H: aplikaciu na zaheslovanie fotiek

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

H: aplikaciu na zaheslovanie fotiek

Příspěvek od Renik »

Ahojte, nevie niekto o aplikacii z appstore, ktora mi zahesluje urcity fotoalbum? Mam totizto vela fotiek, ktore nemusi vidiet nikto iny, preto som ich dal do albumu a chcem to zaheslovat, pripadne schovat.
JB nemam a nechcem.

Dakujem za odpovede.
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Re: H: aplikaciu na zaheslovanie fotiek

Příspěvek od mirmo80 »

Hladaj aplikacie tipu lock/secret/private photo. Vsetky su o tom, ze si konkretne fotky z galerie do nich prehodis a z galerie potom zmazes.
Myslim, ze v iOS 8 uz pozom ide zamknut aj jednotlive aplikacie. Takze napr. aj galeriu.
iPhony, iPady, AirPods, AW, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Renik »

OK, dakujem pekne.
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB

photopetr
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od photopetr »

Ahoj, ja pouzivam iSafe pro. Je to na fotky i na videa a mnoho dalsiho. Jen ty fotky musis mit v te apce....jsem spokojen!
 iPhone 7
 Watch NIKE
 MacBook Air 11"
 iPad mini 4
 TV
 Airpods

Odpovědět