Náhrada za Photoshop Express

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
@solokaprik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Náhrada za Photoshop Express

Příspěvek od @solokaprik »

Zdravim,

nějaký čas jsem používal Photoshop Express a byl jsem s ním nadmíru spokojený, zejména s funkcní Reduce Noise, kterou jsem musel zakoupit za 4,49 eur. Po restoru a následném nainstalování PS, jsem vyzván k znovu zakoupení této funkce. Jsem nucen ji znovu zakoupit nebo ji mohu nějak znovu aktivovat v iTunes účtu? Když jsem ji už jednou zakoupil...

Popřípadě se Vás zeptám zda nevíte o nějaké app ve které je funkce Reduce Noise, je to vyčištění fotky od šumu atp.

Díky všem!
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)

ipho4S
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Re: Náhrada za Photoshop Express

Příspěvek od ipho4S »

Nie , nemusis ju znovu kupovat, kľudne klikni na kúpit a vyskoci okno ze produkt uz máš kupeny a doplnok sa nainstaluje,... tiež som sa poprvy krát zlakol co to ma byt :)
iPhone 8 plus 256GB

@solokaprik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Náhrada za Photoshop Express

Příspěvek od @solokaprik »

Díky! :-) nechtěl jsem platbu potvrzovat, bál jsem se že se to ztrhne znovu, ale ukázalo se že ne tak super :-)
Apple iPhone 5 16GB - black
Apple iPad Mini 16GB wifi - black
Apple iMac 21,5" (late 2012)

Odpovědět