Payback alebo GTA 1 [AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Payback alebo GTA 1 [AppStore]
Cawte...hrali ste niekto tuto pecku..tzv. Payback ?? je to uplne skvele a ma to skvely pribeh....fakt ma to teraz chytilo...odporucam pre kazdeho zavislaka GTA....hra zabera okolo 240 MB
.......

-
- Starý pes fóra :)
Re: Payback alebo GTA 1
A ako sa da dostat tato hra do iPhone?
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Na ceskem appstore to este nevidim, nehrajes jen nakou betu?
Doporučuji ti zmenšit obrázek v podpisu. Beavers.
Doporučuji ti zmenšit obrázek v podpisu. Beavers.
-
- patron iPhone.cz
No já žádnej warez nevidím. Hra byla chvíli na Appstoru, ale pro zásadní bug byla prozatím stažena. Na netu je sice už zafixovaná verze, ale v jeho postu žádný odkaz ani návod nevidím. Až uvidím, tak budu jednat.
-
- Klub čistého iOS
no aj mna by zaujimala odkial to ma...
Má to jako warez
To je jasné.
Na Appstoru možná byla,ale určitě jí nestačil koupit
Já to v iphonu mám a je to opravdu super - akorát se ztrácí grafika..
Když si přesvědčený, že to má jako warez, jak si to získal potom ty? Tvoje info, že to máš v telefonu mi potom musí znít taky jako warez. scorpi
Jo, mám warez a vůbec mě to neva !ikdyz si můzu koupit celej apple - tak proc platit ?!
No comment scorpi
Jen tohle forum warez nemá rádo / tak proto jsem napsal ze to je warez, ale je me to jedno
neres to a smaz me prispevky
Nauč se než ukážeš na někoho zametat před vlastním prahem. Budeš to potřebovat scorpi

Na Appstoru možná byla,ale určitě jí nestačil koupit

Já to v iphonu mám a je to opravdu super - akorát se ztrácí grafika..

Když si přesvědčený, že to má jako warez, jak si to získal potom ty? Tvoje info, že to máš v telefonu mi potom musí znít taky jako warez. scorpi
Jo, mám warez a vůbec mě to neva !ikdyz si můzu koupit celej apple - tak proc platit ?!
No comment scorpi

Nauč se než ukážeš na někoho zametat před vlastním prahem. Budeš to potřebovat scorpi
Naposledy upravil(a) Bobar dne ned led 25, 2009 12:31 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
a proč myslíš? ... třeba je štastnej (taky tomu nevěřim ale nemá cenu tu někoho obviňovat)
a aby to nebyl je OT:
Jinak já to teď stahuju, tak dám vedět, až si to trochu zahraju:-)
(a třeba to stahuju z bolivijsky-mexickýho appstoru, kde to je,( neni to warez)) jen info pro mody:-D
a aby to nebyl je OT:
Jinak já to teď stahuju, tak dám vedět, až si to trochu zahraju:-)
(a třeba to stahuju z bolivijsky-mexickýho appstoru, kde to je,( neni to warez)) jen info pro mody:-D
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
iP 4 Konečně doma!!
-
- Mírně pokročilý
tu hru jsem už hrál, ale byla bohužel s tou chybou hned na začátku, takže nemůžu posoudit
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2
iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2
Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
vite mi poradit ako to dostanem do iphone mam ho aj odblokovany
budem vdacny za postup
dakujem
budem vdacny za postup
dakujem
Hra je to zajímavá .. i když ten pohled zvrchu dost nepraktický a to ovladání taky nic moc .. ale na zahnání nudy supr ! 

-
- Senior uživatel
ten pohled z vrchu byl v GTA 1 a 2 ... proto to taky je klon GTA1 a 2 ,.. kdyby to bylo 3D, tak bych to ani nestahoval, ptž zaprvé, iP by nestíhal, a zadruhé, ovládat se v 3D prostoru pomocí pohyb čidla prostě nejde
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iP 4 Konečně doma!!
Jasně .. však ja vím jak na otm byly GTA 1 a 2 .. proto sem je ani moc nehrál ale ty Bugy co tam jsou .. no když sem dělal jednu z prvních mis tak sem jel k nějake kostce co vypadala jako tunel a anjednou sem byl kdesi na střeše .. 

-
- Starý pes fóra :)
tak verze s bugfixama je na svete
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Host
Je dobrá akorát jsem si musel zviknout mám to s usa fóra jako warez protože jinde se sehnat nedala.Ale pokud si počkát na ofiko tak je na co.
Iphone 2G 3.01 + GPS NAVILOCK
-
- Senior uživatel
Hral som túto hru.Je celkom zaujmavá,ale moc sa mi napáči ten pohlad z vrchu.
A hneď na začiatku je nejaký bug,mal som sa niekde dostať a nedalo sa,tačali tam nejako blbnúť textúry...

ot prečo je v názve témy GTA 1, podľa mna sa to skôr podobá na 2
ked si zoberieme úroven grafiky

no take zbrane ako je bazooka alebo plamenomet ci granat som nasiel v meste ISLA NUDLAR.... su v takých skladoch na okraji mesta.... a tank som nasiel cistou nahodou 

Re: Payback alebo GTA 1 [AppStore]
Je to docela good hra. Na první pohled mě to moc nechytlo ale když sem to hrál podruhý, potřetí tak to je super. 8,5/10.
jak se tam chodí? těma šipkama vpravo ne? dyž je mačkám, tak se nic neděje, nějaký nápady?
Vpravo máš šípky dopredu/dozadu, otáčaš sa nakláňaním.
Na tuto hru jsem se děsně těšil, ale pak mě neuvěřitelně sklamala. A to byla pěkně drahá. Přišlo mi to hrozně nepřehledný a špatně ovladatelný.