Deník [Appstore; Free]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
pinkrider

Deník [Appstore; Free]

Příspěvek od pinkrider »

Milí čtenáři,

připravili jsme pro vás novou aplikaci Deníku. Snažili jsme se přitom co nejvíce vyslyšet připomínky, které jste měli k té první. Doufáme, že se vám bude líbit.
Co aplikace umí? Na jednom místě najdete kromě přehledu nejdůležitějších celostátních a světových událostí především zpravodajství 71 regionálních Deníků. Tedy zprávy přímo z vašeho okolí – města, okresu, kraje.
Aplikaci jsme se snažili navrhnout tak, aby její ovládání bylo, i přes obrovské množství dat, které obsahuje, co nejvíce intuitivní. Z hlavní stránky se můžete prokliknout do jednotlivých krajů a z kraje pak rovnou na hlavní stránku vašeho okresu. V okresu máte možnost zobrazit výpis zpráv z jednotlivých rubrik.
Můžete si ale také váš okres vybrat a přejít na něj přímo z hlavní stránky kliknutím na ikonu Můj Deník.

Obrázek

Nechápu co pokaždé vede vývojáře k tomu aby aplikaci na čtení novin či sledování televize udělali nejdřív na iPhone a až po několika měsících (v lepším případě, v horším vůbec) na iPad?? Vysvětlí mi to někdo protože já to považuji za mentální retardaci. :fool: :fool:

http://itunes.apple.com/cz/app/denik/id445600366?mt=8

smithdj
Host
Host

Re: Deník [Appstore; Free]

Příspěvek od smithdj »

Neni to treba kvuli tomu ze iphone ma mnohem vice lidi??? ;-)
iPhone X 256GB - non Jailbreak

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Paradní aplikace :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

denisdd

Příspěvek od denisdd »

Asi nie su podporovane aj Slovenske regiony ze?

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

smithdj píše:Neni to treba kvuli tomu ze iphone ma mnohem vice lidi??? ;-)

A proč neudělají kompatibilní aplikaci (+) když je stejně zdarma, tu bych uvítal víc než 2 stejný. :wink:

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Aplikace mi casto nejde spustit vubec. Objevi se logo deniku a spadne to. Dela to jen denik. Treba ted az na desaty pokus :(
Jeste mam dotaz, lze tam nejak nastavit aby prectene clanky se jiz nezobrazovaly ?
Takhle ikdyz to je denik tak jsou tam tyden stare clanky...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Deník [Appstore; Free]

Příspěvek od Jirkus »

Jsou 2 aplikace Deník a jedna už není podporovaná.

Odpovědět