Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
mulder77
Host
Host

Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

Příspěvek od mulder77 »

Existuje nějaká aplikace + serverová část, která by umožnila prohlížení fotek ze sdílené složky Windows, jako existuje pro video Air Video?

Na PC bych spustil serverovou část, vybral bych adresář s fotkami a na iPhonu nebo iPadu bych fotky prohlížel.

Našel jsem Capture One, ale to má jednak milion funkcí a pak jsem nepřišel na to, aby mi to zobrazovalo i vnořené složky. Vždy mi to zobrazuje pouze fotky, které jsou v kořenovém adresáři nastaveného pro zobrazování.

Díky za info.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

Příspěvek od rony »

hladaj appky s podporou DLNA ci upnp. napr. majitelia Synology maju na to appku. ide to vtedy aj opacne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

mulder77
Host
Host

Re: Prohlížení fotek z win sdílené složky (jako Air Video)

Příspěvek od mulder77 »

No já bych Synology také měl, ale fotky mám uložené na Windows 2003 Serveru, takže bych si nasdílel klasicky windowsácky složku. Různé rozhraní typu media center apod. nechci a ani na Win 2003 serveru nemám.

Odpovědět