kohout píše:Btw je mi 16 a vydelal jsem si na nej sam behem par dnu. Pracuju na pocitaci, takze neco jako ty, jen o 2 roky starsi. Kazdopadne prachy si nevybiraj jestli jses mladej nebo starej, tlustej nebo hubenej, cernej nebo bilej. Vsichni maj stejnou sanci, tak sup at uz ho mas;)
tohle mě strašně potěšilo, vím že to je OT ale jsem Admin tak máte smůlu, nepatří to sem tohle je fórum o iPhonech, kdo mě zná ví že někdy nevydržím a musím komentovat příspěvky lidí

. Kdo mě zná z fóra a kdo si občas podobný můj myšlenkový průjem přečte jisté má malinko představu o tom jaký jsem nebo jaké vize zastávám...
Jako přečíst si něco takového od 16ti letého kluka, smekám, pokud se i mě někdy podaří vychovat svého syna tak, aby si Vážil peněz ( tak jak jsem si jich vážil já) a uměl si takhle poradit budu moc sám se sebou spokojený ...
Není to pouze o penězích, ale o rozhledu, možnostech, příležitosti a dalších x aspektech.. hlavně druhá část citovaného příspěvku se mi moc líbila... bomba.
Podle mě svět je plný slabochů chlapů už moc není a vůbec vše kolem politika, prostě hrůza... občas ale vidím to "světlo v tunelu" a tvůj příspěvek mě opravdu zahřál na duši

. Jen tak dál kluku, něco dokážeš a někdo z tebe bude v budoucnu ! Držím palce.