Zdravim, prosim o radu. Koupil jsem si od znameho ip 3g a byl s rozbitym digitizerem, koupil jsem teda novy digitizer z aukra a ten znamy mi jej vymenil. Nemeli jsme tu oboustrannou nalepku na cem je prilepeny. Tak jsme nechali tu starou, celkem dobre lepila. Jen jsme ji sundali v levem hornim rohu a tam jsme dali kousek jine oboustranky, trosicku tlusci. Udelal jsem restore, aby byl cisty. A ted se mi stava obcas, ze telefon prestane na dotyk reagovat na nejakou dobu, na hlavni tlacitko reaguje vzdy rychle, takze neni zamrzly, jen ten digitizer jakoby na chvili prestane jit. Nekdy nemuzu prijmout ani volani nebo telefon odemknout. Po chvili (nekdy za minutu, nekdy az treba za 5min.) zas vse jde normalne. Nevite cim to muze byt?
A dalsi vec je ze nefunguje power button. Musim vzdy cekat az usne sam.
Poradite mi prosim s temito dvoumi problemy, co s tim muze byt a pripadne kolik by stala oprava? Kam to odnest? Jsem v Praze. Diky moc predem za pripadne rady nebo pomoc.
iphone 3g po vymene digitizeru obcas nereaguje na dotyk
-
- Starý pes fóra :)
Re: iphone 3g po vymene digitizeru obcas nereaguje na dotyk
Dovolil bych si tipnout, že ten "nový" digitizér je vadný. Bohužel to poznáš, až když ho vyměníš za jiný. Doporučuji se obrátit na technika, který ten digitizér může vyzkoušet i v jiném přístroji.
Co se týká tlačítka, bude to chtít nový flex, sám není drahý (200-300), ale opět se musí iPhone celý rozebrat a to je dražší než ten kablík. Doporučoval bych obojí najednou. Jestli si z Prahy, doporučuji se obrátit na Danny2
Co se týká tlačítka, bude to chtít nový flex, sám není drahý (200-300), ale opět se musí iPhone celý rozebrat a to je dražší než ten kablík. Doporučoval bych obojí najednou. Jestli si z Prahy, doporučuji se obrátit na Danny2

> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <