iPhone a GeoCaching ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone a GeoCaching ?
Dakujeme, zmazane.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
Do konce roku je aplikace Geocaching od Groundspeaku na AppStore v akci za 2,34 EUR...
......ale hlavne je nepouzitelna, .....tedy alespon pro mne
-
- Mírně pokročilý
a co pouzivas? imho je pro geocaching nepouzitelny cely iphone...pokud aplikace jako iGeocacher ukazuji nejlepsi presnost 56ft, coz je cca 17m tak to za optimalni fakt nepovazuju.
ale pokud je to pouze vec aplikaci, budu rad za kazdou radu, Tedka s sebou musim na GC nosit krome iphona jeste externi gps a SE p910i s nainstalovanym SmartCom GPS, protoze pouze s iphonem jsem nasel pouze cca 30% hledanych cachi.
Pouzivam Geocaching.app, iGeocacher a MotionX GPS - teda prubezne je testuju a kazda ma neco do sebe, ale idealni app jsem zatim pro iphone nenasel...
ale pokud je to pouze vec aplikaci, budu rad za kazdou radu, Tedka s sebou musim na GC nosit krome iphona jeste externi gps a SE p910i s nainstalovanym SmartCom GPS, protoze pouze s iphonem jsem nasel pouze cca 30% hledanych cachi.
Pouzivam Geocaching.app, iGeocacher a MotionX GPS - teda prubezne je testuju a kazda ma neco do sebe, ale idealni app jsem zatim pro iphone nenasel...
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
Používám tyto aplikace:
1. Geocaching od GroundSpeaku
2. GeopherLite
3. GPS Motion X
Musím říct, že nejvíce se mi zatím líbí aplikace GPS Motion.
.....ovšem, jak píšeš, iPhone opravdu není vhodnou aplikací na hledání skrýší.
Nevidím plusy - neumím je hledat, ale tady je alespoň základní výčet pro mne zásadních problémů.
1) mizerná citlivost GPS přijímače
2) dodnes jsem nikde nenašel 100% informaci o tom, kde má iPhone ukrytou GPS anténu
3) dodnes jsem nenašel 100% informaci o tom, jaký GPS čip je v iPhone použit
4) přímo mě SE*E, že iPhone občas vyhodnotí aktuální pozici přes GSM síť a občas přes GPS - já přímo potřebuju, aby bral informace POUZE z GPS
5) k bodu 4 - ani na warezu jsem nenasel patch
1. Geocaching od GroundSpeaku
2. GeopherLite
3. GPS Motion X
Musím říct, že nejvíce se mi zatím líbí aplikace GPS Motion.
.....ovšem, jak píšeš, iPhone opravdu není vhodnou aplikací na hledání skrýší.
Nevidím plusy - neumím je hledat, ale tady je alespoň základní výčet pro mne zásadních problémů.
1) mizerná citlivost GPS přijímače
2) dodnes jsem nikde nenašel 100% informaci o tom, kde má iPhone ukrytou GPS anténu
3) dodnes jsem nenašel 100% informaci o tom, jaký GPS čip je v iPhone použit
4) přímo mě SE*E, že iPhone občas vyhodnotí aktuální pozici přes GSM síť a občas přes GPS - já přímo potřebuju, aby bral informace POUZE z GPS
5) k bodu 4 - ani na warezu jsem nenasel patch

Antena by mela byt to kovovy kolecko kolem cocky fotoaparatu. 

No to nemyslíš vážně, že ně ?
Jak jsi na to přišel ? Nějaký odkaz by nebyl ?
Taky jsem to nekde cet, ale uz nevim kde a letme zalistovani googlem nic neporadilo.
V posledni dobe (predpokladam, ze to muze byt od posledniho updatu aplikace) mi nejde spustit Geocaching. Nastartuje uvodni obrazovka a po par vterinach jsem zpatky na springboardu. Stava se to i nekomu z vas? Ptam se, jestli je to updatem, nebo budu muset zacit resit dalsi okolnosti, jako vztah vuci JB apod.
-
- Mírně pokročilý
Mal som ten isty problem po prechode na novu verziu GeoCaching, po spusteni to stale padalo do Springboardu. Zda sa ze aplikacia ma nejaky problem s Winterboardom. Tu je postup, ktory zafungoval u mna (nasiel som to na diskusnom fore Groundspeaku):
- odinstalovat povodnu verziu Geocaching
- odinstalovat Winterboard
- nainstalovat novu verziu Geocaching
- nainstalovat naspat Winterboard
- odinstalovat povodnu verziu Geocaching
- odinstalovat Winterboard
- nainstalovat novu verziu Geocaching
- nainstalovat naspat Winterboard
- iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
- Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
- Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme
dvoracekp píše:No to nemyslíš vážně, že ně ?
Spoluzakuv tata vlastni iTunes v Brne a tak jsem se pres nej dostal k Apple. Casto tam chodivam a uz mi ukazal hodne rozebranych iPhonu a popsal co kde je, tak to vim

-
kdo chteji vedet jak vypada a kde je antena hned prvni odkaz v google:

-
- Mírně pokročilý
Pri prechode na verziu 1.2 mi tiez pada, Winterboard nemam. Skusim ten reinstal a dam vediet. Geocaching nemam Appsstore a tak som myslel ze to je kvoli tomu..
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
Zkusila jsem odinstalovat Geo, odinstalovat Winter, oboji zpet nainstalovat v danem poradi, zkusila jsem i odinstalovat winter a nevracet ho, bohuzel, problem pretrvava
-
- Mírně pokročilý
Tak to vyzera na konflikt s nejakou inou aplikaciou, mozno by som zacal s odinstalovavanim veci z Cydie, az kym by som neprisiel do bodu, kedy to zacne chodit. Ak to nepomoze, ostane uz len restore...
-
- patron iPhone.cz
Mám ten samý problém a někde jsem četl (snad dokonce v tomto vláknu) že nestačí ten winterboard pouze odinstalovat (a skutečně to dělá winterboard, psali to jeden čas i na tom groundspeaku) ale že se po odinstalování musí provést cosi dalšího mám dojem že restore. Toho jsem se zalekl a zakoupenou aplikaci nepoužívám a doufám že udělají novější verzi která bude chodit.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- Mírně pokročilý
Ano, sveho casu to tam psali, pak ta hlaska z nejakeho duvodu zmizela. Mel jsem stejny problem a proto jsem dlouho pouzival verzi 1.0, ktera problemy nedelala. Kdyz vysla verze 1.2, zacal jsem to resit, jelikoz jsem rezignoval na nadeji, ze by to groundspeak vyresil sam. Bylo treba pouze odinstalovat winterboard. Pote jsem nainstaloval zpet geocaching a zjistil, ze vse chodi a WB vlastne nepotrebuji.
Jeste jednou postup z groundspeak fora...a nezapomente na reboot - jinak to nefunguje
(odzkouseno)
uninstall Geocaching app
uninstall winterboard app
reboot
install Geocaching app from computer
install winterboard app
Jeste jednou postup z groundspeak fora...a nezapomente na reboot - jinak to nefunguje

uninstall Geocaching app
uninstall winterboard app
reboot
install Geocaching app from computer
install winterboard app
-
- Mírně pokročilý
Jasne, na ten reboot som zabudol. 

Aha, no vyzkousim az s novym upgradem, restore se mi ted samotny delat nechce. Uvazuju, ze se mozna vykaslu i na JB, moc mi toho nedava.
Kazdopadne diky za info a postup, ukladam do pameti
Kazdopadne diky za info a postup, ukladam do pameti

-
- Mírně pokročilý
Reboot neni restore...reboot znamena vypnout a zase zapnout iphone...ale delej jak myslis 

A, promin, nevsimla jsem si "reboot". Ten jsem ale v tom pripade delala a nezabralo to.
-
- Mírně pokročilý
ja mam primo geocaching z Appstore za 7.99 a jsem maximálně spokojenej.. zatim jsem s tím všechno ulovil..

..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
-
- Sons of Jailbreak
Mortez: ja mam tutez aplikaci z jineho zdroje a taktez jsem spokojen
Nyni je uz dostupna verze 2.3
Je to par dni, co mi GoogleMaps zacali solidne blbnout. Abych vysvetlil co se deje, tak pri zadani konkretnich souradnic mi iPhone Google Maps naleznou nejblizsi cestu pro auto a nikoliv hledanou pozici. Pri zkouseni na PC je vse v poradku. Zjistil jsem, ze mapy Google na http://mapy.google.cz zobrazi pri vyhledani souradnice 2 body - zelenou sipku, coz jsou spravne souradnice a potom cerveny bod s pismenem A, coz je nejblizsi cesta (dle me pro potreby routovani pro vozidlo). Problemem je, ze GoogleMaps v iPhone zobrazi POUZE pozici, ktera odpovida tomu A - tzn. routovatelny bod, ktery je ve vetsine pripadu naprosto mimo, nez hledany bod. Touto zmenou v systemu GoogleMaps prave Google zadelal dost problemu pri hledani cache vsem kacerum.
Schvalne si to muzete vyzkouset, kdyz date hledat v iPhone a na pocitaci napriklad tyto souradnice: ?N49 13.017, E 15 52.915?
bla bla bla. Ja jsem totiz vetsi borec nez Karel - http://www.youtube.com/watch?v=d__7GZ5HaN4

Je to par dni, co mi GoogleMaps zacali solidne blbnout. Abych vysvetlil co se deje, tak pri zadani konkretnich souradnic mi iPhone Google Maps naleznou nejblizsi cestu pro auto a nikoliv hledanou pozici. Pri zkouseni na PC je vse v poradku. Zjistil jsem, ze mapy Google na http://mapy.google.cz zobrazi pri vyhledani souradnice 2 body - zelenou sipku, coz jsou spravne souradnice a potom cerveny bod s pismenem A, coz je nejblizsi cesta (dle me pro potreby routovani pro vozidlo). Problemem je, ze GoogleMaps v iPhone zobrazi POUZE pozici, ktera odpovida tomu A - tzn. routovatelny bod, ktery je ve vetsine pripadu naprosto mimo, nez hledany bod. Touto zmenou v systemu GoogleMaps prave Google zadelal dost problemu pri hledani cache vsem kacerum.
Schvalne si to muzete vyzkouset, kdyz date hledat v iPhone a na pocitaci napriklad tyto souradnice: ?N49 13.017, E 15 52.915?
bla bla bla. Ja jsem totiz vetsi borec nez Karel - http://www.youtube.com/watch?v=d__7GZ5HaN4
-
- Mírně pokročilý
Ano, při zadání souřadnic na http://www.googlemaps.com se ukáže zelená šipka (zadané souřadnice) a bod A (ty co ukazuje google)

Při zadání stejných souřadnic do Googlemaps aplikace na iPhonu se zobrazí onen špatný bod A.

Pokud však zvolíme View on External Map a následně Google Maps v aplikaci Geocaching, uvidíme opět správně zadané souřadnice.

Pokud v aplikaci Geocaching zvolíme Navigate to cache, jsou souřadnice opět správné.

Shrnutí tedy je, že app Geocaching funguje vždy správně. Pokud však zadáme souřadnice napřímo do app GoogleMaps, tak nám bude zobrazovat vždy bod A, který je špatný. To znamená, že při hledání onoho "pokladu" musíme vždy Google Maps spouštět přes app Geocaching!

Při zadání stejných souřadnic do Googlemaps aplikace na iPhonu se zobrazí onen špatný bod A.

Pokud však zvolíme View on External Map a následně Google Maps v aplikaci Geocaching, uvidíme opět správně zadané souřadnice.

Pokud v aplikaci Geocaching zvolíme Navigate to cache, jsou souřadnice opět správné.

Shrnutí tedy je, že app Geocaching funguje vždy správně. Pokud však zadáme souřadnice napřímo do app GoogleMaps, tak nám bude zobrazovat vždy bod A, který je špatný. To znamená, že při hledání onoho "pokladu" musíme vždy Google Maps spouštět přes app Geocaching!

-
- Sons of Jailbreak
oPicka: problemem tebou zmineneho je to, ze to samozrejme vim. Ovsem tebou zminovany postup je vhodny vyhradne pro odlov tradicnich cachi. Jakmile je multicache, tak je problem, protoze nemas jak dalsi body korektne zobrazit v GoogleMaps. Dalsi veci je to, ze kdyz se poradnes podivas do toho, co aplikace Geocaching prenasi do GoogleMaps, tak jsou to souradnice ve tvaru "49.216950, 15.881917", nikoliv ve tvaru "N49 13.017, E 15 52.915". Takze opetovne plati to, co jsem psal v predchozim prispevku.
Nejidealnejsi stav by byl, kdyby Groundspeak zaradil do sve aplikace misto MS Earth a nejakych OpenMaps primo GoogleMaps, ktere ma i na hlavnim webu, nechapu, proc tam cpe ty dva jiny, podle kterych clovek poradne nic nenajde.
Nejidealnejsi stav by byl, kdyby Groundspeak zaradil do sve aplikace misto MS Earth a nejakych OpenMaps primo GoogleMaps, ktere ma i na hlavnim webu, nechapu, proc tam cpe ty dva jiny, podle kterych clovek poradne nic nenajde.
-
- Mírně pokročilý
S474N: ty přece lovíš především Tradicional
.. Mohlo by být v app Geocaching i zadání souřadnic ručně a bylo by vyřešeno 
Snad v budoucí aktualizaci to podchytí.
I jiné softy jako např GCBuddy jsou úplně odvařený. Tam to tahá už špatně i při tradicional. Takže nepoužitelné. Tzn snad někdo brzy vydá update.

Snad v budoucí aktualizaci to podchytí.
I jiné softy jako např GCBuddy jsou úplně odvařený. Tam to tahá už špatně i při tradicional. Takže nepoužitelné. Tzn snad někdo brzy vydá update.
-
- Sons of Jailbreak
oPicka: vyznam slova "predevsim" bych rozhodne nezamenoval s vyznamem slova "vyhradne". Napriklad za poslednich nekolik dni to vypada, ze lovim predevsim mysterky a dany stav veci me pomerne "krká".

Podle me to souvisi s updatem engine Google, ktery zacal preferovat proste routovatelny bod pred korektnim zobrazenim dane pozice. Zajimave ovsem je, ze si toho nikdo zatim nevsiml - prochazel jsem i cizi fora a nikde ani tuk.
Ale to tam preci je. Staci si dat "Navigate to cache" a potom na prehledove mapce mas tlacitka + a - a pod nimi i symbol vlajecky. Po kliknuti na vlajecku ti dovoli aplikaci pridat tzv. Waypoint, ktery se ti taky zobrazi v prehledove mapce aplikace Geocaching a dokonce se na nej muzes nechat kompasem i navadet. Mimochodem takto resim aktualni stav. Nicmene nevyhodou je, ze tento waypoint nemuzu prenest do externi mapy, protoze tam proste neni zadne tlacitko.
UP:
Takze po projizdeni zahranicnich for a pokladani dotazu jsem se dobral k touzenemu vysledku. Pokud chcete nekdo jako ja pouzivat GoogleMaps pro Geocaching, tak souradnice ve tvaru "N49 13.017, E15 52.915" je treba v GM zadat ve tvaru "loc:(N49 13.017, E15 52.915)". Takze se to "zapouzdri" zavorkama a prida loc. Bacha na to, to loc musi byt malym pismem, jinak to najde nejaky mesto Loc

Podle me to souvisi s updatem engine Google, ktery zacal preferovat proste routovatelny bod pred korektnim zobrazenim dane pozice. Zajimave ovsem je, ze si toho nikdo zatim nevsiml - prochazel jsem i cizi fora a nikde ani tuk.
oPicka píše: Mohlo by být v app Geocaching i zadání souřadnic ručně a bylo by vyřešeno
Ale to tam preci je. Staci si dat "Navigate to cache" a potom na prehledove mapce mas tlacitka + a - a pod nimi i symbol vlajecky. Po kliknuti na vlajecku ti dovoli aplikaci pridat tzv. Waypoint, ktery se ti taky zobrazi v prehledove mapce aplikace Geocaching a dokonce se na nej muzes nechat kompasem i navadet. Mimochodem takto resim aktualni stav. Nicmene nevyhodou je, ze tento waypoint nemuzu prenest do externi mapy, protoze tam proste neni zadne tlacitko.
UP:
Takze po projizdeni zahranicnich for a pokladani dotazu jsem se dobral k touzenemu vysledku. Pokud chcete nekdo jako ja pouzivat GoogleMaps pro Geocaching, tak souradnice ve tvaru "N49 13.017, E15 52.915" je treba v GM zadat ve tvaru "loc:(N49 13.017, E15 52.915)". Takze se to "zapouzdri" zavorkama a prida loc. Bacha na to, to loc musi byt malym pismem, jinak to najde nejaky mesto Loc

-
- Host
Mel bych otazky jestli mi dokaze nekdo poradit.
Lisi se funkcnost aplikace pro gc na iphone v zavislosti na tom jestli mam premium ucet nebo ne? Samozrejme nejsou pak v aplikaci dostupne PQ. Je jeste neco dalsiho v cem by mohl byt problem?
Lisi se funkcnost aplikace pro gc na iphone v zavislosti na tom jestli mam premium ucet nebo ne? Samozrejme nejsou pak v aplikaci dostupne PQ. Je jeste neco dalsiho v cem by mohl byt problem?
-
- Mírně pokročilý
Neviem o tom, ze by aplikacia Geocaching podporovala PQ. Opravte ma ak sa mylim. Myslim, ze nie je ziadny rozdiel ci si premium member alebo nie.
-
- Sons of Jailbreak
Presne tak, sam taky nejsem premium member. Aplikace funguje naprosto nezavisle. Naopak ma vyhodu v tom, ze umi skryvat vlastni nalezy. Coz pro "nepremko" na PC nefunguje.
-
- Host
jo aplikace podporuje PQ, na titulni strance posledni polozka. vsechny PQ, ktere si vytvorim na strankach pak vidim i v aplikaci a muzu z nich vybirat kesky, samozrejme, ze bez premium uctu to zadne PQ nezobrazi.
-
- Sons of Jailbreak
Tak ty PQ vypadaji zajimave, kvuli tomu si ti PM asi zacaluju, protoze to dost muze setrit praci i baterku v terenu, kdyz si to stejne obvykle clovek planuje doma na komplu.
Planujem pouzivat iPhone na geocachig a zaujimalo aka je cca presnost iPhonu(najlepsie 3GS) v roznych podmienkach. Diky
-
- Host
Presnost neni moc dobra, kdyz porovnavam treba s garmin oregonem.
Nejvetsi problem iphonu je velka citlivost na blizke budovy, stromy, cokoliv co brani dobremu vyhledu na druzice, pak se presnost rapidne zhorsuje.
Dalsi problem je citlivost na zmenu pozice, u iphonu pomerne dlouho trva nez se zmena projevi, je tam proste citelne zpozdeni.
Zatim jsem ulovil s iphone vsechny cache, ktere jsem chtel, ale dost cast diky dobre napovede. nekde v lese bez napovedy bych byl na moznost uspechu loveni s iphone pomerne skepticky. Obecne to chce postupovat rozvazne, pockat, az telefon upravi pozici. Ve meste se daji tyhle nevyhody dompenzovat zobrazenim na satelitni mape, ktera presne ukaze misto, kde cache je.
Muj zaver, do mesta vhodny nastroj, clovek ho ma porad pri sobe, do prirody se nehodi, zaroven se taky nehodi na loveni multi a mysterek (pokud clovek nekoupi dalsi aplikace krome ofiko od groundspeak).
Nejvetsi problem iphonu je velka citlivost na blizke budovy, stromy, cokoliv co brani dobremu vyhledu na druzice, pak se presnost rapidne zhorsuje.
Dalsi problem je citlivost na zmenu pozice, u iphonu pomerne dlouho trva nez se zmena projevi, je tam proste citelne zpozdeni.
Zatim jsem ulovil s iphone vsechny cache, ktere jsem chtel, ale dost cast diky dobre napovede. nekde v lese bez napovedy bych byl na moznost uspechu loveni s iphone pomerne skepticky. Obecne to chce postupovat rozvazne, pockat, az telefon upravi pozici. Ve meste se daji tyhle nevyhody dompenzovat zobrazenim na satelitni mape, ktera presne ukaze misto, kde cache je.
Muj zaver, do mesta vhodny nastroj, clovek ho ma porad pri sobe, do prirody se nehodi, zaroven se taky nehodi na loveni multi a mysterek (pokud clovek nekoupi dalsi aplikace krome ofiko od groundspeak).
-
- Host
No já jsem zatím kešek s iPhonem (3GS) odlovil jen pár, a shrnul bych to asi takhle:
* Nokie LD-3W se Sirf Star III se mi zdála citlivější
* iPhone má zřejmě zapnutou statickou navigaci, takže při rychlosti do cca 4 km/h nepozná pohyb
* u iPhonu se nedá zjistit na kolik satelitů jsi právě připojen a jaký je jejich signál
Takže použít se to dá, ale keš si budeš stejně muset najít sám, iPhone ti ji neukáže.
Jinak nemám možnost srovnání s Garminy. Mám pouze zkušenosti s Nokii LD-3W a Evolve goTraxx, které jsem připojoval k Palm Centro.
* Nokie LD-3W se Sirf Star III se mi zdála citlivější
* iPhone má zřejmě zapnutou statickou navigaci, takže při rychlosti do cca 4 km/h nepozná pohyb
* u iPhonu se nedá zjistit na kolik satelitů jsi právě připojen a jaký je jejich signál
Takže použít se to dá, ale keš si budeš stejně muset najít sám, iPhone ti ji neukáže.
Jinak nemám možnost srovnání s Garminy. Mám pouze zkušenosti s Nokii LD-3W a Evolve goTraxx, které jsem připojoval k Palm Centro.
iPhone 5S 32GB | Watch Sport Grey | iPad Air 2 128GB | MacBook Pro Retina 15" 2014 512GB | Apple TV 1st
diky za odpovede hosi, este mam taku otazku na tych co maju 3GS, funguje v tom programe od groundspeeku alebo v inych aj ten digitalny kompas? alebo sa smer urcuje iba pomocou GPS?(dufam ze ma chapete) diky.
-
- Host
jj, kompas funguje, jen (apoň u mě) ukazuje o ňáké stupně vedle, než je skutečný sever a je to takové hodně různé.. 
Třeba u GoogleMaps abych měl před sebou silnici rovně, musím vršek iPhonu nahnout trošku doleva, pak se mapa zorientuje správně..
Jinak v GC je to docela užitečné, když s iPhonem otočíš, tak šipka ke keši se také otočí. Jinak díky pomalému obnovování polohy se při průchodu kolem kešky šipka za ní neotočí protože si aplikace myslí, že u ní ještě nejste.

Třeba u GoogleMaps abych měl před sebou silnici rovně, musím vršek iPhonu nahnout trošku doleva, pak se mapa zorientuje správně..

Jinak v GC je to docela užitečné, když s iPhonem otočíš, tak šipka ke keši se také otočí. Jinak díky pomalému obnovování polohy se při průchodu kolem kešky šipka za ní neotočí protože si aplikace myslí, že u ní ještě nejste.
iPhone 5S 32GB | Watch Sport Grey | iPad Air 2 128GB | MacBook Pro Retina 15" 2014 512GB | Apple TV 1st
-
- Mírně pokročilý
no alespoň je to i trošku občas dobrodrůžo 
Mám 3G a dle možností mě naviguje s přesností cca od 2m do 20m, ale těch 20m je v hustým lese, kde je špatnej signál. Zatím jsem však vždy našel

Mám 3G a dle možností mě naviguje s přesností cca od 2m do 20m, ale těch 20m je v hustým lese, kde je špatnej signál. Zatím jsem však vždy našel

Taky mám jeden dotaz,mám 3GS a chci koupit aplikaci na geocaching,ale jde mi prakticky jen o to,aby jsem měl uložený listing a mohl se na něj někde venku podívat (off-line) a nemusel ho tisknout to mi zabírá pak místo v batohu atd...s sebou nosím Garmin CSX 60 a super jen ten listing mě štve...jde to i takto když internet v iPhone nemám povolený,jen přes wi-fi? Díky za rady
-
no neviem co mas presne na mysli, ale cache si mozes doma stiahnut a v terene pouzit offline
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak