Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Na jednom nejmenovaném serveru jsem našel info o připravované aplikaci. Z obrázku je snad vše jasné. Měla by se objevit v Cydii. Kdy přesně bude, to na serveru bohužel nepíšou, ale asi na tom někdo maká...
EDIT 16/2/2009: The TapSB application will be available soon from the iSpazio Cydia Repository...
Naposledy upravil(a) parmin dne pon úno 16, 2009 3:57 pm, celkem upraveno 2 x.
Nápad perfektní ale doufám že to bude naprogramované dobře nebude to žrát moc baterky , nebude to zpusobovat pády SpringBoardu a nebude to zatěžovat Ramku ... ... pokud to nebude mít tyhle negativa jdu do toho .
Tohle vsechno jsou krasne "vychytavky". Tahle konkretne by se mi opravdu hodila. Ale staci nainstalovat 2-3 a baterka vam vydrzi sotva pul dne. RAM-ka na tom take neni nejlepe, ale da se to prezit, kdezto ta baterka ne...
Ne ilijusin myslel Aplikace které běží neustále na pozadí .... tzv. Daemon Processes.
Mezi ně patří např. OpenSSH, IntelliScreen, WinterBoard, SB Settings, 5 icon Dock atd. , některé zatěžují Paměť více jiné méně to samé s tou vydrží baterky , některé ji nezkracují skoro vůbec jiné znatelně, až tato App vyjde bude se právě jednat o jednu z těchto aplikací protože upravuje funkčnost SpringBoardu tzn. že musí být spuštěná jakoby neustále.
A má pravdu, v případě že máš podobných aplikací nainstalováných hodně, výrázně tím zkrátíš výdrž baterie a zatěžuješ tím pamět RAM i když iPhone jí má relativně dost.
Naposledy upravil(a) Diablo dne ned úno 15, 2009 9:37 am, celkem upraveno 1 x.
Jediný způsob jak to zjistit je otestovat to .... v situaci před nainstalováním programu , a pak s nainstalovaným programem . A nebo si pročíst diskusní fóra o dané aplikaci např. i na zahraničmích serverech, kde už to takhle někdo otestoval .
Naposledy upravil(a) Diablo dne ned úno 15, 2009 10:05 am, celkem upraveno 1 x.
Kdyz uz je tu zminka o RAM - jak to s ní v iPhone vlastne je? Vim, ze ma 128 Mb, ale at na to koukam v jakymkoliv programu, tak vsechny uvadej neco kolem 90 Mb (system + zakladni programy + pusteny app + free RAM). Kde je tech zbylejch 40 Mb? Sou snad vyhrazeny pro 3D cip? By to i odpovidalo. Po respringu mam cca 35 Mb free RAM, coz mi prijde pro par programu v pozadi a pustenej system dost malo.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Než bude vydána tato aplikace, tak doporučuji FiveIrows (take od Cydia - zdroj v repozitáři - http://cydia.touch-mania.com). Zvýši vám počet ikon na každém z 9-ti obrazovek IP o další 4 ks. Pokud nepoužíváte Categories , tak je to dobrá věc pro přehlednost instalovaných věcí.
elstepan: pouzivam teraz (nie presne tuto aplikaciu) ale ked tam mam tych 5 stlpcov, staci ze sa ti iphone dostane do safe modu tak sa ti vzdy ten jeden stlpce pekne usekne a ked sa dostanes spat mozes upratovat ikonky...akoze pekne to je ale asi standardny sb na to nebol robeny, alebo niekto najaky hint na to?
Jak se, prosim, jmenuje ta aplikace pro 5 sloupcu? Aplikace pro 5 radku se mi nelibi, prijde mit o uz moc, ale 5 sloupcu odpovida tomu, co mam dole v docku a to mi prijde rozlozenim rozumne ... Poradis? Predem diky!
Pár dní, možná týdnů po tom, co jsem založil toto téma jsem situaci hodně sledoval = pořád jsem čekal. Už jsem to vzdal. Myslím, že se funkční verze aplikace asi nedočkáme...