Home Design 3D By LiveCad

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
peter.nr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Home Design 3D By LiveCad

Příspěvek od peter.nr »

Dávam sem tip na celkom zaujímú aplikáciu.

Na iPad-e si môžete navrhnúť dom a jeho zariadenie a pozrieť si ho v 3D vizualizácii. Veľmi komfortné a jednoduché ovládanie. Tvorba v ňom ide veľmi rýchlo. Konečne je iPad nástrojom aj pre tvorbu, nielen pre konzum. :-)

Free verzia veľmi nemá zmysel, pretože sa projekt nedá uložiť. Platená stojí 5 EUR.

Projekt je možné poslať e-mailom a v PC ho otvoriť a ďalej editovať. PC verzia je oveľa bohatšia na funkcie.

Trápi ma len jedna otázka:
Stiahol som si verziu "Freemium" (free) a updatol priamo v aplikácii na Full verziu za 5 EUR. V AppStore je však aj platená verzia (bez názvu "Freemium" za 5 EUR). Znamená to, že ak by som pôvodnú verziu odinštaloval a znovu nainštaloval a spravil upgrade na full verziu, platiť už nemusím? Alebo ak by som potom nainštaloval platenú verziu, platiť by som nemusel?

Inak povedané - sú "In App Purchases" rovnocenné s "Purchases"? Logicky mi príde, že áno, ale v AppStore jeden nikdy nevie. Má to niekto odskúšané?

Free verzia: http://itunes.apple.com/sk/app/home-design-3d-by-livecad/id463768717?mt=8
Full verzia: http://itunes.apple.com/sk/app/home-design-3d-by-livecad/id413515229?mt=8

Pre úplnosť: existuje aj verzia pre iPad/iPhone
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion

misha
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Home Design 3D By LiveCad

Příspěvek od misha »

ano. s tou reinstalaci a upgradem mas pravdu. ja tohle resil se shazamem. jinak ta aplikace by mela byt po upgradu opravdu plna. jediny rozdil bude v tom nazvu a v ikonce nejspis.

nuny
Host
Host

Příspěvek od nuny »

Aplikaci delsi dobu pouzivam a docela to jde .Velke minus ovsem je ze nijak nejdou ulozene projekty naimportovat zpatkY do programu. Podpora se tvari na dotazy jako by to bylo zbytecna fce. Takze az nakreslis x projektu a prOgram odinstalujes nebo udelas restore do cisteho iOs tak muzes vse zacit kreslit znovu - to je na zabiti.
Iphone 4 (16GB) s JB + new Ipad 4G (64GB) = oba O2
Přechod z WinMobile na Apple byl jako výměna Fabie za Ferrari.
Oboji začíná na F ale tím podobnost končí.

Petrt
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Petrt »

Tu aplikaci mám (a nákup jsem provedl stejně jako vy :-) ), dokonalá není (jen pravé úhly v místnostech, pouze jedno patro, nemožnost úpravy výšky vložených oken), ale jednoduchý návrh bytových úprav jsem s ní provedl a při prezentaci je krásně jednoduchá a rychlá. Uvažuji o nákupu PC verze (bohužel Mac není) - cena včetně hlavních modulů tuším 1000Kč (což vzhledem k tomu co umí se mi zdá pakatel).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

Odpovědět