Claire* píše:Po tom co tu čtu vaše reakce na Britex, mi naskakuje husí kůže a doufám, že se mi moje zlato vrátí v pořádku (nebo spíš vyměněné)
Zkusenost mam take asi tri rokz zpet,kdy mi u iPhone 3G upadlo tlacitko silent rezimu. Reklamoval jsem to u prodejce, tedy O2 a do ctrnaci dnu byl zpet,ze to opravit nelze a ze mam moznost koupit novy recivr za 6k dobytkove.
1: nelze použít-nefunkční připojení (Web-GPS-WiFi-BT)
Upřesnění závady
nepravidelně ale často padá 3G signál,občasně ve spodní části MT po odemčení chytne LCD zelený nádech,v případě manipulace nebo kroucení jacku se přerušuje nebo vynechává zvuk,prosíme opravu
Je to dnes týden, co je iPhone v Britexu, podle jiných zkušeností měli zpátky do 10 dnů nový telefon, tak snad mně třeba budou zítra informovat nebo se aspon ukáže jiný status na stránkách Britexu, nicméně nemohu dostat opravený kus? Dají mi nový kus?
Apple iPhone 5 16GB - black Apple iPad Mini 16GB wifi - black Apple iMac 21,5" (late 2012)
No s tim nic neudelas...ze zakona maj na to mesic a dobre jsou si toho vedomi, takze pohodicka... Z vlastni zkusenosti ale vim ze reklamace jsou tak dva max. tri tydny Jinak ale fakt nas..e koupit si za takovej balik foun a pak tri nedele cekat nez se vrati, to by mi asi j..o. Ohledne iPhone, tak pokud se prokaze ze to neni vina uzivatele (pad,vytopeni) tak autorizovane servisy meni kus-kus. Samozrejme se iPhony opravuji,servisu je hafo ale tam se to tyka vetsinou kdyz si to uzivatel zavini sam nebo ma po zaruce a navic v pripade iP5 ktery pokud ctu dobre, mas nevim nevim...zda jej uz nekdo nedestruktivne rozebiral, vzhledem k problemum pri kompletovani v tovarnach-ne (sad to chrli jedina cinska fabrika) foxconnu.
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne ned lis 25, 2012 11:29 pm, celkem upraveno 1 x.
Tak se uvidí snad se ten status aspon zítra změni, znám hodně lidí kterym se vratil po 4 dnech, popř. do 8-9-10 dnů maximálně. Nikomu nepřišel iP5 po 2-3 týdnech....
Apple iPhone 5 16GB - black Apple iPad Mini 16GB wifi - black Apple iMac 21,5" (late 2012)
No pokud to nechytne vylozenej lempl a hned pozna ktera bije, tedy spatne soucastky,tem 4dnum i verim...nebo se jim neco nezda a delaji dukladnou analyzu je to k vzteku.
To Solokaprik: prestan tady resit tu svoji reklamaci v nekolika topicach, pokud mas potrebu si o tom porad povidat res si to pres chat nebo PM, pro Tema je max dulezite 1. kdy byl iphonem na reklamaci dan a s jakym popisem zavady a 2. kdy ho uzivatel dostal zpatky a jak byla reklamace vyresene. Resit tady v nedeli vecer, ze se ti nezmenil stav u popisu ... Tak asi v nedeli nedelaji, pockam do pondeli a zavolam si tam pripadne a ne tady s tim porad trollovat, pak se ty podstatne veci akorat ztrati v tech OT vykecavajich se postech. To ze nekomu to vyresi za 4 a nekomu za 10 dni je uplne jedno, ze zakona na to maji 30 dni, takze proc tady spamovat ze mi jeste po 7 dnech nic neudelali? protoze nemuseli ... zalezi na pobocce operatora kdy tam to zarizeni poslou, zalezi ktery pracovni den je to podano (opravdu ti snim tam nikdo nepojede osobne v patek vecer nebo o vikendu) a podle toho se taky muze menit doba vyrizeni reklamace. Ale ty nemuzes pockat na pracovni den, jestli se neco nezmeni u tve reklamace ale musis to tady v nedeli uplne zbytecny resit a probirat situace co by ... kdy by ... a nic poradne nevis. Ber tady toto jako pratelske uporozneni, ze podovne chovani a postovani tady nevidame moc radi a pokud se to bude i nadale opakovat budou za to nasledovat postihy.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Proboha lidi, nebudte ovce. Vzdyt snad neni problem si ten obcanskej zakonik otevrit a ty veci si tam sam precist. Ne, spousta radeji da na to, ze "Mana rikala, ze to neni smeroplatny".
(2) Dojde-li k výměně, začne běžet záruční doba znovu od převzetí nové věci. Totéž platí, dojde-li k výměně součástky, na kterou byla poskytnuta záruka.
(4) Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.
Timto doufam, ba se doslova modlim, ze uz ty nesmyslne diskuse a dohady o nicem prestanou!
No dokd clovek nejaky vetsi problem neresi tak se o to nezajima...vetsina lidi ma svych starosti dost.Kdybych neco rekalmoval,nejdriv bych si vse peclive zjistil jake mam prava ja a co si muze dovolit ke me obchodnik ci servis, to mi mzes klidne verit. Zeptam se jen,tohle plati u cehokoliv tedy kdyz se behem pul roku objevi vaznejsi zavada, je povinnosti prodavajiciho vec vymenit za jinou bezvady?
(4) Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.
Tohle na papire je vsecxhno hezky ale vetsina se te stejne bude snazit oje..t,kdyz ale na miste par vet prohodis,pochopi ze nejsi uplne mimo zkusi to jeste jednou a pak to vzda...kdyz je to nejakej arogantni naburelel tupec,neni nic snazsiho (jednou jsem to tak byl nucen s jednou deb slecnou praktikovat) nez prohodit...mno tak kdyz mate takovy pristup....jen najdu tel cislo na znameho ten mi najde to na COI,tamhle mate vyvesene ICO a veskere udaje a pak si muzeme v klidu povidat dal. Tehdy tam byl nejakej osmnactiletej cucak kterej na me vybehnul zacal delat ramena,tak jsem jen obratil ruku,podrzel mu ji chvilku na zebrech a byl jak beranek...mel kliku,protoze jinak s nim seknu o zem...chtel se udelat pred ni hezkej a malem dostal po puse,srandista.
Zdravím. Včera som kúpil používaný iP 4, ešte v záruke. Všetko funguje ako má, ale power button nevydáva také to kliknutie. Proste je akoby viac dnu a nepríjemne sa stláča. Je to dôvod na reklamáciu? Ak áno, další problém je, že je kúpený v Orange a teda na záručnom liste, je meno pôvodného majiteľa. Myslíte, že by to reklamovali aj mne, alebo iba jemu? A do tretice, koľko aktuálne zvykne trvať reklamácia iP4? Ďakujem za odpovede.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Ok, tak to tam asi skúsim odniesť. Máte niekto osobnú skúsenosť s reklamáciou v Orange so záručným listom s cudzím menom?
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
jeden z uzivatelu (Spyn0x) nahlasil ze Orange SK sve iphony do britexu vubec neposila, muze to nekdo potvrdit? chvili sem to zkousel najit ale bez uspechu.
.Je to mozne ale nepotvrdim,snad nekdo dalsi...patrne kvuli britexu jako takovemu,ta firma nema prave nejlepsi povest,staci procist fora i ja nemam moc dobrou,tykalo se to tehdy nokie pres O2,prisla trochu odrena jak ...hracky a prachem pod sklickem displeje....stlaceny vzduch jiste maji ale je to sup,sup at uz to mame z krku.....ze jsem si tu klavesnici nevymenil tenkrat sam. Slecna na O2 na me zkousela neco v tom smyslu, ze v protokolu byl stav popsan (na reklamaci sel mobil po trech dnech!) v patricne kolonce takto: Stav pristroje--Opotrebeni zpusobeno beznym pouzivanim=prakticky jakykoliv...kolonka k nicemu. Jelikoz s ni nebyla rec,pritom sama ode mne pred tremi tydny mobil prebirala a pochvalovala si jak je zachovaly, pohrozil jsem fotkou kterou jsem si udelal......nekam volala a pak mi dala k uchu vedouciho,ktery rikal ze to tem pitomcum (tak britex verte mi oznacil,nebyl jsem asi prvni) poslou zpatky a trochu jim zatopi. Bez ohledu na to jak se k tomu vyjadri, mi daji novy pristroj a s nimi se pak nejak vyporadaji, tu fotku nakonec ani videt nechtel,presto jsem mu ji jako MMSku poslal a jeste hodil odkaz na imageshack pro plnou velikost. Byla to tehdy symbianova Nokia E51 vyborny foun.
Moje dosavadní zkušenosti s Britexem jsou velmi pozitivní. Horší je to s českým servisem tam jsem dal iPad na reklamaci a prej se závada neprojevila po přebírání ipadu jsem ho hned odnesl do iopravny a tam bylo vše ok. Proste záleží jakej servisák to dělá. Takhle to chodí asi v každým servisu.
To bezpochyby, vse je to jen o lidech ale britex ohledne negativnich ohlasu vede na plne care,bohuzel!
EDIT: Druhou zkusenost s timto "servisem" popisuji kratce zde: viewtopic.php?p=559197#p559197 V tomhle pripade jsem jim ale mozna tak trochu krivdil...v te dobe byly nahradni dily pro iPhony v ceske republice nedostatkove zbozi jestli vube nejake bylo mozne sehnat.
JoU píše:Moje zkušenost s Britexem - reklamoval jsem iPhone 4, s tím že zlobí homebuton, často vypadává signál z ničeho nic, a často nejde přijmout hovor - posuvník jde posunout jen do půlky a dál ne, hovor se nepřijme (vždy bez JB, tohle dělalo s jakýmkoli FW, ať už jsem byl u O2 nebo VDF.
Dnes jsem telefon vyzvedl, je to ten samý. Ovšem nechápu proč měnili dislej, a už vůbec nevím proč tam dali nějakej zmršenej, a nikdo se ani nepodíval co to dělá Při černým pozadí je na spodku displeje, hlavně v rozích, jiný odstín, v těch místech displej navíc kmitá, a sem tam jde vidět nějaká linka, která tam být nemá. Navíc mi přijde že má nějakou zažloutlou barvu
Homebuton je nový, ok, ale ten příjem hovoru zamítli a přidali tam šmejdskej displej, jsem nadšenej
EDIT: Tak navíc během vibrací něco vevnitř hnusně rezonuje Řekl bych že to spravují děcka na základní škole, v rámci dílen.
Abych to uzavřel, po 14 dnech jsem si vyzvednul telefon, displej jsem dostal nový, tentokrát funkční. Jinak jsem nečekal nic pozitivního, takže homebuton mám lehce nad úrovní displeje, takže o něj prst zadrhává. Problém s příjmem hovoru mám pořád, občas to prostě nejde a je potřeba restartovat telefon. Navíc pořád při vibracích pořád něco vevnitř vibruje. A proč jsem si nevyzkoušel na prodejně? Protože byla úplně vytřískaná baterka, a hnd po zapnutí se telefon vypnul. Dobrá strategie.
Nejhorší servis co jem kdy viděl.
iPhone 7+ 128GB black poslední a dokonalý macbook pro 17' (i7 2,5GHz quadcore, AMD 6770 HD, 16GB RAM, 500GB SSD) +Macbook Pro 15 retina (i7 2.6GHz quadcore, GT 650M, 16GB RAM, 512GB SSD) Apple Watch
Pročetl sem si všechny příspěvky ohledně reklamací a Britexu a celkem se bojím dát svůj iPhon 4 reklamovat. Nefunguje mi u něj zapínací/vypínací tlačítko, záruku mám ještě cca rok u T-mobile :/ a apple warranty mi taky stále platí...ale je to jeden problém a to je Britex! :/ a jejich "zkušení" technici... :/ Buď ho můžu dát reklamovat a modlit se aby ho Britex nezdevastoval a opravil/vyměnil nebo to nechám být a nebo to nechám opravit v nějakém jiném servise a tím pádem přijdu o záruku... Co myslíte...???
Mozna hloupy dotaz. Proc to nedate do ITS? Je to autorizovany servis applu a jsou OK. Mel by servisovat i operatorske telefony, pokud jsou v rocni zaruce ne?
Tak jsem odnášel přímo do britexu do Kladna iP 4s a během pátku se ukazovaly statusy - příjem, zpracovává se, čeká na opravu, zakázka v testu a dnes ráno sr ukázalo - čeká na náhradní díl. Telefon není starý ani rok, je tam kvůli vadńmu sluchátku a vypíná se při 10% , proč nedostanu nový kus?
EDIT:// tak jsem se ptak na tuto otazku -
Dobrý den, u mého telefonu je napsaný status - čeká na náhradní díl. Někde jsem slyšel že Vám chodí díly ve středu, je to tak? Co se bude vše měnit u mého telefonu - imei 01303xxxxxxxxxx
Telefonu neni ano rok starý, myslel jsem že apple normálne do jednoho roka mění kus za kus.
Děkuji za odpověď.
A dostal jsem odpověď-
Dobrý den, Zakázka čeká na dodání nové jednotky. Ano, díly očekáváme tento týden. S pozdravem
Takže to znamená zřejmě nový kus?
iPhone 7 128GB (product)RED, MacBook Air 11" mid 2014, iPad mini 4 64GB wifi + LTE
Measurement time: 00:00:16.0 TEST: PASSED Test time : 00:01:43.0
chcem sa len opytat ci to znamena ze tel. mi nevyreklamovali? a posielaju mi ho spat ? daval som ho na HOME BUTTON a mikrofon kedze prvich par sec ma nepocula druha strana.
iPhone 3Gs 16GB White - Predany 2011 iPhone 4 32GB Black - Predany 2014 Samsung Galaxy S3 - najvacsi omyl - vyhodil iPhone 5 16GB - Space gray - založný iPhone 7 128GB Black - Predany 2018 iPhone X 64GB - Space gray
MicHi píše:Tak jsem odnášel přímo do britexu do Kladna iP 4s a během pátku se ukazovaly statusy - příjem, zpracovává se, čeká na opravu, zakázka v testu a dnes ráno sr ukázalo - čeká na náhradní díl. Telefon není starý ani rok, je tam kvůli vadńmu sluchátku a vypíná se při 10% , proč nedostanu nový kus?
EDIT:// tak jsem se ptak na tuto otazku -
Dobrý den, u mého telefonu je napsaný status - čeká na náhradní díl. Někde jsem slyšel že Vám chodí díly ve středu, je to tak? Co se bude vše měnit u mého telefonu - imei 01303xxxxxxxxxx
Telefonu neni ano rok starý, myslel jsem že apple normálne do jednoho roka mění kus za kus.
Děkuji za odpověď.
A dostal jsem odpověď-
Dobrý den, Zakázka čeká na dodání nové jednotky. Ano, díly očekáváme tento týden. S pozdravem
Takže to znamená zřejmě nový kus?
Nová jednotka pro Britex znamená nový kus. Takže ano, dostaneš new
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM iPhone 6S space gray, 64GB
Dobrý večer, dnes jsem byl reklamovat iphone 5 od T-mobile. Mám telefon 2 dny a mám viditelný vadný pixel uprostřed obrazovky. Nejprve mi pracovník T-mobilu tvrdil, že mi tel nevezme, protože mají toleranci 3 pixely, s tím jsem nesouhlasil a nakonec mi telefon převzal a poslal do společnosti Britex, a že záleží, jak se vyjádří oni. Můžete mi někdo napsat, jaké máte zkušenosti? Uznají reklamaci? Děkuji
A autorizovaný je který? český servis nebo jiný? Já tedy záručák k iPhone4 nemám,kupopval jsem jej použitý ale není starý ani dva roky tak možná ještě běží. Vadného pixelu jsem si prozatím nevšiml,možná tam nějaký je, ale vzhledem k jemnosti retiny je problém jej najít,v kor pokud je to subpixel, doporučíš nějakoz free aplikaci-vyhledávač death pixelů na otestování retiny?
Mas tady o tom nekolik desitek stranek. Zjistis stav reklamace, reseni se da mnohdy vydedukovat, kupr kdyz tam je "ceka na dil", tak je reklamace uznana a neco Ti opravi nebo daji novy kousek, atd...
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM iPhone 6S space gray, 64GB
Tak dnes se u mé zakázky v databázi oprav v průběhu dne objevovaly statusy - příjem, opravuje se, výstupní kontrola a expedice. Znamená to, že telefon je opraven nebo že reklamaci neuznali? Máte s tímto někdo zkušenost?
no co by si ty povedal z popisu tych operacii? nie je tam ani to ani ono. Je to len suchy popis toho, ze toto prebehlo a telefon ide smerom k tebe.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Tak jsem napsal do britexu a odpovedeli mi, ze telefon a je opraven a odeslan, tak jsem opravdu zvedav, jak se jim dead pixel nebo smitko pod displejem podarilo opravit.