iLog na firmware 2.0
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: iLog na firmware 2.0
zatim chodi, vcetne replace recent
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Nová verze 2.2 je přejmenována na Mobilelog.
Zatím jsem ji ale na Cydii nenašel.....
Už jste na ni někdo narazil??
Zatím jsem ji ale na Cydii nenašel.....
Už jste na ni někdo narazil??

-
Tu je ich stranka ako instalovat iLog ale nefungujem im... Dufam ze zacne lebo povodny iLog mi prestal fungovat na novom FW aj ked predtym fungoval...
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
- iPhone expert
ja som 2.2 instaloval nakoniec cez installer... pridal som si zdroj: http://ixtensions.com/repo
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
Super dik idem hned vyskusat.... stary iLog si odinstaloval?
EDIT: pridal som zdroj do Installeru nainstaloval a vyzera ze funguje.
dodo
EDIT: pridal som zdroj do Installeru nainstaloval a vyzera ze funguje.
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Taky jsem ho nakonec nainstaloval z instaleru. Ale je divný, že na cydii ještě není 
Jo nejprve je potřeby starý ilog odinstalovat

Jo nejprve je potřeby starý ilog odinstalovat

-
- iPhone expert
jasne stray som najprv odinstaloval...
Ono ten iLog je uz asi 3 dni a na Installeri bol hned hlavne preto lebo mozes pridat specificky zdroj vyrobcu, ktory pre Cydiu nieje. Ale aj tak je cudne ze stale nenabehol do zdrojov ako iCarified alebo iSpazio....
Ono ten iLog je uz asi 3 dni a na Installeri bol hned hlavne preto lebo mozes pridat specificky zdroj vyrobcu, ktory pre Cydiu nieje. Ale aj tak je cudne ze stale nenabehol do zdrojov ako iCarified alebo iSpazio....
Teďka jsem to chvíli používal a neni to špatný ale že by mě to naplňovalo nějakými supr pocity to taky nemužu říct
Příspěvek smazán pro porušení pravidel fora ( poptávka po warezu ) a odesláno varování. scorpi
-
- iPhone expert
Tak taketo otazky tu ani nskusaj
na toto forum warez nepatri...

pajcer píše:ja som 2.2 instaloval nakoniec cez installer... pridal som si zdroj: http://ixtensions.com/repo
ahoj, me ten zdroj bohuzel MobileLog nestáhne, nevíte někdo jak na to ?
-
- iPhone expert
no nestiahne ale prida ti moznost ho potom nainstalovat... 

Jsem se špatně vyjádřil, ale ani možnost mi to nepřidá ... prostě se po přidání uvedeného zdroje nikde v Installeru ta aplikace (MobileLog ani iLog) neobjeví ... V Cydii se teda objeví ze zdroje iClarified iLog 2.1, ale tu nechci ... hledám MobileLog 2.2
-
- iPhone expert
nechapem kde je problem.... mne to fungovalo podla tohto navodu: http://www.ixtension.com/iLog%20Install ... 0Guide.pdf
-
MobileLog som instaloval cez Installer (na zaciatku este namali zdroj v Cydii) teraz pisu na ich strankach ze by uz mal byt aj v Cydii aj v Installery. Ak nemozes najst MobileLog v Installery tak si pridaj zdroj(source) http://ixtensions.com/repo/ Po pridani by si uz mal mat dostupnu app v Installery.
EDIT: n zahranicnom fore som sa docital o moznych problemoch s touto app pri prechode na FW 2.2.1...
dodo
EDIT: n zahranicnom fore som sa docital o moznych problemoch s touto app pri prechode na FW 2.2.1...

dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
pajcer píše:nechapem kde je problem.... mne to fungovalo podla tohto navodu: http://www.ixtension.com/iLog%20Install ... 0Guide.pdf
Já to taky nechápu, ale teď to nefunguje. Nehledě na dvě různá URL (ixtension.com a ixtesions.com) se v Installeru neobjeví ani iLog ani MobileLog a v Cydii ze zdroje iClarified se stáhne pouze pouze iLog 2.1 .... pátrání se ovšem týká MobileLog 2.2, což je přejmenovaná vyšší verze iLog 2.1 ... ke vzteku ještě je, že jsem iLog ofiko na podzim koupil

Už jsem napsal do iXtension email, tak uvidíme po víkendu, zda něco odpoví.
Příspěvek smazán pro porušení pravidla o editaci svého příspěvku. scorpi
Mimochodem iLog jde normálně stáhnout v Cydii
Mimochodem iLog jde normálně stáhnout v Cydii
-
neviem ci som prisiel na to iba ja ale ak ste mali zaplatenu aplikaciu iLog tak MobileLog mate upgrade zadarmo 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- iPhone expert
asi si prave objavil ameriku.... ved to je uplne jasne ze ten update je zdrama (iba zmenili nazov)
-
sorry za OT: ale niekto mi tu predtym na fore tvrdil, ze to su 2 rozdielne produkty od roznych firiem
a tvrdil mi, by som musel za MobileLog platit, ale co je hlavne funguje to 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
Mám takový problém s MobileLOGem. Jakmile dám volbu REPLACE RECENTS, tak když prohlížím seznam hovorů nebo ho edituju přes ikonu Phone, kde se nahradil původní seznam, tak mi aplikace padá.
1) Pokud dám smazat nějaký hovor, tak se smaže a při jakýmkoliv pohybu v aplikaci aplikace spadne
2) Přichozí/odchozí/zmeškaný hovory se mi tam objevují se zpožděním. Tzn, mám zmeškaný hovor, není tam zobrazen. Vytočím číslo, zobrazí se ten zmeškaný hovor, ale zase ne ten vytočený.
3) Když to takhle blbne, tak mi to nepočítá po sekundách, ale po minutách.
Pokud není dána volba REPLACE RECENTS, tak vše funguje, jak má.
Aplikaci mám legálně zakoupenou, instalovanou z Cydia a mám firmware 2.2.1. Dělalo to stený problémy jak s, tak i bez Backgrounderu...
Víte někdo co s tím? Nějaký alternativy?
1) Pokud dám smazat nějaký hovor, tak se smaže a při jakýmkoliv pohybu v aplikaci aplikace spadne
2) Přichozí/odchozí/zmeškaný hovory se mi tam objevují se zpožděním. Tzn, mám zmeškaný hovor, není tam zobrazen. Vytočím číslo, zobrazí se ten zmeškaný hovor, ale zase ne ten vytočený.
3) Když to takhle blbne, tak mi to nepočítá po sekundách, ale po minutách.
Pokud není dána volba REPLACE RECENTS, tak vše funguje, jak má.
Aplikaci mám legálně zakoupenou, instalovanou z Cydia a mám firmware 2.2.1. Dělalo to stený problémy jak s, tak i bez Backgrounderu...
Víte někdo co s tím? Nějaký alternativy?
-
- iPhone expert
Mne to na fw 2.2 slape celkom schopne,obcas je tam tiez to oneskorenie ale nie casto.
Toto s tym nezobrazovanim hovorov som zazil u jednoho 3g s cerstvym 2.2.1 ale som to uz dalej neriesil a odinstaloval ho.Inak myslim ze som to aj niekde cital ze s 2.2.1 to dost casto nefunguje.
Toto s tym nezobrazovanim hovorov som zazil u jednoho 3g s cerstvym 2.2.1 ale som to uz dalej neriesil a odinstaloval ho.Inak myslim ze som to aj niekde cital ze s 2.2.1 to dost casto nefunguje.
Tak komu by to dělalo stejné problémy, tak jsem to vyřešil tak, že jsem si přidal odkaz do Installeru (http://ispaziorepo.com/installer) nainstaloval místo MobileLog iLog a tak mi to VŠE FUNGUJE bez problémů...
-
- Host
mne MobileLog strasne seka pri rychlom listovani. nie je to vobec take prehladne ako klasicky recent calls alebo adresar pri listovani
Aj by som skusil ten install cez installer. Ale Intaller mi pri starte pada.
A to nemam ani ziadnu temu cez winterboard...ale to sem uz nepatri.
Aj by som skusil ten install cez installer. Ale Intaller mi pri starte pada.

A to nemam ani ziadnu temu cez winterboard...ale to sem uz nepatri.
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM
---------------------------------------
May Way - FingerPiano
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM
---------------------------------------
May Way - FingerPiano