IradarEurope
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
IradarEurope
IradarEurope
Category: Navigation Price: $24.99 Released: Sep 23, 2008 Size: 0.7 MB
Application description IradarEurope you aware of:
-speed cameras,
-area mobile controls
-red lights camera in Europe.
Embedded in your iphone 3G,It tells you the nearest radars and will notify you by an audible and visual signal is too large approach.
Iradar indicates the speed limits of all radars
your current speed
but also your GPS position.
Options:
Distance-configurable warning.
-disabling mobile radars.
-disabling red light cameras.
-vibrate-Mode
-listen to music on your Iphone with iradar.
Iradar Europe warned you over 40 000 radars in 29 countries
Europeans:
Great-Britain,
France,
Germany,
Spain,
Switzerland,
Belgium,
Finland,
Italy,
Netherlands,
Norway,
Portugal,
Austria,
Sweden.
Andorra,
Bulgaria,
Croatia,
Estonia,
Greece,
Hungary,
Liechtenstein,
Lithuania,
Luxembourg,
Poland,
Czech Republic,
Romania,
Russia,
Slovakia,
Slovenia,
Ukraine.
Update for free from your iPhone.
Iradar is recommended for 3G Iphone and operates without connection Internet.
mam to nainstalovano a v Brne to krasne sedi:) doporucuji
Category: Navigation Price: $24.99 Released: Sep 23, 2008 Size: 0.7 MB
Application description IradarEurope you aware of:
-speed cameras,
-area mobile controls
-red lights camera in Europe.
Embedded in your iphone 3G,It tells you the nearest radars and will notify you by an audible and visual signal is too large approach.
Iradar indicates the speed limits of all radars
your current speed
but also your GPS position.
Options:
Distance-configurable warning.
-disabling mobile radars.
-disabling red light cameras.
-vibrate-Mode
-listen to music on your Iphone with iradar.
Iradar Europe warned you over 40 000 radars in 29 countries
Europeans:
Great-Britain,
France,
Germany,
Spain,
Switzerland,
Belgium,
Finland,
Italy,
Netherlands,
Norway,
Portugal,
Austria,
Sweden.
Andorra,
Bulgaria,
Croatia,
Estonia,
Greece,
Hungary,
Liechtenstein,
Lithuania,
Luxembourg,
Poland,
Czech Republic,
Romania,
Russia,
Slovakia,
Slovenia,
Ukraine.
Update for free from your iPhone.
Iradar is recommended for 3G Iphone and operates without connection Internet.
mam to nainstalovano a v Brne to krasne sedi:) doporucuji
Re: IradarEurope
no len by ma zaujimalo co to hlasi na slovensku ... pretoze my tu pevne radary nainstalovane nemame.... (pokial viem)
a tmc prijmac ip nama takze ani dopravnu situacicu ( mobilne radary) hlasit nemoze... jedine ze by to tahalo niekde z netu... ale neviem ci existuje taky server....
a tmc prijmac ip nama takze ani dopravnu situacicu ( mobilne radary) hlasit nemoze... jedine ze by to tahalo niekde z netu... ale neviem ci existuje taky server....
Určitě máte pevné radary i na Slovensku, tyhle radary jsou prakticky ve všech státech EU, bývají v centrech měst na dálnicích křižovatkách apod.
Mám v autě normální GPS navigaci a ta mi také hlásí tyto "pevné radary" , Kamery na světelných křižovatkách apod. a ukazuje to opravdu velmi dobře, pokud bude tato aplikace používat nějakou podobnou databázy mohlo by to být fajn ale i tak nevidím příliš praktické využití. Většina pokut je stejně většinou právě z těch mobilních radarů
... Tohle by byla pěkná funkce tak akorát k nějaké GPS Navigační Mapě takhle samo o sobě se mi to moc nelíbí.
Mám v autě normální GPS navigaci a ta mi také hlásí tyto "pevné radary" , Kamery na světelných křižovatkách apod. a ukazuje to opravdu velmi dobře, pokud bude tato aplikace používat nějakou podobnou databázy mohlo by to být fajn ale i tak nevidím příliš praktické využití. Většina pokut je stejně většinou právě z těch mobilních radarů

Pomerne drahy, ikdyz to vypada uzitecne, ale libilo by se mi to spis jajo soucast navigace, kde by to bylo videt i na mape. 

-
- Senior uživatel
K tejto aplikácií je asi treba internet,že?
-
- patron iPhone.cz
dragbug píše:Iradar is recommended for 3G Iphone and operates without connection Internet.
Číst umíš, že?
-
- Moderator fóra
Ukazuje to maximální povolenou rychlost na všech silnicích, nebo pouze u radarů?

Aj tak je mi to nanic lebo na Slovensku máme málo /Pevných radarov/ 

-
- Senior uživatel
no teda dragbug si stim mohl dat trozku vic prace
... to mohl prelozit, a ne jen CTRL+C CTRL+V ...
ale aj tak dik za post, drahy to je na muj vkus, ale stejne v 15 mam jen motorku a u rizeni nebudu drzet iPhone takze pro me nanic...
ale az budu bohac tak koupim tatovi iPhone dam mu to tam, a hned bude jezdit levnejc
Koukám, že ses zase rozjel ve spamování, tak se opět uklidni a zároveň nedovol své myši, aby neustále mířila svým kurzorem na hromadu smajlíků a přidávala je do tvých již tak dost zbytečných textů. Beavers.
edit: upraveny smajly

ale aj tak dik za post, drahy to je na muj vkus, ale stejne v 15 mam jen motorku a u rizeni nebudu drzet iPhone takze pro me nanic...
ale az budu bohac tak koupim tatovi iPhone dam mu to tam, a hned bude jezdit levnejc
Koukám, že ses zase rozjel ve spamování, tak se opět uklidni a zároveň nedovol své myši, aby neustále mířila svým kurzorem na hromadu smajlíků a přidávala je do tvých již tak dost zbytečných textů. Beavers.
edit: upraveny smajly
Naposledy upravil(a) H0NZ1K dne ned úno 01, 2009 9:38 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
to H0NZ1K: tak si muzes dat na riditka drzak iP a tam na to cucet jak na budik 
Podporuješ spamování svého předřečníka. Chatujte si jinde. Příště již mažu. Beavers.

Podporuješ spamování svého předřečníka. Chatujte si jinde. Příště již mažu. Beavers.
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
-
- Host
da sa nejako nainštalovat aj na firm. 2.2.1? na 2.1 mi to šlapalo v pohode
aplikaci jsem zkousel a hned odinstaloval... pokud si nenastavite rychlost na tempomatu a nejedete konstantni rychlosti dlouhou dobu, tak ta rychlost v aplikaci vubec neodpovida... a ty radary, no, uprimne receno, i kdyby to fungovalo (o cemz mam pochyby), myslim ze bychom se meli bat spis mobilnich radaru...
Tak jsem koupil a funguje to dobře.
Nastavíte kolik m nebo km vás má aplikace upozornit před radarem.
Ta rychlost funguje přííííšerně !!!

Nastavíte kolik m nebo km vás má aplikace upozornit před radarem.
Ta rychlost funguje přííííšerně !!!

f.a.n.o píše:aplikaci jsem zkousel a hned odinstaloval... pokud si nenastavite rychlost na tempomatu a nejedete konstantni rychlosti dlouhou dobu, tak ta rychlost v aplikaci vubec neodpovida... a ty radary, no, uprimne receno, i kdyby to fungovalo (o cemz mam pochyby), myslim ze bychom se meli bat spis mobilnich radaru...
pracuje to s databazi na netu treba pres EDGE a jsou tam i zadana mista kde s mobilnima radama stavaji:)
pevne, mobilni radary a pak kamery na rychlost