Aplikace na počasí
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Aplikace na počasí
Ahojte..Chci se zeptat, jestli by mi někdo doporučil nějakou FREE aplikaci na počasí..Stáhl jsem jednu, ale ta ukazuje jen ve stupních Fahrenheita...A to originální v iP ukazuje naprosto špatně..Např. včera u nás mělo sněžit ale bylo hezky, ve městě 20km od nás ukazuje o 5 stupňů víc atd...DĚKUJI MOCKRÁT za tipy
Re: Aplikace na počasí
To mas tezky..
Nepresnosti proste byly, jsou a budou. Tyhle aplikace se ridi dle predopovedi serveru na ktere jsou napojene.
Nastaveni stupnu Celsia ci Fahrenheita, to by nemel byt problem. ale..
Nejde nastavit jaky server bys chtel mit jako zdroj.
Neexistuje aplikace ktera by te prepojila na chmi.cz a tim padem na aspon trochu aktualni pocasi. Navic si nejsem vedom, zda chmi.cz neco takoveho pro webApps poskytuje.
Ja osobne pouzivam WbWeatherWidget z Winterboardu a predpovedi docela ujdou. Samozrejme,to ma svoje mouchy, ale je to lepsi nez org.app.od Apple,co je v iP..

Nepresnosti proste byly, jsou a budou. Tyhle aplikace se ridi dle predopovedi serveru na ktere jsou napojene.
Nastaveni stupnu Celsia ci Fahrenheita, to by nemel byt problem. ale..
Nejde nastavit jaky server bys chtel mit jako zdroj.
Neexistuje aplikace ktera by te prepojila na chmi.cz a tim padem na aspon trochu aktualni pocasi. Navic si nejsem vedom, zda chmi.cz neco takoveho pro webApps poskytuje.
Ja osobne pouzivam WbWeatherWidget z Winterboardu a predpovedi docela ujdou. Samozrejme,to ma svoje mouchy, ale je to lepsi nez org.app.od Apple,co je v iP..

- rony
- Klub čistého iOS
Nie su sice free ale:
najprv som skusal Fizz Weather a teraz sa mi viacej paci WeatherPro.
najprv som skusal Fizz Weather a teraz sa mi viacej paci WeatherPro.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
mikerc píše:já používám moxier world, je to free apps
Jenže tam není olomouc

-
- patron iPhone.cz
Tak zvyzkoušej Fizz Weather. Tam Olmik je stopro. Vím to