Pořádný manažer Emailů
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Pořádný manažer Emailů
Pokud to standartní aplikace umí a já to pouze nenašel tak se předem omlouvám...
Jde mi hlavně o možnost roztřídit přijaté emaily do mnou vytvořených složek.
Je to možné ? Existuje nato nějaký program ?
Jde mi hlavně o možnost roztřídit přijaté emaily do mnou vytvořených složek.
Je to možné ? Existuje nato nějaký program ?
Re: Pořádný manažer Emailů
Poštovní klient iPhone složky vytvářet neumí.
Pokud si však složky ve své e-mailové schránce vytvoříš z PC, iPhone je načte a normálně s nimi pracuje.
Pokud si však složky ve své e-mailové schránce vytvoříš z PC, iPhone je načte a normálně s nimi pracuje.
-
- Pokročilý uživatel
mozes prosimta napisat na akom servri mas mail? ja mam na azete, sezname, zozname a zo ziadneho mi nedokaze stiahnut mnou vytvorene zlozky.

-
- Mírně pokročilý
to guzmen: ja mam mail na Tiscali a ten bezproblemu slozky mnou vytvorene nacte
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
guzmen píše:mozes prosimta napisat na akom servri mas mail? ja mam na azete, sezname, zozname a zo ziadneho mi nedokaze stiahnut mnou vytvorene zlozky.
Tohle je základní funkce, kterou by m?la zvládat v?tšina portálů.
Mohu potvrdit funkčnost na seznam.cz a email.cz, ale jako nejlepší se mi pro tyhle účely jeví google a jeho gmail.com (cz).
Na takove ucely si zaloz gmail email
Jinak jsem zkousel nejake email manazery koupit s app a nesel me v nich Cz email.

Jinak jsem zkousel nejake email manazery koupit s app a nesel me v nich Cz email.
no aspoň ze své zkušenosti se mi složky na iphonu objevily až když jsem začal používat IMAP, taktéž se mi synchronizovaly přečtené a nepřečtené maily...
- rony
- Klub čistého iOS
ak pouzivate v Mail.app Gmailovy ucet, tak tam zlozky mate. Cize miesto pop3 uctov typu azet pouzivajte nieco pre normalnych ludi, napr. aj ten gmail 

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Mas uplnu pravdu,asi pred 2mesiacmi som mal ucet na azet.sk ale nebola moznost editovania zloziek a obsahoval len kos prujate a odoslane emaily a tak som si spravil gmail a funguje super!