MobileFiles Pro
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
MobileFiles Pro
Zdravim mate nekdo prakticke zkusenosti s touhle aplikací ....?
-
- Pokročilý uživatel
Re: MobileFiles Pro
Ano mám je super. Ako prvá app dokaze editovat excel dokumenty a ako na jedinej app som otvoril a bez problrmov prehliadal aj velký pdf súbor. Takze odporučam každemu, momentalne je to najlepsia app na dokumenty a tomu zodpoveda aj jej cena.

-
- Mírně pokročilý
Ahoj, sice nevím kolik stojí pač app nekupuji
ale je opravdu výborná! jak říká kolega otevře bez problému i extrémě velké pdf:-) a přepisován exelu je také pohodlné:-)
Doporučuji

Doporučuji
ip 5c
-
- Senior uživatel
Ako si dám pdf,...do telefónu,aby mi to prečítala táto aplikácia?To iba cez wifi,alebo sa to dá dostať aj cez diskaid,winscp,...?
Mám iPhone 3G,fw2.2,JB
Mám iPhone 3G,fw2.2,JB
Ano. Muzes si to tam dat temito zpusoby a nebo stahnou s internetu.
-
- Senior uživatel
A kde presne nakopýrovať PDF,...cez diskaid?
Diky.
Diky.
-
- Pokročilý uživatel
Este doplnim ze v tejto app funguje aj simlink na ROOT takže sa dá prechádzať adres. štrúktúra fonu.
Súbory nahraj do /private/var/mobile/Applications/**************
odporučam cez totalcomander a t-pot plugin najskor naist zlozku MobileFiles.app a v nej je podzlozka Documents a tu nakopiruj svoje súbory.
Súbory nahraj do /private/var/mobile/Applications/**************
odporučam cez totalcomander a t-pot plugin najskor naist zlozku MobileFiles.app a v nej je podzlozka Documents a tu nakopiruj svoje súbory.

-
- iPhone guru
No já osobně potřebuji Word a trochu PowerPoint. Myslíte že se někdy dočkáme editace alespoň toho Wordu?
-
- Senior uživatel
Škoda,že sa tam nedá vyhladať konkrétna strana.Je to dosť blbé listovať až nakoniec knihy ak je to potrebné.
-
- iPhone expert
Musím se přidat k pochvalnému hodnocení a dávám ***** (pět hvězdiček). Hlavně z možnosti editovat excelovské soubory jsem nadšenej a dost ji používám - zapisuju si naběhaný kilometry, v dalším souboru mám hesla (v práci máme hafo aplikací)....
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
-
- iPhone expert
Opravdu jdou soubory nahravat pres wi-fi? Nenasel jsem to tam.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- iPhone expert
Opravdu jdou. Je to tam. Chceš nějakej podrobnější návod?
-
- Pokročilý uživatel
vbruno píše:Opravdu jdou soubory nahravat pres wi-fi? Nenasel jsem to tam.
A toto je potom čo

Treba riadne pozerať

A tu maš upload/download manažer otvorený vo Firefoxe.

-
- patron iPhone.cz

Možnost editace
Samozřejmostí je zvětšování a zmenšování dvěma prsty.
-
- iPhone expert
to Guzmen: Problem byl v tom, ze jsem zatim mel jen tu zakladni LITE verzi. Domnival jsem se, ze wi-fi jde v obou, proto jsem se ptal. Ocividne to jde jen ve verzi PRO
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Super vec...ale minimalne editovanie Wordu tam este mohli spravit. To by sa mi celkom hodilo...este viac ako Excel asi. Nechapem preco nespravili aj Word, kedze pocitam ze to bude jednoduchsie ako Excel ale nevadi, aj tak mam silny pocit ze sa coskoro dockame update-u aj s Wordom...
-
- Pokročilý uživatel
Tým wordom by ma len potešili
a k upravovaniu excelov by ešte mohli pridať nejaké funkcie aby to bolo úplne plnohodnoté, mne napr. chýba funkcia zvýrazneného orámovania buniek a možnosť pretiahnutia vzorca na susedné bunky ( a ešte tvorba grafov ale to je už asi scifi
). Ale na to že je zo verzia 1.0 je to viac než výborný začiatok.

-
- iPhone expert
No, ten excel je takovej "lightovej" - já zase narazil na nemožnost přidání dalšího listu. Prostě to není plnohodnotnej excel, ale základní práce a editace již vytvořených tabulek je super.
-
- Host
Mam nainstalovanej MobileFiles Pro, ale nemam možnost přes týden propojit PC a telefon na stejnou wifi. Poradíte mi prosím cestu přes T-PoT ?díky
Apple TV 2
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
-
- Pokročilý uživatel
/private/var/mobile/Applications/********-****-****-****-************/Documents
Namiesto hzviezdiciek budes mat rôzne kombinacie čísel a pismen, musiš prehliadnut každu zložku až kym nenajdes tu v ktorej je adresár "MobileFiles.app"
A kedže použivaš T-POT tak odporučam zadat do vyhladavača v totalcomanderi vyraz "MobileFiles.app" a maš uľahčenu prácu
Namiesto hzviezdiciek budes mat rôzne kombinacie čísel a pismen, musiš prehliadnut každu zložku až kym nenajdes tu v ktorej je adresár "MobileFiles.app"
A kedže použivaš T-POT tak odporučam zadat do vyhladavača v totalcomanderi vyraz "MobileFiles.app" a maš uľahčenu prácu