barberry.pha píše:Jinak bych mel dotaz pro lidi co jezdi nejake sjezdy, nemivate pri delsim sjezdu a brzdeni problem s krecemi v rukou? Mivam s tim docela problemy a pokud je to kopec dlouhy a prudsi a jsem na skoro porad na brzdach tak mam kolikrat problem udrzet riditkahur je na tom leva ruka, magnezium pred vyjizdkou bastim a tedka i nejake pastilky od Nutred proti krecim. A zatim nic, kdyz misto jenom ukazovackem brzdim i zarocen prostrednickem, tak se to zlepsi ale to pak mam zase strach ze neudrzim riditka a ten cit je taky nekde jinde.
V sobotu jsem jel dlouhý sjezdík na šotolinové cestě a měli jsme problém s tím, že se nám rozmazával obraz.
Začal jsem blbě vidět. Jinak pokud je opravdu sjezd technicky náročný, tak spíš bolí ruce - určitě jsi jel někdy z Oleška dolů do Libřice, tam je hezký sjezdík!

hur je na tom leva ruka, magnezium pred vyjizdkou bastim a tedka i nejake pastilky od Nutred proti krecim. A zatim nic, kdyz misto jenom ukazovackem brzdim i zarocen prostrednickem, tak se to zlepsi ale to pak mam zase strach ze neudrzim riditka a ten cit je taky nekde jinde.
pokud si z PHA tak si ho muzes jit osobne vyzkouset, maji napsano 21 skladem, takze by mela byt na prodejne 
nejak jsem nemel trasu abych to mel dolu na sjezd 

To je masakr...
sice na bednu by to ani tak nebylo ale asi bych byl umisteny vys, predjizdel jsem pak znova lidi z kratke ktere jsem uz predjel pred tim zakufrovanim. Snad budu mit i nejakou fotku z prujezdu brodem, mel jsem v planu je projet na jistotu a moc se nenamocit, ale kdyz to bylo tak sjete, docela se tam i zavodilo a pri prvnim s mi podarilo tretry namocit, tak dalsi uz jsem neresil a v pekne v plne jsem je projizdel
Kotouc trel tak, ze kdyz jsem roztocil kolo, otocilo se 1,5x a zastavilo se