Ono asi zalezi v akej si aplikacii. Niekde ide enterom odoslat, niekde len dat dalsi riadok. Alebo pri sw klavesnici to v konkretnej aplikacii funguje a pri hw klavesnici to uz nefunguje?
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
nefunguje zatial ziadna znama skratka (skusil som aj nezname )
uz som zufaly,nebudem klamat klavesnicu som chcel vyuzivat hlavne na facebook a je to velka skoda..skusil som nejaky 3rd party messenger ale to neni ono nechcem mat messenger na messenger,ktory je na facebook
Phone iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh Tablet iPad Air 64GB WiFi Silver Keyboard Wireless Keyboard
Tak v tom pripade uz jedine napsat na support Facebooku s popisem problemu a prosbou o implemetaci. Sice je nepravdepodobne, ze by to zmenu prineslo, ale nikdy nevis, je lepsi byt prekvapen. Tolik casu ti to nezabere a budes mit dobry pocit, ze ses obratil na kompetentni zdroj a zkusil jsi to. Tady to bohuzel nijak nevyresime. Jine reseni v teto chvili ani snad neni.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750" Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Ani nebude. Jak chceš pak dělat odstavce? Měl vždycky štvala když jsem dal v App Enter a zpráva se odeslala. Tak jak to bude fungovat na SW tak to bude fungovat na HW klávesnici, máš dotykový iPad, takže musíš při používání externí klávesnice počítat s určitými omezeními.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Odstavec může být alt+enter, stejně jako třeba v iMessage na Macu. A nebo naopak, odstavec enter a odeslat alt+enter. Druhá možnost je pravděpodobnější, aby se to nepletlo se SW klávesnicí. Napiš přímo supportu FB, protože v iOS 7 můžou vývojáři přidávat vlastní klávesové zkratky.
Moja manželka si tiež kúpila k tabletu s iným OS externú BT klávesnicu práve kvôli fasabuku a tiež jej ENTER nefunguje ako odoslanie správy čo jej vlastne vyhovuje, lebo by nemohla písať odstavce a pod. Na klávesnici napíše rýchlo text a dotykom na display text odošle. Perfektne jej kombinácia HW klávesnice a dotykového displaya vyhovuje a tak si na to zvykla, že mi včera nervózne klepala prstom do displaya notebooku a vynadala mi, ako môžem ešte používať takú predpotopnú vec. Možno tým chcela naznačiť aký som aj ja už starý, keďže je moja žena odomňa o 12 rokov mladšia