Většina přehrávačů umí zrychlit přehrávání. Pyšní se tím, že to dokáží bez změny výšky tónu (pitch shift).
Já bych ale potřeboval takové zrychlení, které zvýší i výšku tónu. Tak jako kdybyste zrychlily magnetofonovou pásku. Nevíte mi prosím poradit?
Smarter player
speed up
a podobné určené k poslechu zvukových knih to nevědí.
věta: Preserve pitch(tone) while changing playback speed. je problém, protože tak zrychlené mluvené slovo sice zní dobře, ale značně se zhoršuje srozumitelnost.
Možná mi poradíte ...
H: Aplikace na zrychlené přehrávání MP3
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
-
- Suspect
Re: H: Aplikace na zrychlené přehrávání MP3
Zkus nejake aplikace pro DJe...
Napis vyvojari tve aplikace...
Podcasts od Apple o umi, ne? Tak so vytvor podcast z tvych mp3...
Napis vyvojari tve aplikace...
Podcasts od Apple o umi, ne? Tak so vytvor podcast z tvych mp3...
-
- Host
Re: H: Aplikace na zrychlené přehrávání MP3
Ďakujem za odpoveď. Je fakt, že radšej vytvoriť zrýchlené MP3 doma, ako hľadať. Zatiaľ som neuspel.