Volume limit??
-
wamsik
Volume limit??
Ahoj mam takovej trapnej dotaz a to sice kdyz posloucham hudbu a uplne to stlumim stejne to jde slyset proste nestlumi se to uplne.. Dela vam to taky?
Dekuju za odpoved
Dekuju za odpoved
-
wamsik
Re: Volume limit??
Tak to je zajimavy... Jako musis se vazne zaposlouchat a taky musi byt uplny ticho abys to slysel...
-
Paly
- Starý pes fóra :)

Mam sice iPhone, ale ked dam hudbu na minimum (sluchatka v usiach obe) tak nepocut vobec nic a to mam v izbe ticho a snazil som sa zapocuvat ako sa len dalo.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
wamsik
Hm ja ma ipod touch 2G ale taky myslim ze by to nemelo hrat... Je to divny celkem... At to zkusi nekdo kdo ma taky ipod touch 2G
-
wamsik
To je dost divny no... But mam tak dobrej sluch nebo fakt nevim protoze to je sotva nejaka porucha:-D
-
kamen911
- Host

Vlastním Touche 2g a při ztlumení není slyšet vůbec nic. Asi seš vážně superman.
-
wamsik
Tak ja to nechapu... jo a dela to ale jen se sluchatkama! Kdyz to mam prez reprak a stlumim to uplne tak nic! Ale kdyz mam sluchatka a stlumim a je uplny ticho tak to jde slyset..
jinak zkousel jsem vic sluchatek..
jinak zkousel jsem vic sluchatek..
-
ladis
Tak opravuju se.
Včera večer jsem to ještě jednou zkusil. V noci úplný ticho a opravdu Touch 2G při úplným stlumení jde slyšet
Včera večer jsem to ještě jednou zkusil. V noci úplný ticho a opravdu Touch 2G při úplným stlumení jde slyšet
-
wamsik
post zmazany koli poruseniu pravidiel o editacii svojich postov. dodo
-
Lukáš Petr
- iPhone expert

Já mám iPhone 2G a taky mi to dělá, ale jenom u hodně hlasitý hudby (Jako že hudba je hlasitá, ne to volume
) Když ten posuvník pustim, tak to přestane, ale když ho držim, tak to hraje pořád
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
LosMojmos
- Host

Tady někomu čvachtá na maják ne? Zkoušel jsem to asi hodinu a pak už jsem toho slyšel tolik, že jsem ztoho málem zblbnul 
iPod Touch 2G; FW 3.1.2; Jailbreak; prasklý display.
Na cestě: iPod Touch 3G (32GB).
Přeji krásný den, S pozdravem Los Mojmos
Na cestě: iPod Touch 3G (32GB).
Přeji krásný den, S pozdravem Los Mojmos
-
!TOx!C!
taky mi to při úplným ztlumení jde slyšet, ale tak málo, až skoro nejde 
-
H-Street
Ja mam opacny problem mne to ide prilis potichou ked dam uplne nahlas 
-
pacholek
h-street: mas moznost to porovnat s jinym pristrojem ?
pokud to i tak bude vyrazne slabsi tak u 2G se to resilo spendlikem..tim se propichalo tesneni u reproduktoru (vysledek uzasnej, bohuzel se muze poskrabat kryt pri sundavani:/ )
pokud to i tak bude vyrazne slabsi tak u 2G se to resilo spendlikem..tim se propichalo tesneni u reproduktoru (vysledek uzasnej, bohuzel se muze poskrabat kryt pri sundavani:/ )
-
Antabelus
- iPhone guru

No, on se ten černý kryt sundavat nemusel, stačilo propíchat ty dírky přes ty dírky v tom plastovém černém krytu, tak jsem to měl já 
Nicméně, iPod Touch 2G má reproduktor zabudovaný, není co propichovat a není čemu se divit
Nicméně, iPod Touch 2G má reproduktor zabudovaný, není co propichovat a není čemu se divit