Reproduktory 5.1 s dockom pre iPhone
-
- Host
Reproduktory 5.1 s dockom pre iPhone
cawte, neviem vobec ci daco take existuje, ale potreboval by som repraky k PC ktore by mali aj dock pre iPhone aby som nemusel stale zapinat PC ked chcem pocuvat pesnicky... primarne by boli urcene na hudbu, semtam nejaky ten film a hry... cena do tych 300 eur.
iPhone 4S 16GB
iPad Air Space Gray 32GB
iPad Air Space Gray 32GB
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Reproduktory 5.1 s dockom pre iPhone
Ak ti nevadi preklad konektorov, tak skus toto http://www.logitech.com/en-us/speakers- ... vices/8087
ja som si to pripojil k mojmu receiveru. Tym padom viem Bluetoothom posielat hudbu z pocitaca aj z iphone aj z iPadu.
Vystup je bezny jack alebo cinch. Takze je uz na tebe, do coho to vopchas. Je to superpohodlne avsak je to len stereo lebo aj tak z iphone nic ine ako stereo nedostanes. Preto to mam na receiver, pretoze ten mi to nakoniec vie poslat na vsetky 4 repraky.
ja som si to pripojil k mojmu receiveru. Tym padom viem Bluetoothom posielat hudbu z pocitaca aj z iphone aj z iPadu.
Vystup je bezny jack alebo cinch. Takze je uz na tebe, do coho to vopchas. Je to superpohodlne avsak je to len stereo lebo aj tak z iphone nic ine ako stereo nedostanes. Preto to mam na receiver, pretoze ten mi to nakoniec vie poslat na vsetky 4 repraky.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
vyzera to celkom zaujimavo
islo by to aj bez receivera pripojit k tym reprakom? a este jedna otazka: na aku maximalnu vzdialenost to dokaze streamovat hudbu bez toho aby sa znizila kvalita?

iPhone 4S 16GB
iPad Air Space Gray 32GB
iPad Air Space Gray 32GB
- rony
- Klub čistého iOS
potrebuje to zosilovac.
je to bt, vies kolko ma dosah, nie? je to digitalny prenos, takze to nemoze sumiet, iba to odrazu prestane ist
je to bt, vies kolko ma dosah, nie? je to digitalny prenos, takze to nemoze sumiet, iba to odrazu prestane ist
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Host
a nezerie to velmi baterku ked je stale bt zapnuty?
iPhone 4S 16GB
iPad Air Space Gray 32GB
iPad Air Space Gray 32GB
-
- Host
ne baterku to moc nežere. Používám A2DP bluetooth receiver od nokie a rozdíl poklesu baterky oproti "kabelovému" použití není skoro znát
-
- Host
ok, dakujem vsetkym za rady
pojdem urcite do toho logitechu len este nasetrim trochu na nejake kvalitne repraky lebo co mi hovorili tak v tejto cene to bude sice dobre na filmy ale na hudbu uz menej tak nechcem kupit teraz nieco co budem neskor lutovat 

iPhone 4S 16GB
iPad Air Space Gray 32GB
iPad Air Space Gray 32GB