Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
musis v menu telefonu dat settings/International/ a zmenit region format z czech na United States pak ti ukladani do banky pojede ... pac tam je jinci format na cisla.. pres tisic proto po zadani tretiho znaku v bance se ti automaticky vymazou ..
THX, mel jsem stejnej problem a nechapal to... A taky vam ta hra pada?Jako ze se sama vypne a nebo zapnout treba az napodruhy a tak? No a jak tak koukam, ukladat penize uz lze, ale kdyz jsem chtel odecist 455 penez, ucet mi napsal ze jsem asi 18 bilionu v minusu. hezky, no
No pretizeny je to festa bude jenom hur... Cheater? me to samo dokonce pridalo prachy a to hned nekolika mega, nejdriv mi to nejakym bugem odecetl asi bilion dolaru, ale slo vybirat z banky az do vyse toho minusu, tak jsem si vsechno koupil, pak zavrel aplikaci a aotevrel znova a razem jsem byl par mega v plusu a vydelavam co hodinu 750 000 tisic...
podobna hra je na facebooku a najradsej by som hral tu lebo tam som uz velky lvl nieje nejaka aplikacia na to ? lebo ked ide cez iphone na tu hru tak mi to stale pada ..
iPhone 5S Gold iPad 2 MacBook Pro 13,3" SSD LED Cinema Display 27"
iMob je v tomto stavu nesmysl.. zacal jsem ji hrat hned jak se objevila na Appstore, zezacatku fajn, jenze pak se zacali objevovat cheateri a ted je to pro zmenu jeste pretizene.. hrat to tedy podle me nema moc smysl..
podle me je potreba zabranit cheatovani, dat dohromady servery a pak celou hru resetovat.. no uvidime, jak se s tim poperou.. v tudle chvili to ale nikomu nedoporucuji..
No tak teď mě to nakrklo ... ihned po spuštění se to chce upgrdovat?! a napíše to pak Upgrade failed. Please press button to try again. A tak porad dokola, takze uz si asi nezahraju
Zdravim,precital som si tich par riadkov o tej app a ci by ste niekto nemol hodit screenshot pozeral som ju v appstore ale je tam iba chlapik z cigarov dakujem.