý
Re: Problém IPod Touch a ITunes
Cau, stalo se mi neco podobneho mam Windows Vista 64(chyba
)Mam nainstalovany posledni iTunes a kdyz pripojim muj iPod tak se mi obevi okno a tam je ze APPLE MOBILE DEVICE prestaly pracovat!Zapnu iTunes a ukaze semi okno ze APPLE MOBILE DEVICE nejsou pusteny a ze se nemuze pripojit k iPod!Ale pritom kdyz dam do pc iPod Video tak se mi normalne pripoji k pc!!!Preinstalovaval sem to asi 10000000000000000000000x a fakt uz nevim!Prosim radte!DIKYYYYYYYYYYYYYYYY

Mám podobný problém. Když připojím iPhone k notebooku, tak iTunes, které tam jsou nainstalovaný (nejnovější verze) ho vůbec nedetekuje. Přitom iPod nano (3gen) to detekuje v pohodě. V iPhonu by to byt nemělo, protože když ho připojím ke svému stolnímu PC, tak ho najde v pohodě.
-
- Administrator
sám jsi si odpověděl.. formátuj notebook
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Potřebuju poradit něco rozumnýho. To že mi tady budeš radit takový kraviny mi moc nepomůže.
@xvyhl100
Víš jak se pozná když někdo nezná řešení tvého problému? Nepíše... Teď zkus popřemýšlet nad tím co jsem řekl a potom sem napiš něco normálního. Julek, stejně jako my všichni ti pomáháme né za peníze ale z chuti pomoct a ty se tady ještě budeš vztekat...
Co třeba zeptat se rovnou prodejce, co je špatně? Apple zde má své "zástupce" např. iStyle...
Víš jak se pozná když někdo nezná řešení tvého problému? Nepíše... Teď zkus popřemýšlet nad tím co jsem řekl a potom sem napiš něco normálního. Julek, stejně jako my všichni ti pomáháme né za peníze ale z chuti pomoct a ty se tady ještě budeš vztekat...
Co třeba zeptat se rovnou prodejce, co je špatně? Apple zde má své "zástupce" např. iStyle...
-
- Administrator
škoda že jsem toto nečetl dříve.. 
to xvyhl100 važ slova která vypouštíš z pusy nejsem na podobné kecy na tomto fóru zvědavý, problém je ve tvém notebooku, zajímalo by mě jak by jsi asi chtěl chtěl poradit lépe když nikdo z nás neví co v tom notebooku máš a co se asi stalo..
.

to xvyhl100 važ slova která vypouštíš z pusy nejsem na podobné kecy na tomto fóru zvědavý, problém je ve tvém notebooku, zajímalo by mě jak by jsi asi chtěl chtěl poradit lépe když nikdo z nás neví co v tom notebooku máš a co se asi stalo..
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Už se tento problém nějak vyřešil?moje přítelkyně ma ipod nano a při připojení k pc automaticky naskoči itunes a je vše ok,ale já když připojím ipod touch tak se neděje vubec nic.zkoušel jsem i mediamonkey.V pc vubec nevidim nic.akorat ipod se nabiji,vyzkoušel jsem přehodit usb porty a taky bez vysledku!prosím o pomoc!