Chrono Leggionaire píše:ještě mám jeden dotaz, v této sekci jsem házel nějaké nové ikony, fungovalo to ok (v /Applications/Calculator.app se přehrálo icon.png a nová ikonka byla na světě) ,to jsem ale Summerboard ještě neměl.. jak lze vyměnit ikonky když používám Summeboard? trošku my tam nesedí ikona počasí a map, tak bych jen ty dvě chtěl změnit
KeyserSoze píše:Tak v tomhle uz ti neporadim, ja pouzivam jiny vzhled a tam jsem s ikonkama spokojen, takze jsem to nemenil.
takže mi to nedalo a trošku jsem se na to podíval, a adresář pro SummerBoard je zde-
/private/var/root/Library/SummerBoard/ ,
přímo pro výše uvedené téma-
/private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/Phiberglass/ ,
a tam je v adresáři Icons asi 60 ikonek, takže už mi upravování ikon pro počasí a mapy v samotném tématu nic nebrání
Edit:takže podstatná věc, všechny mnou vybrané ikony šly vyměnit ok, až na Weather.png- mohl jsem to měnit za jakoukoliv jinou, ale nehnula se. Zkusil jsem ji smazat nejen ze Summeboardu, ale i přímo z /Applications/Weather.app jako ikonu programu,ale stále neúspěšně...až nyní, a opravdu stačí hledat
takže řešení je zde,at´ se s tím nemusíte trápit,jak já-
http://www.modmyifone.com/forums/showpo ... ostcount=3
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White