iTunes - vista 64bit
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
iTunes - vista 64bit
Při připojení iPhone mi iTunes píše že mám nainstalovat 64bit verzi, ale ta na netu ke stažení není, co s tím, řešil tohle někdo?
-
- Mírně pokročilý
Reyn píše:Apophis.k píše:no, jednoduchy řešení je spustit win XP jako virtual PC...
je to reseni, ale ze je jednoduche instalovat dalsi operacni system kvuli jednomu programu bych netvrdil![]()
i kdyz stejne to budu muset udelat, protoze iTunes urcite neni posledni aplikace ktera mi na novych Vistach nepobezi
no, tak ty 3GB, co ti zaberou virtuální XPčka, ty tě nezabijou a pokud nemáš nějakou plečku PC, tak není problém ty virtuální XP nastartovat za několik málo sekund...
-
- Mírně pokročilý
Tak nainstaloval jsem XP do Virtual PC od Microsoftu, ale v situaci, ve ktere ho chci pouzit mi nepomohl. Virtual PC totiz vyuziva sve virtualni disky a na realny disk (kde mam ulozene mp3) se vubec nedostane. Musím mp3 zkopírovat také na virtuální disk (=o 30GB místa míň) nebo se můžu nějakým způsobem dostat z Virtual PC na realny disk ?
-
- patron iPhone.cz
OT: nasdilej si na fyzickem disku potrebne soubory a ve virtualni masine si to namapuj ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
konecne vlastnim Ipod Touch, takze jsem to mohl vyzkouset - a potvrzuji, ze synchronizace funguje na 64bit. Vistach pustenem VMWare 6 s Windows XP
(ve Virtual PC od Microsoftu, ktery jsem zkousel driv nejde, protoze nepodporuje USB)
(ve Virtual PC od Microsoftu, ktery jsem zkousel driv nejde, protoze nepodporuje USB)
Naposledy upravil(a) Reyn dne ned bře 09, 2008 10:02 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Re: iTunes - vista 64bit
Tak jsem si taky myslel , že bych to tak obešel, když mi iTunes nechtějí jet pod Vistou, ale pod XP ve Virtual PC mi zase nechtějí detekovat iPhne. Mám to píchlé do USB na předním panelu , tak jsem si myslel, že mám blbě nainstalovaný po virtual PC drivery, ale iPhon se nabíjí, zak je to snad OK. Má někdo zkušenost , co s tím? 

-
- Mírně pokročilý
Virtual PC nepodporuje USB zarizeni, zkus pouzit napriklad VMWare, ve kterem mi to jde bez problemu. Mimochodem, iTunes uz jedou bez problemu i s 64b Vistami, proc tobe nejedou to nevim, neni treba problem s uac ?
-
- Mírně pokročilý
No já nevím pánové ale mě to běží naprosto v pořádku. Mám 64bit Visty Ulitimate. iTunes v. 7.6.1.9
veslik píše:No já nevím pánové ale mě to běží naprosto v pořádku. Mám 64bit Visty Ulitimate. iTunes v. 7.6.1.9
Ja mam to iste co ty a ide vsetko OK
Ten problem jsem resil a instaloval jsem si i virtual pc, ale to je k nicemu, nenajde USB... Existuje ale mnohem lepsi reseni - update iTunes na verzi 7.6.1
(mam 64bit Visty)

Obelix92 píše:Ten problem jsem resil a instaloval jsem si i virtual pc, ale to je k nicemu, nenajde USB... Existuje ale mnohem lepsi reseni - update iTunes na verzi 7.6.1(mam 64bit Visty)
Ved na stranke applu mas itunes pre vista 64bit
-
- Host
Mám taky Vista 64 bit a vše ok, bez dalších pomocných aplikací.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
I tunes fičí i na 64 bit Win XP Profesional po malé oblbovačce instalačky.
měl by někdo nápad co udělat s tím, že když zapnu iTunes na win XP (sp 2) tak se mi nenačte a řekne to takovej ten error s tou hláškou "Odeslat" a "Neodesílat". takže v mém PC iTunes vůbec nezapnu. stává se mi to třeba i když si zapnu hudbu v media playeru tak mi po chvíly spadne a rekne odeslat a neodesílat.
díky!
díky!
Format c:
Instal XP
Nebo odinstalovat Itunes a nainstalovat znovu
Instal XP
Nebo odinstalovat Itunes a nainstalovat znovu
Mám Windows Vista Ultimate 64bit a vše šlape jak má. zatím jsem nenarazil na žádnej problém... je třeba si jenom sehnat správné ovladače a vše bude šlapat.. iPhone i iTunes fungujou bez problémů.
-
- Host
Taky nevím co se tady řeší. Mám 64-bit Visty Home Premium a iTunes 7.7 a běhá to naprosto v pohodě. 

Tady tento odkaz mi pomohl rozjet Itunes na 64 bit XP, mělo by to jít i na Visty. Problém je v tom, že to je starší verze Itunes a práci s Istore to vyžaduje upgrade na7.7.1 (tusim)
http://yukichigai.googlepages.com/iphonex64
http://yukichigai.googlepages.com/iphonex64
-
- Host
Taky mám 64-bit Vista, vše jde v pohodě až na iPhone PC suite.Bohužel to rozběhat nejde.

-
- Mírně pokročilý
Tak jsem si nainstalovat iTunes 8 a kdyz dam iPhone do docku tk mi pc hodi midrou obrazovku, je tam neco se souborem usbsys64 nebo nak tak.