Pomoc iPhone hlasi BSD root !!!
-
mitchelka
Pomoc iPhone hlasi BSD root !!!
Koupila jsem pred rokem mobil z Usa, prisel odblokovany a celou dobu fungoval na 1, po roce odolavani jsem chtela upgradovat na novejsi verzi mela jsem 1.0.2 ( myslim ) zkousela jsem pres program QuickPwn, na doporuceni znameho ale asi jsem udelala neco spatne, byl zablokovany pouze na tisnova volani a nedel odblokovat az pres program Ziphone. Nedalo mi to, tak jsem zkusila znovu, ale chyba, naskocila mi hlaska BSD root : mdO, major 2 a jede to furt dokola. Asi je iPhon v haji . Prosim je nejaka pomoc !!!! Snazim se nejak opravit a vratit aspon tu starou verzi ale bez uspechu . Jsem to ale Jitka , neni nekdo z Ostravy ze by mi pomohl osobne to dat do poradku ? Samozrejme nechci to zadarmo .Nebo pokud existuje nejaky navod ktery zvladnu i ja, budu opravdu moc vdecna.
Diky
-
dodo_mt
- Starý pes fóra :)

Re: Pomoc iPhone hlasi BSD root !!!
Vyskusaj navody v sekcii Navody su popisane uplne ako pre hlupakov
nemal by byt problem vsetko opravit...
Dalej by si mohla uviest aky iPhone mas usudzujem ze iP 2G teda starsi model kde by nemal byt ziaden problem s JB a Unlockom.
dodo
Dalej by si mohla uviest aky iPhone mas usudzujem ze iP 2G teda starsi model kde by nemal byt ziaden problem s JB a Unlockom.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
mitchelka
Jdu se prokousavat navody, snad to tedy zvladnu. 
EDIT: No ale narazila jsem na problem, telefon se nehlasi v i-tunes takze ho nemuzu restore , ja jsem z toho jelen.
Pouzivaj funkciu EDIT a nepostuj viac prispevkov pod seba! dodo
EDIT: No ale narazila jsem na problem, telefon se nehlasi v i-tunes takze ho nemuzu restore , ja jsem z toho jelen.
Pouzivaj funkciu EDIT a nepostuj viac prispevkov pod seba! dodo
-
dodo_mt
- Starý pes fóra :)

Musis dostat iPhone do DFU modu a potom urobit restore. Pohladaj na fore nieco v tomto zmysle tiez to je v navodoch.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
mitchelka
Tak se mi to nejak podarilo vratit zpet. Takze mi iPhonek jede, sice se starim firmware ale je funkcni.
Diky Dodovi za rady !!!