Pwnplayer
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Pwnplayer
Zdravím... Najdou se tu nějací uživatélé této app z cydie, kteří by mi mohli poradit? Zkoušel jsem tuto aplikaci, ale vždy když zkusim dát play, tak app spadne.. Písničky byly náhrány v default složce kde by měly být podle programu.. Jinak mám iphone 3G, firm 2.2... NEtuší někdo co stím prosím? Opravdu bych rád nahrával písničky přes ssh a tohle je ideální volba si myslím.
-
- Pokročilý uživatel
Re: Pwnplayer
Problem bude v tom ze mas fw 2.2. Pwnplayer bol robený na fw 2.1 a pochybujem ze by ho tak rýchlo prerobili.

-
- patron iPhone.cz
Zkus nainstalovat ze Cydie app "Backwards Compability". U spousty aplikací to zabere 

Diky scorpi. Našel sem o tom zmínku i na ofic. stránkách Pwnplayeru a opravdu to pomohlo.. Takže Pwnplayer na 2.2 už také funguje 

-
- patron iPhone.cz
To jsem rád
Vyřešeno, tím pádem lock

Vyřešeno, tím pádem lock