Air Sharing [App Store]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Air Sharing [App Store]
V AppStore se objevila imho prijemna aplikace Air Sharing. Umoznuje pouzivat iPhone pro prenaseni a prohlizeni dokumentu, propojeni mezi pocitacem a iP je pres wifi - podporuje Bonjour protokol, takze kdyz jste na ruznych wifi sitich, neni treba zadavat pokazde jine IP. Podporuje prohlizeni beznych typu dokumentu, ovladani je trivialni a prijemne. Dva tydny bude zdarma pak $6.99.
Nainstalovano bez potizi, pripojeno k MacBook Pro, MacOS X 10.5.4 Leopard a funguje luxusne.
Nainstalovano bez potizi, pripojeno k MacBook Pro, MacOS X 10.5.4 Leopard a funguje luxusne.
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
-
- Senior uživatel
Re: Air Sharing
tak jsem to nainstalil, pripojil, v PC na web zadam adresu kde jsou ty soubory, ale netusim jak tam pridat ty sve. Navod v iPhonu jsem cetl, ale i tak mi to nejde. Mam windows XP. Muzes poradit ? Dik
EDIT : PC i iPhone jsou spojeny, ale jak tam sakra dostat ty soubory, pres ten web prohlizec to asi nejde a v iTunes se mi zadna slozka na sdileni neukaze tak jak je tomu treba u Simplify Media
Uz to nekdo zprovoznil pod woknama ?
EDIT : PC i iPhone jsou spojeny, ale jak tam sakra dostat ty soubory, pres ten web prohlizec to asi nejde a v iTunes se mi zadna slozka na sdileni neukaze tak jak je tomu treba u Simplify Media
Uz to nekdo zprovoznil pod woknama ?
Naposledy upravil(a) marseli dne úte zář 09, 2008 12:56 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Sorry, na windows to bude muset testnout nekdo jinej...nemam je nikde okolo, delam jenom na OSX... 

Místa v síti - Přidat místo v síti - zadáš adresu co Ti ukazuje iPhone dole (http://192.168.1.10:8080 - například) a systém si to pak pamatuje, normálně se tam dostanu i TotalCommanderem. Nejdřív mi to taky nešlo a tímhle způsobem v pohodě. Asi to pak koupím, vypadá to cool. 

-
- Senior uživatel
Super, diky moc a myslim ze kupovat to nemusis kdyz jsi to stahnul free - kdyztak me opravte
-
- Mírně pokročilý
Ano melo by to byt free pro ty co to stahnou behem prvnich dvou tydnu...
Nevíte někdo jak nahraju soubory do iPhonu? Mam Visty....soubory v iPhonu v prohlížeči vidím ale nevím jak je do něj nahrát
-
- Starý pes fóra :)
tak takovydle programek zadarmo se hodi i kdybych nemel jistotu ze ho kdy vyuziji
ja uz tedy jedu taky jen na OS X, ale nemelo by to jit na vistach pri napsani v pruzkumnikovi do radky s cestou do adresare? nalevo od search
ja uz tedy jedu taky jen na OS X, ale nemelo by to jit na vistach pri napsani v pruzkumnikovi do radky s cestou do adresare? nalevo od search
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
neviem, toto sa mi nepodarilo rozchodit, DataCase, chodi na pc ovela lepsie, ma ftp pristup, takze neni ziadny problem.
-
- Mírně pokročilý
Jasne, fakt nevim jak je to na windows, ale u Air Sharing na MACu je prave kouzlo v Bonjour podpore - na ruznych wifi sitich s ruznymi IP adresami vidim pak iPhone stale pod stejnym nazvem, ktery mam napr. jako shortcut na plose - nezavisle na IP adrese.
-
- Host
Klasicky přes průzkumníka nebo Total Commander 

Supermac.cz - Tipy a návody pro iPhone, iPad a Mac OS X
Twitter - Informační kanál SuperMac.cz
-
- Moderator fóra
Tak musím říct, že jsem naistaloval a vyzkoušel a app se mi celkem líbí. Žádný problém s připojením nebo přenášením souborů jsem neměl - prostě klasicky přetáhnu z okna do okna nebo jak již někdo psal pomocí totalcommandera nebo jiného správce souborů.
Mě by zajímalo srovnání s DataCase pokud někdo může tyto 2 programy porovnat. Přemýšlel jsem, že bych si ji koupil. Ale přece jenom tahle je zdarma a zatím nevidím nic co by mi na ni chybělo, takže pokud někdo může zhodnotit tyto 2 programy proti sobě jenom dobře..
Mě by zajímalo srovnání s DataCase pokud někdo může tyto 2 programy porovnat. Přemýšlel jsem, že bych si ji koupil. Ale přece jenom tahle je zdarma a zatím nevidím nic co by mi na ni chybělo, takže pokud někdo může zhodnotit tyto 2 programy proti sobě jenom dobře..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
Udělal jsem to přesně podle návodu ale nefunguje to. Po napsání adresy mi to napíše: Zadaná složka je pravděpodobně neplatná. Zvolte jinou.
Mám Visty
Mám Visty
Mam stejnej problém jako Ciko. Mam win XP, udělam to podle návodu(místa v sítí, přidat, jiné umístění v síti, napíšu http://iPod.local:8080) a napíše mi to Zadaná složka je pravděpodobně neplatná. Zvolte jinou složku. Dělam něco špatně?:)
-
- Moderator fóra
Goblin:
Napiš tam přímo IP adresu zařízení a ne název..
juramac: Třeba má iTouch
Napiš tam přímo IP adresu zařízení a ne název..
juramac: Třeba má iTouch

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
me to taky nejde ukazuje mi to to samy jako vam,, slozka je oarvdepodobne neprava,, muzete mi s tim poradit?
-
- Moderator fóra
Opravdu jste to dělali přesně podle návodu?
Mě vše chodí jak má..Další věc co mě napadá je, zda to třeba neblokuje firewall
Mě vše chodí jak má..Další věc co mě napadá je, zda to třeba neblokuje firewall

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Mě už taky nic nenapadá
Ještě třeba zkus odinstalovat a znovu nainstalovat tu aplikaci. Nebo se s daným problémem můžeš obrátit na vývojáře, třeba ti poradí

Ještě třeba zkus odinstalovat a znovu nainstalovat tu aplikaci. Nebo se s daným problémem můžeš obrátit na vývojáře, třeba ti poradí

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
uz to mam jak to nastavit
pro ty co to nelso na xp nebo vistech v iphonu vse dejte off az na enable sharing a melo byto jíít 

Zkusil jsem a pořád stejnej problém. Zkus mi psl napsat krok po kroku jak to děláš.
-
tady je ten návod:
Připojte se na wifi

Stáhněte aplikaci

Instalace:
Dole dejte ten tazníček, vyberte connection a vyberte si opereční systém(v mém případě Windoews XP) a zjistěte iP adresa, která se tam nachází

Pořád zustaňte na wifi připojení
Stiskněte Start a dále řiďte obrázky, vše je v nich vysvětleno:
1. Obrázek
2. Obrázek
3. Obrázek
4. Obrázek
5. Obrázek
6. Obrázek
7. Obrázek
8. Obrázek
9. Obrázek
10. Obrázek
Připojte se na wifi

Stáhněte aplikaci

Instalace:
Dole dejte ten tazníček, vyberte connection a vyberte si opereční systém(v mém případě Windoews XP) a zjistěte iP adresa, která se tam nachází

Pořád zustaňte na wifi připojení
Stiskněte Start a dále řiďte obrázky, vše je v nich vysvětleno:
1. Obrázek
2. Obrázek
3. Obrázek
4. Obrázek
5. Obrázek
6. Obrázek
7. Obrázek
8. Obrázek
9. Obrázek
10. Obrázek
Ať dělám cokoliv, na Vistách mi to prostě nejde. Zadám adresu a napíše mi to: Zadaná složka je pravděpodobně neplatná. Zvolte jinou.
hele je prada ze to otvira dokumenty jen je to strašne pomale a seka se to neni neco daleko rychlejsiho ?? klidně i placene 1.5 mb soubo se otvira minutu 

-
Ciko píše:Ať dělám cokoliv, na Vistách mi to prostě nejde. Zadám adresu a napíše mi to: Zadaná složka je pravděpodobně neplatná. Zvolte jinou.
hele musíš to zadat i s http:// a také musíš být s tím iphonem pořád na wifi síti, tzn. neodpojovat se. i přesto tohle ti to nejde??
Sem v sítí a zadávám to i s http://. V prohlížeči mi to funguje a složky mi to zobrazí ale nemůžu tam soubory přidávat.
-
a ty se na to díváš přes prohlížeč(firefox, IE)??
Když tu adresu zadám do jakýhokoliv prohlížeče (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) tak se mi soubory zobrazí. Když to chci přidat přes Místa v sítí, už to nejde.
-
no takže přes prohlížeč neuděláš ani ránu(používám ftp, a tam to také nejde), ale furt mi nejde do hlavy proč ti to nechce naskočit v těch místa v síti.
Ot: jak to funguje u Vist s přidáváním nových sítí?? podobně jako u XPéček??
Ot: jak to funguje u Vist s přidáváním nových sítí?? podobně jako u XPéček??
ja mam zastupce te slozky a nornmalne si to otevru a pridavam soubory libovolne proste jen prethahuju myšíí
jen ta pomalost je strašnaaa
myslím otvirani dokumentu atd vetsich objemu 

Pouzivam DataCase a ftp pripojenie cez Total Commander. Dosahujem rychlosti pri zapise okolo 800-900kb/s a pri citani je to okolo 1300-1600kb/s. Nie je to ziadny rychlik ale da sa. Skuste cez nejaku aplikaciu ktora Vam odmeria rychlost prenosu ci ju mate vyrazne nizsiu?
Jsem na tom stejně jako ciko... proste se seknu na zadání http://... napíše mi to že je slozka neplatná a narozdíl od něj mam win xp. Jinak to dělam naprosto stejně jako je na návodu.
-
Tak jsem to smazal a instalaval znova a chybu mi to vyhodí, jenom když je vypnutá wifi na iphone jinak ne
Dnes jsem si stáhl update a udělal vše stejně jako předtím a povedlo se mi připojit.