Brothers in Arms
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Brothers in Arms
The Guardian reports on two ambitious games coming from Gameloft before the end of the year.
The first title called Brothers in Arms: Hour of Heros is a described as a 3D third-person perspective WWI actioner featuring jeep and tank driving and onfoot shooting. The Guardian reports that the game uses a virtual D-pad for movement.
The second title is called Hero of Sparta and is a God of War style 3rd parson ?hack-n-slasher?.
http://www.youtube.com/watch?v=6-wIICjctxc ----tak nak se to bude ovladat je to ale vydeo z jine hry---
The first title called Brothers in Arms: Hour of Heros is a described as a 3D third-person perspective WWI actioner featuring jeep and tank driving and onfoot shooting. The Guardian reports that the game uses a virtual D-pad for movement.
The second title is called Hero of Sparta and is a God of War style 3rd parson ?hack-n-slasher?.
http://www.youtube.com/watch?v=6-wIICjctxc ----tak nak se to bude ovladat je to ale vydeo z jine hry---
Naposledy upravil(a) Bmargera dne sob lis 22, 2008 4:24 pm, celkem upraveno 3 x.
Re: Brothers in Arms
Osobně si to nedokážu na iphonu moc dobře představit - řekl bych že jry tohohle typu se na iphone prostě nehodí.Já osobně jsem pro ávodní, arkanoidy a tokový ty menší pařbičky, na střílečky mám pc.
-
- Mírně pokročilý
praveze to moze byt dobre, len dufam ze to nebude take kratke ako to bolo na symbian..tam som to mal prejdene za hodinu, ale grafika a hratelnost tejto hry su super.
-
- Mírně pokročilý
Kdyby to nekoho zajimalo, tak uz to vyslo...
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

-
- Mírně pokročilý
nainstaloval som to. Spusti sa mi uvodne logo a ostane cierna obrazovka. Neviete prosim kde je problem?????
Mam FW 2.1 CZ-SK, JB
Dakujem
Mam FW 2.1 CZ-SK, JB
Dakujem
Stejny problem i u mě.. Spustí se to, blikne logo, černa obrazovka a konec... FW 2.2 QuickPWN.. verze hry 1.0.3
-
- Pokročilý uživatel
Tedka tuhle hru instaluji, tak pak napisu, jestli mi to dela stejny problemy jako vam...
EDIT: hmm, tak tedka jsem to zkousel a ten samej problem jako mate vy... Fakt by me i zajimalo, cim to muze byt... Mam taky FW 2.2 - Whiskyho a hra je 1.0.3.
EDIT: hmm, tak tedka jsem to zkousel a ten samej problem jako mate vy... Fakt by me i zajimalo, cim to muze byt... Mam taky FW 2.2 - Whiskyho a hra je 1.0.3.
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
-
- Host
Nainstalováno. Vámi popsaný problém jsem měl jen při prvním spuštění, od té doby jsem to spustil asi 6× a už to jelo bez problému.
Já mám FW 2.1 - JB. Jinak...mám za sebou první misi a musím říct, že mě ta hra mile překvapila. Ovládání jsem čekal o dost horší a vůbec, celkově mě to dost chytlo. 

-
- Pokročilý uživatel
Nevim jak tobe, ale zkousim to po nekolikate a tak ci tak mi to nejde
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
asi bude treba pockat na niekoho, kto si ju fakt kupi aby bolo jasne ci je to v hre alebo v niecom inom
))))))

-
- Pokročilý uživatel
Ja ji praveze mam koupenou... a jak to tam vidim 9.99 dolaru v hajzlu
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
Tak daj vediet ci to nejak vyriesili ci sa to vobec oplati kupovat...ale ked ju mas kupenu tak pocitam ze nejaky upgrade rychly to vyriesi...
EDIT: zatial na Appstore No Reviews takze neviem co sa tam deje...
EDIT: zatial na Appstore No Reviews takze neviem co sa tam deje...
-
- Pokročilý uživatel
mno doufam, ze se to vyresi, protoze opravu nejsem miliardar, abych takhle vyhazoval dolarky
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
Ked si najdes tu hru v Appstore tak v jej detailoch je take tlacitko ze Report Problem...tak skus im poslat report snad to trosku urychlis...
-
- Pokročilý uživatel
to bych rad, ale nejsem moc dobrej anglictinar na to, abych jim psal
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
Mám ten samý problém, koupil jsem si jí a nic! už jsem jim napsal...
Tak tam supni toto: The game crashes right after the start, therefore I am unable to use it...Please fix it as soon as possible or I will request my money back...I have iPhone 2G, FW2.2...

Naposledy upravil(a) pali777 dne úte pro 02, 2008 2:09 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Pokročilý uživatel
Uz nemusim, kdyz jim napsal Pave, i kdyz mozna by bylo lepsi, kdyby jim napsalo vice lidi no.
Akorat, ze nemam iPhone 3G, ale 2G
ale to je detailek
Akorat, ze nemam iPhone 3G, ale 2G

iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
Mě to fachá normálně načte se mi uvodní logo, pak moje pozadí chvilku počkám a už to běží:-)
-
- Pokročilý uživatel
blechman
Tak to si stastnej clovek, ze ti to jede
Tak to si stastnej clovek, ze ti to jede

iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
-
- Mírně pokročilý
do ktorej zlozky v iPhone sa to nainstaluje?
-
- Host
-
- Pokročilý uživatel
aha, tak to je hodne blby... Ja mam totiz FW 2.2... sice je pravda ze mam na FWchangeru nastavenou 2.1, ale to nicemu nepomaha 

iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
No tak to jsem fakt honě moc spokojený.Teď jsem to hrál asi půl hodiny a prostě super.To ovládaní je fakt promakaný.Využijou se tam všechny přednosti telefonu.Podle mě nejlepší hra na iphone.Jo a šlo mi spustit na první pokus.
-
- Pokročilý uživatel
Mne sa to na fw 2.1 podarilo spustit na 3 krat, ale odvtedy funguje bezproblémovo a vyzera to fakt dobre 

-
- Pokročilý uživatel
Ja to zkousel cca 20x a ani jednou nic
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
Tak sem skoukl video a vypada to dost namakane , hra s takovouhle grafikou ktera se vubec neseka,to je slusny,jde videt ze je to od gameloftu a ne od nake vietnamske firmy 

Naposledy upravil(a) domca456 dne stř pro 03, 2008 6:55 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
Nechce mi to ísť.
Mám iPhone 3G,fw 2.1 JB a keď to zapnem tak sa zobrazí názov hry...a potom to zmizne a nič.
Čo ste spravili,že Vám to naskočilo?
Mám iPhone 3G,fw 2.1 JB a keď to zapnem tak sa zobrazí názov hry...a potom to zmizne a nič.
Čo ste spravili,že Vám to naskočilo?
couplu píše:aha, tak to je hodne blby... Ja mam totiz FW 2.2... sice je pravda ze mam na FWchangeru nastavenou 2.1, ale to nicemu nepomaha
zkus to downgradnout na 2.1 měl jsem stejný problém a tímto byl vyřešen
Vymazal jsem 3 prispevky ktere otevrene resili WAREZ, kolikkrat vam to lidi mame opakovat???
Timto predbezne upozornuji uzivatele:
Bmargera
pojik
Pouzijete PM.
Priste bude trest prisnejsi...
Timto predbezne upozornuji uzivatele:
Bmargera
pojik
Pouzijete PM.
Priste bude trest prisnejsi...
-
- Pokročilý uživatel
Jede to nekomu na FW 2.2???
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Shuffle 1 512MB
Našel jsem tohle, ale až to tom co jsem sám downgradnul, takže nemůžu vyzkoušet...
"try to get your device in safe mode ( use SBsetting to resping your iphone 2-3 times , or put any app to Dock ) , the game should work
If you want get back to normal mode , just use WinterBoard to set any themes for your device "

"try to get your device in safe mode ( use SBsetting to resping your iphone 2-3 times , or put any app to Dock ) , the game should work
If you want get back to normal mode , just use WinterBoard to set any themes for your device "
-
- Senior uživatel
A v slovenčine to znamená čo?
Čo mám dať do docku?A čo s témamy?
Diky.
Edit:
Už mi to ide,premenil som tému a dal som nejakú hru do docku a ide.
Čo mám dať do docku?A čo s témamy?

Diky.
Edit:
Už mi to ide,premenil som tému a dal som nejakú hru do docku a ide.

Naposledy upravil(a) sony123 dne stř pro 03, 2008 4:44 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
S tema tematama je to mysleny tak, ze kdyz upravis neco ve Winterboardu, tak se restartuje SB a uz nabehne v normalnim rezimu.
V nejnovejsich SBSettings je pod "Power" i Safe mod, ale nejak mi nechce naskocit a dostavat se do nej zpusobem 3x za sebou reset SB, na to fakt nemam naladu. Nechapu co vyvojari v Gameloftu vyvadej? Posledni dobou se prvni verze jejich her nedaj hrat (viz. treba Guitar Rock Tour - naroky na RAM). Sakra, cekal bych, ze kdyz dam 10 dolaru za hru (20, kdyz pocitam GRT), tak bude normalne fungovat a nebudu muset cekat tejden na novou verzi.
OT : GRT je ted asi moje nejoblibenejsi hra ....
EDIT : Zkouseli sme to na kamosove iP a v Safe rezimu mu to jede bezvadne ...
V nejnovejsich SBSettings je pod "Power" i Safe mod, ale nejak mi nechce naskocit a dostavat se do nej zpusobem 3x za sebou reset SB, na to fakt nemam naladu. Nechapu co vyvojari v Gameloftu vyvadej? Posledni dobou se prvni verze jejich her nedaj hrat (viz. treba Guitar Rock Tour - naroky na RAM). Sakra, cekal bych, ze kdyz dam 10 dolaru za hru (20, kdyz pocitam GRT), tak bude normalne fungovat a nebudu muset cekat tejden na novou verzi.
OT : GRT je ted asi moje nejoblibenejsi hra ....
EDIT : Zkouseli sme to na kamosove iP a v Safe rezimu mu to jede bezvadne ...
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 

mam FW 2.2 a spustilo se mi to na podruhy..))
no joo nekdo to neumi spustit..
no joo nekdo to neumi spustit..