Nejde GSM signál
Nejde GSM signál
Ahoj mám Iphone 3G 8GB a po nahrání nového firmware nejde signál původní (firmware 2.1.)Dal jsem restore přes iTunes a už nenacházel signal, někdo ho najde slabě a jindy dlouho hledá.Prosím poraďte.
Upravený názov témy. (Bol capsom.) Yreg.
Upravený názov témy. (Bol capsom.) Yreg.
-
- patron iPhone.cz
Re: Nejde GSM signál
Reset vsech nastaveni a opakovat restore pres DFU mod. Pokud nepomuze, je pravdepodobne problem v hardware.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
DFU mod ? mohl bys k tomu říct víc já tomu moc nerozumím to novy firmware mi tam nahrál kámoš.v tomhle oboru se vůbec neorientuji
-
- Moderator fóra
To bude asi tím že potrebujes unlock, jelikož IP nepocházi od CZ operátora, tak proto nemáš signál. Podekuj kamarádovi
Možná HW problém, ale rekni nám více a uvidime.

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
No možná dostanu kartáč od moderatorů ale pokud vlastně nevíš co hledat je problém něco najít.Tak v první řadě předpokladám že máš v PC iTunes to je program na komunikaci iPhone z PC,vpravo nahoře je kolonka hledej tam zadej iTunes a najdeš kde ho stahnout a jak se s ním zachazí,stejně tam pak zadej fw 1,2 3.1.2 to je verze softweru pro tvůj iPhon opět tam bude kde a jak ho máš stáhnout i to jak se instaluje,pak si zadej DFU mod a opět najdeš navod jak se používá a proč.No a nakonec do vyhledavače zadej blackra1n to je programek na odemknutí iPhona ten taky budeš potřebovat.No a až si vše prostuduješ už budeš vědět sam co dělat.Tato operace je vcelku jednoduchá ale vysvětlovat ji někomu kdo nemá zkušenosti z iPhonem je na dlouho.
No hodně toho najdeš v sekci "návody" instalace fw 3.1.2,jailbrek to je odemčení iphonu to se dělá tím blackra1n.exe tam se dozvíš i o aplikaci sn0w ta se používá na odemknutí modemu pro všechny operatory,je součastí blacra1nu a podobně.No pokud by jsi s tím nemohl pohnout kontaktuj mě přes sokromou zpravu a dame to dohromady.
Edit:Pokud jti s toho jde hlava malinkato kolem,tak to je normální
No v této sekci asi najdeš vše potřebné,nevěděl jsem o ní,já se učil trošku jinde tak tady jsou kompletní návody.Pro tebe je důležité jen to které maj označení FW 3. a případně 3G http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=12089
Edit:Pokud jti s toho jde hlava malinkato kolem,tak to je normální

Naposledy upravil(a) jirka.rouzi dne ned pro 20, 2009 10:32 pm, celkem upraveno 6 x.
-
- patron iPhone.cz
DFU mód iPhone: viewtopic.php?f=13&t=1763&p=15025
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
Mám tiež podobný problém,mam iphone 3G 8G cfw 4.2.1 bb, s basbend 6.15,predtým som mal (fw 3.1.2), nemám signál a ked aj nakoci tak slabý,nepomohlo ani vymeniť cely annteny diel,ani restore ani unlock.Nebude to vysokým cfw?Kto to už vyriešil tak mi prosím napíšte!!
Nepoužívej červenou barvu, opraveno. MG
Nepoužívej červenou barvu, opraveno. MG