Rozdíl mezi Jaadu VNC a Jaadu Remote Desktop
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Rozdíl mezi Jaadu VNC a Jaadu Remote Desktop
Muze prosim nekdo rict jaky je rozdil mezi temito aplikacemi ? Me se zdaj na chlup stejne a tak nevim jaka je lepsi a jakou bych si mel stahnout.
-
- Pokročilý uživatel
Re: Rozdíl mezi Jaadu VNC a Jaadu Remote Desktop
Jaadu VNC je app ktora potrebuje k svojmu fungovaniu ninstalovaný na Pc VNC server napr. TightVNC. To znamena ze sa netreba babrať z uživateľskými učtami vo windows, ale treba nastaviť VNC server na ktory sa Jaadu pripoji.
Jaadu RDP je RDP klient pre windows servery. To znamená ze k fungovaniu tejto app nemusiš do pc nič inštalovať, lebo windows už RDP (remotedesktop) obsahuje, ale takisto to treba vo win ponastavovať.
Nevýhodou (aspoň premňa) je že pri RDP sa na pc prihlasiš pod tvojim užv. učtom, ale na pc už nikto nemože pracovať pokiaľ sa neodhlasiš a na pc je len cierna obrazovka.
Ja osobne používam JaaduVNC, je to asi najlepši program na spravu pc na diaľku z appstoru. Ale funguje mi len po LAN sieti, cez internet sa na domace pc nepripojim lebo domace pripojenie mam skryte za NAT servrom od provaidera, ale tebe by to mohlo fungovať aj cez net (ale tiež zaleži na tom cez čo si na net pripojený).
Jaadu RDP je RDP klient pre windows servery. To znamená ze k fungovaniu tejto app nemusiš do pc nič inštalovať, lebo windows už RDP (remotedesktop) obsahuje, ale takisto to treba vo win ponastavovať.
Nevýhodou (aspoň premňa) je že pri RDP sa na pc prihlasiš pod tvojim užv. učtom, ale na pc už nikto nemože pracovať pokiaľ sa neodhlasiš a na pc je len cierna obrazovka.
Ja osobne používam JaaduVNC, je to asi najlepši program na spravu pc na diaľku z appstoru. Ale funguje mi len po LAN sieti, cez internet sa na domace pc nepripojim lebo domace pripojenie mam skryte za NAT servrom od provaidera, ale tebe by to mohlo fungovať aj cez net (ale tiež zaleži na tom cez čo si na net pripojený).

Chtěl bych si ho taky pořídít. Mohl by si mi poslat návod /nejlépe v čestně/ jak to zařídit na tom PC.
stahnul jsem si ultravnc, ale nevim jak ho nastavit aby sem se moh z telefonu pripojit. Muze nekdo poradit prosim?
-
- Starý pes fóra :)
Konecne dobry topic.
Inak cena je 25USD co nieje malo a tak aj mna zaujima ze co teda na tych apps je take prevratne. Su od rovnakeho vyrobcu. Su aj ine mocha VNC a ine apps ale toto jaadu vyzera najprepracovanejsie.
Preto sa aj ja pripajam o prosbu k podrobnym navodom k tymto aplikaciam. Pripadne este podrobnejsie porovnanie tychto apps. (pripadne podobnych apps tohto typu)
PS: Inak cez safari som bol prekvapeny, ale krasne funguje program Logmein.
EDIT PS: vyslo za 29,99 Log me in Ignition a vyzera to super. Len by ma zaujimalo ci to pobezi len cez wifi alebo aj edge pripadne 3G.
Guzmen vdaka za tip.
Inak cena je 25USD co nieje malo a tak aj mna zaujima ze co teda na tych apps je take prevratne. Su od rovnakeho vyrobcu. Su aj ine mocha VNC a ine apps ale toto jaadu vyzera najprepracovanejsie.
Preto sa aj ja pripajam o prosbu k podrobnym navodom k tymto aplikaciam. Pripadne este podrobnejsie porovnanie tychto apps. (pripadne podobnych apps tohto typu)

PS: Inak cez safari som bol prekvapeny, ale krasne funguje program Logmein.
EDIT PS: vyslo za 29,99 Log me in Ignition a vyzera to super. Len by ma zaujimalo ci to pobezi len cez wifi alebo aj edge pripadne 3G.
Guzmen vdaka za tip.
Naposledy upravil(a) Apache23 dne stř pro 17, 2008 9:55 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda

-
- Pokročilý uživatel
Našiel som celkom dobrý návod na JaaduVNC v slovenčine.
Problem je v tom že uplne nekorešponduje z pravidlami fóra, takže ak modi zmaznu link pokusim sa neaký návod zbúchať sám.
A tu navod na Jaadu RDP z oficiálnej stránky
Problem je v tom že uplne nekorešponduje z pravidlami fóra, takže ak modi zmaznu link pokusim sa neaký návod zbúchať sám.
A tu navod na Jaadu RDP z oficiálnej stránky

ok tak diky, stejne sem ted zjistil ze by mi RDP ani nejelo podporuje to jenom vista Ultimate a Bussines a ja mam Home...