neřeš mám iP 2g, takže by mi to oficiální fw zablokoval, ty máš oficiální iP tady koupený, takže můžeš normálně updatovat jak chceš... neboj se nic si neuspěchal
Koukam, ze z Applu se nam pomalu ale jiste stava podobnej mastodont jako nejmenovana firma toho pana co rad koukal cizim lidem do woken.. Tenhle FW si snad ani nezaslouzil vlastni release.. Akorat klukum z Dev komplikujou jiz tak narocnou praci.. Jsem zvedavej co prinesou v dalsim "updatu"..
FW2.2 uz mam stazeny a nahrany v iPhone. Zmeny ktere jsem zpozoroval jsou: Pridana lista Google v safari,iPhone je trochu rychlejsi,moznost vypnout autokorekturu,moznost nastaveni ceskeho regionu a s nim souvisejici zobrazovani ceskych nazvu dnu/mesicu na lock screenu a v kalendari+pocasi. AppStore chodi bez problemu a celkove jsem s timto FW spokojen.Zamrzi ze v googe maps je sice StreetView ale u nas zatim nepodporovana alespon ze je mozna navigace pro "pesi". Dal me mrzi absence tolik ocekavane kompletni ceske lokalizace....pribyla polstia ukrajinstina a dalsi ale na nas apple kasle.Downgradovat zpet na FW2.1 CZ/SK s JB kvuli tomu nebudu,cestinu zatim ozelim a JB jako jeden z mala nepotrebuji,uprednistnuji stabilitu a rychlost ktere se vetsinou po instalaci nekterych apps z cydie rapidne zhorsi.
moje dojmy z FW 2.2 su velmi zle ... okrem uz spominanych noviniek - su tu uz aj problemy ... ak mate iphone heslovany kodom - date si SMS show preview OFF - tak sa vo verzii 2.1 zobrazovalo na displayi ze mate Novu spravu, nic viac, teraz pri 2.2 je tam uz cislo, alebo meno ak mate daneho cloveka v kontaktoch !!! Tak toto apple pekne posralo pretoze mam par cisiel ktore by moja frajerka vidiet nemusela .... to co mam mat celych 24hodin pri sebe iphona?
Mám iPhone 2G updatoval jsem na 2.2 z 2.1 normálně přes tlačítko Update v iTunes 8.0.2, update bez problémů, unlock normálně zůstal, všechno zdá se funguje normálně. Rychlost podle mýho naprosto stejná. Jailbreak jsem neměl, ale určitě by ho to zrušilo - stejně jako při předchozích updatech.
Ve woknech XP SP3 jsem updatoval před iPhnem i iTunes na 8.0.2. Po restartu počítače se zaváděl nějakej Apple iPhone ovladač a to zhavarovalo a připojenej iPhone to pak jakoby nenašlo. Když jsem zmáčknul Home, tak to naskočilo, našel fotoaparát. Jen jsem trnul, co se stane, jestli pak nějak něco nerozpozná při tom updatu. Od windowsů musím už asi fakt definitivně utýct (no flame please)
PRosím o radu... keď som mal nedávno na iPhone FW 2.1 a jailbreknutý... potom som po mesiaci restoroval na normal orgianl FW 2.1... Teraz môžem updatnuť na FW 2.2? Alebo sa niečo stane???
// o fajen to som rad e to tak je... a aj uz ani cciet nbudem len mi mrzol pritom telefon a koli 2 fakt dobím appz sa to neoplati.. dakujem
Naposledy upravil(a) OFFENSE dne sob lis 22, 2008 12:09 pm, celkem upraveno 1 x.
Ja to udelal take tak a v pohode.Mel jsem JB 2.1 restoroval na ofiko FW2.1 a udelal update na FW2.2. Pokud mas nahrany tento FW bez JB a teefon z oficialni distribuce u nas nemusis mit strach,nic se nestane.Jen potom uz JB neudelas...tedy alespon zatim nez FW Devteam prolomi.
Brian píše:moje dojmy z FW 2.2 su velmi zle ... okrem uz spominanych noviniek - su tu uz aj problemy ... ak mate iphone heslovany kodom - date si SMS show preview OFF - tak sa vo verzii 2.1 zobrazovalo na displayi ze mate Novu spravu, nic viac, teraz pri 2.2 je tam uz cislo, alebo meno ak mate daneho cloveka v kontaktoch !!! Tak toto apple pekne posralo pretoze mam par cisiel ktore by moja frajerka vidiet nemusela .... to co mam mat celych 24hodin pri sebe iphona?
Takze uz nie iba "New Text Message" pri vypnutom preview ale priamo cislo alebo meno odosielatela? V tom pripade ti odporucam premenovat "tych par cisel" na nejake neutralne mena
Necetl jsem vsechny nove posty. Byl jsem 4 dny mimo CR a nesledoval jsem deni "ve svete". Ale prvni co jsem dneska po prichodu domu udelal byl update na 2.2. A zatim spokojenost. iPhone mi prijde sviznejsi, i kdyz je dost mozne, ze to je placebo. Jedno vim ale urcite. Se Safari si v Applu opravdu pohrali a ted funguje mnohem lepe. Je rychlejsi, uz to tak "nelaguje" jako drive. Je to cele vic "smooth" nez predtim. Je take o dost stabilnejsi. Za funkci navigace pro "pesaky" jsem Applu taky nesmirne vdecny. Vypnuti autokorece taky prijde vhod. Ja jsem tedy updatem spokojeny
zdar mam asi tak trochu blbej dotaz v pohode sem udelal update na 2.2 ale vlezu do map a hledam tu listu stim nastavenim auto bus a pesky a nemuzu to nikde najit btw.:mam Ipod touch 16Gb ale to myslim ze nevadi ten software s iphonem je stejnej nebo se mejlim tak estli nekdo nevite co stim
to je blbost abych tam mel furt 2.1. pac ten update probehnul uspesne uz mam v safari jinou tu listu i region prepnutej na czech a ty zyly veci co tam meli bejt tam sou taky jako na Fw2.2. ... jenom ty mapy sou naky zvlastni btw.: JB nemam
Prosim nekoho, kdo uz ma fw2.2 a datovy tarif, aby zjistit jak to je s funkcnosti slibovaneho modemu. Mam takovy dojem, ze to je pouze 'fama', modem se ani ve fw2.2 nekona .. Predem diky za info :]
Stahovani podcastu v iPodu primo v iPhone je perfekt...ted jsem treba dal vyhledavat Cesky Rozhlas a naslo to spoustu poradu ktere sw diky 3G prehravaji bez zasekavani....parada.Doporucuji treba "veda kolem nas","ze ctvrti do ctvrti" a jine zajimavosti. taky jsem zkusil Evropa2 a najde to par best of ranni sou a zpatky do minulosti...parada.
Jinak jedna věc mě konečně překvapila, a to ta že už nemám problém s některýma stránkama v safari které neustále na 2.1 padají, na 2.2 šlapou bez problému.
Jo na Safari apple dost zapracovalo a pry i odstranili vaznou bezpecnostni chybu,ze se z nebezpecne stranky mohlo po kliknuti libovolnne zacit vytacet cislo na draze tarifikovanou linku viz. tohle: http://iphonemania.mobilmania.cz/Zakern ... ento+patek
Celkove jsem s FW spokojeny i rychlost je lepsi jen ta cestina....to ji tam uz konecne nemohli dat?,podle vseho je ukrajina i polsko daleko pred nami.....nic proti nim. Hlavne ze se operatori dusovali ze do konce roku urcite bude....pochybuji ze by v tech necelych dvou mesicich jeste nejaky FW vysel..
jenže ty podcasty v iphonu stahnu jedině přes itunes app a ta mi píše, že itunes store neni v mý zemi podporováno, mám samozřejmě účet na čr... jak je tedy taháte vy? memam JB, to se musim registrovat na jinou zem..?
Tak já otevřu iPod dám podcasty je tam položka Get more Episodes... ale když na ni kliknu otevře se iTunes store a píše to "The iTunes Store is not supported in this country."