Psychowalkman v ipodu/iphonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Psychowalkman v ipodu/iphonu
Zrovna jsem stahnul aplikaci ambiente science a celkem se mi zalibila, mate s ni nejake zkusenosti?
Re: Psychowalkman v ipodu/iphonu
Ja dobre, mam jeste WhiteNoise a ER Lite. Zadne zazraky to nejsou, ale na chvilkovy relax treba v buse to jde.
más lite nebo plnou? v lite verzi je jen "funkce" pro usínání a 2 "melodie", ta plná verze je o hodně lepší, tuším, že obsahuje i "funkce" pro lepší koncentraci a pamět při učení apod, zajímalo by mě zda to funguje..
zkuste i MindWave, taky celkem ujde.
A jestli to funguje...teoreticky by melo a asi jak na kom. Nekdo je na ty zvuky asi citlivejsi nez druhy.
A jestli to funguje...teoreticky by melo a asi jak na kom. Nekdo je na ty zvuky asi citlivejsi nez druhy.
To: Phill17. Asi nejsem na podobne pokusy vhodny kus. Kafe na me neucinkuje, mam i opravdickeho psychowalkmana - Oriona - a taky nic moc, nekdy usnu pri Cannibal Corpse, nekdy u Topolanka. Byl jsem taky u opravdickeho hypnotizera, no a malem usnul on..... Proste to nedokazu posoudit. Ty zvuky z tech programu se poslouchaji prijemne, nekdy pri nich usnu, ale ze by me treba franstina lezla do kebule lepeji, to bych netvrdil, ale jak rikam, ja jsem divnej. 

Asi tak,otec mal neviem akej znački ale nič moc.
Je to dobrý relax ale aby som z toho bol nejak viac sústredený urcite nie,zakúpil som si asi pred 2 mesiacmi tabletky co su na podporenie sustredenosti...atd.
Ale poviem aj to boli zbytocne zahodené peniaze.A môjmu pravopisu nepomôze ani pan boh
Je to dobrý relax ale aby som z toho bol nejak viac sústredený urcite nie,zakúpil som si asi pred 2 mesiacmi tabletky co su na podporenie sustredenosti...atd.
Ale poviem aj to boli zbytocne zahodené peniaze.A môjmu pravopisu nepomôze ani pan boh