Firmware 2.2 (aktualizace 21.11.2008)

vše co vás napadne
Odpovědět
Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Re: Firmware 2.2 (aktualizace 21.11.2008)

Příspěvek od Gekko gecko »

tomiq000

Pro jistotu bych nejdriv nahral FW2.0.2,pak 2.1 a potom az FW2.2

Vsechny existujici FW pro iPhone2G/G najdes tady: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

LOSTman

Příspěvek od LOSTman »

Já jsem použil backup z JB fw 2.1 a zatím vše ok :D

silencer

Příspěvek od silencer »

Prvni poznatek: Nejede mi swirlyMMS - spusti se a pak spadne. Intelliscreen jede vpohode.

Enrique_ms

Příspěvek od Enrique_ms »

Mam 2.1 + jb, kdyz si ted stahnu 2.2 a nainstaluju si ji do iP, da se potom udelat jb prez quickPWN stejne jak se to delalo u 2.1 a budu tam mit cydiu a installer? A jakej je u toho postup? Nejdriv stahnu 2.2, potom kliknu (zaroven s ctrl) a dam restore a zvolim 2.2, potom zapnu quickpwn, najdu ten stejny soubor s fw a dam dalsi dalsi, zatrhnu ze chci cydiu + ... a je to hotovo? Nerad bych se poustel do aktualizace, pokud nebudu vedet, ze to potom budu mit jailbreaknuty. Jo a telefon mam zakoupeny oficialne. Diky za odpovedi.

scenic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od scenic »

silencer píše:Intelliscreen jede vpohode.

A ide ti aj mail ked mas intelli na on? Mne bohuzial nie :(
iPhone 4S 16GB iOS 5.1.1 JB Orange
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1

peewee

Příspěvek od peewee »

Ted jsem nainstalovat 2.2 + JB, vse jede v pohode. Ale problem je ze mi nejde nic nainstalovat z Cydie :( cokoliv dam instalovat probehne ale pak to tam stejne neni :(

nevite nekdo cim by to mohlo byt pls??? Thx.

Enrique_ms

peewee: Prosimte, jak si udelal ten JB?

pacholek

Příspěvek od pacholek »

Enrique_ms: pravdepodobne ma k dispozici MAC ;)

Enrique_ms

pacholek: Jakoze prez WIN to nejde? Nekdo tu rikal ze to udelal normalne prez quickpwn a ja si prez to delal JB na 2.1 ale nevim kde sehnat soubor s 2.2, protoze prez iTunes se mi to rovnou nainstaluje a nevim kde to na discu potom najit abych to mohl pownoud. A taky otazka jestli to ve vysledku funguje timto zpusobem...

peewee

Příspěvek od peewee »

Enrique_ms:
klasicky podle navodu. Restore na 2.2 a pak QuickPwn. Vsechno bezi v pohode jen nejde instalovat nic z cydie .... netusim.

Enrique_ms

peewee: jo, jen mi prosimte rekni, kdyz spustim ten quickpwn, tak tam prece musim vyhledat soubor s tim firmwerem, ale kdyz ho stahnu prez iTunes, tak se mi nikde v pocitaci neobjevi, tak jak to mam udela. Na to se ptam... :)

paramedicz

Příspěvek od paramedicz »

FW stazenej pres iTunes najdes v Documents and Settings/"jmeno"/Data aplikaci/Apple computer/iTunes/iPhone Software Updates/ nebo pak stahnout,linky uz tu byly....
Jinak treba u me v compu jsou Data aplikaci skryty tak staci dat v nastaveni zobrazit skryte soubory a slozky...

Enrique_ms

tak jo, dik za radu. Jen... co je teda s tou cydii? :/

silencer

Příspěvek od silencer »

Jo, kdyz je aktivni intelliscreen tak mailapp pada. :( vyresi urcite dalsi verze.

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

peewee píše:Zdravim,
Je nejaka moznost jak upgradovat na 2.2 + JB bez ztraty cehokoliv ? (aby byl phone po upgradu v naprosto stejnem stavu) :?:

ja to resim tak, ze pred kazdym restorem si zalohuju soubory z:

Kód: Vybrat vše

/private/var/mobile/Applications/{nahradte tim desnym hausnumerem}/Documents/

k sobe na disk a po restoru a instalaci vsech applikaci je tam jen nakopiruju.

Takhle to jde udelat i s mailama nebo notepadem :mrgreen:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

peewee

Příspěvek od peewee »

Tak to fakt netusim, ted jsem zkousel cely upgrade + JB znova a z cydie porad nejde nic nainstalovat :(

scenic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od scenic »

Uz ide SwirlyMMS
Obrázek
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1

paramedicz

No jaksi jsem tady v tom nejak ztratil a absolutne netusim zda upgradovat nebo ne :)
Zaprve mi asi unikl rozdil mezi oficialne koupenym a neoficialne koupenym iPhonem.Tam bude zakopanej pes a v tom bude moje nejistota takze zrejme otazka zni, mobil koupenej od Vodafone CZ (O2 CZ a jiny operator) je ofiko nebo ne?
Protoze uz od fw 2.1 na nem pouzivam prevazne SIM od T-mobile a vzdycky jsem si myslel ze telefon je zamceny na region, tzn (ani jsem to nezkousel) pokud bych dal ted to iPhone SIM co mam z UK, nerozchodim ji pt mobil je koupeny tady a co jsem si vzdy myslel, ze iPhone 3G odemknout nejde oproti 2G.
Takze,mam pockat az Dev team vyda neco dalsiho nebo muzu udelat update aniz bych pak musel v iPhone pouzivat jen Vodafone sim, ale bude stale moznost pouzit i T-mobile a jine.
Moc diky za info,mozna to pomuze i ostatnim s podobnym dotazem :wink:

Aznoh

Příspěvek od Aznoh »

zdar lidi nedari se mu stahnout Firmware 2.2, nevite kde jidne stahnout ?

scenic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od scenic »

No ja mam jeden uz customized ipsw nahodeny na web, ak chces mozes testnut ci to pojde (uz je v nom JB).
Je to pre 3G iphone.
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1

Aznoh

Příspěvek od Aznoh »

ja potrebuji bez JB, snazim se to stahnout pres iTunes ale furt to na konci hlasi chybu
Naposledy upravil(a) Aznoh dne ned lis 23, 2008 4:59 pm, celkem upraveno 1 x.

JakubJakub

Příspěvek od JakubJakub »

Už to někdo prubnul od scenica zda je ti i s JB 2.2 ?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Aznoh
Originalni FW bez JB od Apple najdes tady: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
Stahni to pres nejaky DownManager....servery byvaji pretizene takze v pripade vypadku muzes zacit znovu.

LPT

Příspěvek od LPT »

ahoj,mám ofiko iP od o2 a po stáhnutí 2.2 mi nejde net.Ani mi nevyhledá GPRS popřípadě Edge.Nevíte někdo čím to může být?dík za všechny rady:)

Aznoh

Příspěvek od Aznoh »

takze rikas pockat den dva pobezito v pohode, az si vsichni nastahujou ?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

LPT píše:ahoj,mám ofiko iP od o2 a po stáhnutí 2.2 mi nejde net.Ani mi nevyhledá GPRS popřípadě Edge.Nevíte někdo čím to může být?dík za všechny rady:)

Ma v kolonce APN vyplneno internet?

scenic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od scenic »

JakubJakub píše:Už to někdo prubnul od scenica zda je ti i s JB 2.2 ?

No musim to mat s JB, ved tento ipsw som si nahraval do fonu aj ja a ja JB mam :)
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1

LPT

Příspěvek od LPT »

gekko gecko:mám už sem to projela ,ale na nic jsem nepřišla..

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Dnes jsem presel na FW 2.2 zadny problem zadny Error , vse naprosto bez problemu pres Windows QuickPWN ...

Preju hodne stesti i ostatnim :) .

lubo1

Příspěvek od lubo1 »

mozna to tu uz je,ale pro jistotu:-) u novyho fw nejde ovladat hlasitost pomoci bocnich tlacitek kdyz je zamcenej telefon..u 2.1 to tusim slo..

silencer

Příspěvek od silencer »

Me de hlasitost ovladat u zamceny telefonu normalne. Takze chyba bude asi u tebe.

fifuk

Příspěvek od fifuk »

Mne ovladanie hlasitosti funguje, teda ked pocuvam hudbu... inak som to neskusal...

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

LPT
To je divny,volat ti jde ne?
U operatora mas predpokladam data aktivni,tak zkus RESTORE stavajiciho FW2.2 jinak to vidim na HW zavadu a servis...jestli ti to ale pred tim slo zkus to jen znovu prehrat.

Nevim jestli to slo pred tim,ale kdyz iPhone zapnu a naskoci LockScreen tlacitka ovladani hlasitosti mi taky nereaguji,je to myslim v poradku ne? FW2.2 mam bez JB.
Mam ted na mysli hlasitost vyzvaneni/Ringer....pokud bezi prehravac,vypnu a zapnu iPhone,naskoci LockScreen hlasitost jde ovladat....mluvime o teto veci ne?

paramedicz

Tak stale nejak nevim,mel by nekdo cas odpoved ano bo ne? :)
iPhone 3G koupeny u Vodafone...chci upgradovat a udelat JB...pujde mobil pak stale na vsechny simky (myslim tim alespon ceske,pouzivam v iPhone T-mobile)...pt stale nerozumim rozdilu ofiko a neofiko iPhone.dikec ;)

scenic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od scenic »

paramedicz: No ofiko a neofiko je myslene na 3G ci 2G. 3G iphone sa neda dnes kupit neofiko nakolko su bud blokovane alebo SIM Free. Tento JB co je teraz sa da spravit na kazdom 3G iphone-e, akurat vyvojari programu upozornuju, ze v pripade ak niekedy do buducna budes chciet svoj iPhone ponuknut na predaj aj do inej siete niekomu (ak mas blokovany kus, napr Orange SK neblokuje, aj ked po upgrade-e na novy fw je treba telefon aktivovat cez iTunes), tak ti s najvacsou pravdepodobnostou nepojde software unlock ktory chystaju. Snad som ti na tvoju otazku zodpovedal. :)
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1

ostris

Příspěvek od ostris »

paramedicz píše:Tak stale nejak nevim,mel by nekdo cas odpoved ano bo ne? :)
iPhone 3G koupeny u Vodafone...chci upgradovat a udelat JB...pujde mobil pak stale na vsechny simky (myslim tim alespon ceske,pouzivam v iPhone T-mobile)...pt stale nerozumim rozdilu ofiko a neofiko iPhone.dikec ;)

Zdarec, nevím jestli ti to pomůže, ale ja mam dovezený iPhone z USA, udělal jsem na něm JB a se SIM nemám problémy, mam tam Vodafone a občas tam hodím T-Mobile.Jinak jsem už taky přešel na 2.2 přes JB QuickPwn a zatím spokojenost.

peewee

Příspěvek od peewee »

BTW:
jde vam v cydii momentalne big boss repo zdroj ? Nemuzu nainstalovat SBsettings, BossPrefs,.. Nebo nevite na kterem jinem zdroji by mohly byt ? Diky.

ricoo

Příspěvek od ricoo »

2 peewee:
mě jde

2 somebody:
Někdo se tu ptal, jestli čeština z 2.1 jde na 2.2. Odpověď zní: jde, ale místa která jsou v 2.2 nová, zůstávají nepřeložená a chybně popsaná

peewee

Příspěvek od peewee »

2 ricoo:

Diky,
a nevis co by s tim teda mohlo byt ? BigBoss je tam defaultne, a kdyz chci nainstalovat SB settings tk to napise cannot locate package (ze nenasel aplikaci v danym zdroji - nainstalujte vice zdroju), kdyz otevru BossPrefs tak tam neni vubec nabidka na instalaci. Jinak vesmes vsechno ostatni jde, jen z tohodle zdroje ne :/
Nevim si rady.

Odpovědět