Problém s většinou apps

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
jardafox

Problém s většinou apps

Příspěvek od jardafox »

Z ničeho nic mně přestala jít většina aplikací na mobilu, neprováděl jsem žádnej restore, aktualizaci, nenahrával nový mp3 či videa, prostě nic čeho bych si byl vědom....
věci jako fring, shazam, units, google earth, různý hry apod teď pustíte, naskočí úvodní obrazovka a šup následuje návrat zpět do menu....je nějaký řešení krom reinstallu?
měl už někdo z vás podobnej problém?

lojzik.vorel

Re: Problém s většinou apps

Příspěvek od lojzik.vorel »

hej pred nejakou dobou se mi to stavalo taky...dycky se to na chvili spravilo restart iP, pak me to zacalo srat a uz ani restart nepomahal, tak jsem restoroval a uz je to v poho

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Ak si to neurobil, tak respringni, a rovno povedz koľko máš voľnej ramky.

jardafox

Příspěvek od jardafox »

respring nepomohl, ani restart, ten už sem zkoušel několikrát, tu ramku volnou zjistím jak?

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Ak máš nainštalované SBSettings, tak sa ti to tam píše, neviem či je to aj v starých BossPreffs. Ale v podstate ti neviem aj tak poradiť, bolo to len zo zvedavosti.

f.a.n.o

Příspěvek od f.a.n.o »

delalo mi to taky, problem resil nastesti restart. Mel jsem jeste plne napchanej IP, tak jsem smazal nejaky aplikace pro jistotu :)
Np a koukni se do Cydie, tam zalozka Manage a klikni na Storage, koukni kolik mas volnyho mista v Systemu, jestli to treba neni tim...ja mel myslim 95% zabranyho. :)

couplu
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od couplu »

Podle mě jednodužší zjištění Ramky v iP je jak již zmíňil Yreg v SBSettings a nebo BoosPrefs. Ale podlě mě je nejrychlejší ten SBSettings, přece jen je lepší jen přejet po obrazovce iPhone, než najížděť zdlouhavě do Cydia, čekat na načtení a ještě v ní pátrat....
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010

SKMilanko

Příspěvek od SKMilanko »

tak čo sa týka RAMky...najlepší je program HOOD z Installeru :wink:

EDIT:

Screen:

Obrázek

Odpovědět