Custom Theme

papaya

Custom Theme

Příspěvek od papaya »

:?: Ahoj, nevíte někdo, please, jak se jmenuje tohle iTémátko, nebo kde se dá najít (v Instaleru apod?). Dost se mi líbí, tak kdyby náhodou někdo věděl...

Obrázek

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

Themes dostaneš do telefonu několika způsoby.

Summerboard - je to softík v instaleru + jsou tam tématka musíš vyzkoušet které to je.

Nebo iSwintcher - nemám s ním žádné zkušenosti je ke stažení v instaleru po přidání zdroje. A možná tam najdeš to co hledáš.

Update your Installer app to version 3 and you can easily add my
iSwitcher Installer source, click the "Edit" button under the "sources"
section. Now click the "Add" button and type in this addess:
http://web.mac.com/iswitcher2/list.xml and click the "OK" button.
Once it confirms the source you'll have full access to all the applications,
themes and utilities I offer.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Noves

Re: iPhone

Příspěvek od Noves »

Julek píše:Themes dostaneš do telefonu několika způsoby.

Summerboard - je to softík v instaleru + jsou tam tématka musíš vyzkoušet které to je.

Nebo iSwintcher - nemám s ním žádné zkušenosti je ke stažení v instaleru po přidání zdroje. A možná tam najdeš to co hledáš.

Update your Installer app to version 3 and you can easily add my
iSwitcher Installer source, click the "Edit" button under the "sources"
section. Now click the "Add" button and type in this addess:
http://web.mac.com/iswitcher2/list.xml and click the "OK" button.
Once it confirms the source you'll have full access to all the applications,
themes and utilities I offer.

Caute, teda vubec se mi nepodarilo nahrat jen Summerboard nevim jestli to je tim ze iBrickr mi nefunguje protoze mi prijde ze se nerestartuje ale pres nej jsem tam nahral Simport tak jsem si rikal ze mi to jde.

A zase neco pres Instaler aby se mi to stahavalo z netu taky nechci...musim to stahovat jedine pres EDGE :( :( :(

Chrono Leggionaire
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Chrono Leggionaire »

až někdo bude vědět název toho témata a v čem jej spustím, tak pak napište, díky :wink:
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White

KeyserSoze

Příspěvek od KeyserSoze »

Úplně jednoduché. Je to téma Phiberglass, které najdeš v SummerBoard. Najdi si nějakou free wifi a v Installeru si to nainstaluj. Potom je to jedna báseň.

Noves

Příspěvek od Noves »

KeyserSoze píše:Úplně jednoduché. Je to téma Phiberglass, které najdeš v SummerBoard. Najdi si nějakou free wifi a v Installeru si to nainstaluj. Potom je to jedna báseň.

A proc mi to nejde nahrat pres IBRICKS????? pres nej jsem si nahral SIMport ale jakakoliv jina aplikace nesla...zkousel jsem to podle navodu...jak prepsat plist tak proste nejde... mozna to blbe nahravam ... tak porism o radu...kdyztak pres ICQ

Noves

Příspěvek od Noves »

KeyserSoze píše:Úplně jednoduché. Je to téma Phiberglass, které najdeš v SummerBoard. Najdi si nějakou free wifi a v Installeru si to nainstaluj. Potom je to jedna báseň.

NAsel jsem si u nas na JAROVE nejakou wifi... Free Public Wifi...ale proste se to nepripoji a nepripoji a nevim cim to je...stve me ze proste nejsou tady poradny navody co a jak nahrat

KeyserSoze

Musis na vsechny nahrane slozky a soubory upravit prava na 0755.

Chrono Leggionaire

díky :)

ještě mám jeden dotaz, v této sekci jsem házel nějaké nové ikony, fungovalo to ok (v /Applications/Calculator.app se přehrálo icon.png a nová ikonka byla na světě) ,to jsem ale Summerboard ještě neměl.. jak lze vyměnit ikonky když používám Summeboard? trošku my tam nesedí ikona počasí a map, tak bych jen ty dvě chtěl změnit
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White

KeyserSoze

Tak v tomhle uz ti neporadim, ja pouzivam jiny vzhled a tam jsem s ikonkama spokojen, takze jsem to nemenil.

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

Nevím kdy ale v instaleru je nová verze Summerboardu 3.0, měl jsem problémy s padáním aplikací, v této verzi už tomu tak není.

Obrázek

Noves

Příspěvek od Noves »

KeyserSoze píše:Musis na vsechny nahrane slozky a soubory upravit prava na 0755.

A to udelam jak? ty prava? protoze zkousel jesm rozchodit WinSCR ale nejak mi to neslo...neda se to upravit v jinym programu?
Diky

Noves

Příspěvek od Noves »

Jinak kdyz jsem nahral cestinu tak se mi staly dve veci:
prvni ... ze cestina perfektne slape
druha... ze kdyz menim v Summerboardu themes tak se mi zmeni tak 80% ikonek ale nektere zustavaji stejne puvodni...nevite co s tim???

diky

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

Ahoj, čti fórum !
Je to citace z tohoto vlákna :

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t= ... &start=165

Tak je tu další verze. Tentokrát dvě Smile Obě jsou stejné, jen jedna zachovává názvy na ploše v angličtině (to kvůli následným problémům s témátky). Co je opraveno?

- chybějící string v počasí
- v "Nastaveni/Obecné/" je již česky název okna u telefonu a adresáře
- nastavení adresáře je též v CZ
- v nastavení WIFI opraven chybný string "FORGET_BUTTON" na "Zapomenout tuto síť"
- Opraveny chybné stringy u tlačítek "Předchozí" a "Další" na klávesnici (vyskytuje se třeba při psaní příspěvku na fóru Smile )

Verze včetně počeštěné plochy: http://www.parkury.cz/downloads/iCzech-1.1.1_1.1.2.zip

Verze s anglickou plochou:
http://www.parkury.cz/downloads/iCzech- ... g_menu.zip

Obrázek

Chrono Leggionaire

Noves píše:...ze kdyz menim v Summerboardu themes tak se mi zmeni tak 80% ikonek ale nektere zustavaji stejne puvodni...nevite co s tim???

diky

tak to se mi stává taky a používám AJ..chápu to tak, že v tématu nejsou zahrnuty ikonky všech programů (a hlavně třeba novějších programů), takže některé ikonky zůstanou původní

Chrono Leggionaire

Chrono Leggionaire píše:ještě mám jeden dotaz, v této sekci jsem házel nějaké nové ikony, fungovalo to ok (v /Applications/Calculator.app se přehrálo icon.png a nová ikonka byla na světě) ,to jsem ale Summerboard ještě neměl.. jak lze vyměnit ikonky když používám Summeboard? trošku my tam nesedí ikona počasí a map, tak bych jen ty dvě chtěl změnit

KeyserSoze píše:Tak v tomhle uz ti neporadim, ja pouzivam jiny vzhled a tam jsem s ikonkama spokojen, takze jsem to nemenil.

takže mi to nedalo a trošku jsem se na to podíval, a adresář pro SummerBoard je zde- /private/var/root/Library/SummerBoard/ ,
přímo pro výše uvedené téma-
/private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/Phiberglass/ ,
a tam je v adresáři Icons asi 60 ikonek, takže už mi upravování ikon pro počasí a mapy v samotném tématu nic nebrání :)

Edit:takže podstatná věc, všechny mnou vybrané ikony šly vyměnit ok, až na Weather.png- mohl jsem to měnit za jakoukoliv jinou, ale nehnula se. Zkusil jsem ji smazat nejen ze Summeboardu, ale i přímo z /Applications/Weather.app jako ikonu programu,ale stále neúspěšně...až nyní, a opravdu stačí hledat :)

takže řešení je zde,at´ se s tím nemusíte trápit,jak já- http://www.modmyifone.com/forums/showpo ... ostcount=3

kimi

SummerBoar a problem s ikonou Weather/theme PlainJain

Příspěvek od kimi »

Ahoj všichni,

chtěl jsem si změnit ikonu Weather v tématku PlainJain, ale už není možné se dostat na coverter XML z anglického návodu. Byl by jste někdo od té dobroty a překonvertovaný soubor do iPhonu mi poslal na mail kimi32@seznam.cz

Díky KIMI

Chrono Leggionaire

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: SummerBoar a problem s ikonou Weather/theme PlainJain

Příspěvek od rony »

drsny.net spravil konverter plist pre nas.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

kimi

Kde nic tu nic

Příspěvek od kimi »

Hm... hledal jsem, ale nenašel, hodil by se link

drsny

Příspěvek od drsny »

kimi

Příspěvek od kimi »

Parádní, díky, mimochodem perfektní sajt, good work :-)

caye.caulker

Příspěvek od caye.caulker »

Zdravim...tak Iphona mam tyden a vse, co jsem potreboval, tak jsem zatim tady nasel, takze predem DIKY za tohle forum.
Bohuzel si uz nevim rady se Summerboardem.
Chtel jsem si udelat svoje vlastni tema...vytvoril jsem si novou slozku v /private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/ vlozil tapety a dock, vytvoril novou slozku s iconama, nahazel jsem do ni ikony pojmenovane presne podle nainstalovanych temat, restartoval foun, ale prehodi se mi jen tapeta, dock a asi jen 3 ikony z 12ti...nevite cim to?
Diky za pomoc :)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Někam ho uploadni někdo se na to podívá.

.

Obrázek

sumtom

Příspěvek od sumtom »

jestli mas cestinu tak ta delala ze se nezmenil dock ani ikony az na par vyjimek
nekdo tu psal ze to delala diakritika myslim

caye.caulker

Příspěvek od caye.caulker »

Tak je to tou cestinou, kdyz prepnu na anglictinu tak je vse ok.
Zkusim v prepsat nazvy ikon na english, stejne ty popisky mam vypnuty :)
diky za radu !!!

Paly

Příspěvek od Paly »

Zdravim, potreboval by som malu radu. Pacia sa mi niektore ikonky z temy v iSwitchery, ale neviem sa dostat k suborom tematiek. V SummerBoarde to je jednoduche je v zlozke Library, ale iSwitcher tam nie je. Nema s tym niekto skusenosti? Akosi to neviem na fore najst.

Dakujem

EDIT: tak som to nasiel :) var/root/Media/Themes keby to niekto hladal tak dufam, ze pomoze. Fakt neviem ci to je niekde na fore.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

sumtom

Příspěvek od sumtom »

Clean Cut od grantiz

Obrázek]

sumtom

Příspěvek od sumtom »

a jedno pozadi co jsem ted udelal
Obrázek

veronika21

Re: Custom Theme

Příspěvek od veronika21 »

ahoj,

potrebovala bych poradit. Stahla jsem si v summerboard theme Tiger, nainstalovala jsem si to... ale nic :cry: iphone vypada furt stejne nevim kde je ten tygr :roll:

Chrono Leggionaire

po instalaci musíš jít do aplikace Summerboard, poté Theme a klikneš na vybrané téma (najdeš tam i toho Tigera)

btw..pokud si stáhneš jenom samotné Summerboard téma, tak si ho nikde jinde než v aplikaci Summerboard nastavit nemůžeš

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

tak jsme si spachal jedno celkem casove narocny, jeste jsme nevychytal spravnou ikonu pro kalendar, poof jsem smazal a dock stinek uz taky upravuji

v pripade zajmu pisnete, ikonec mam asi na dve obrazovky na ip vytvorenejch

Obrázek
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Mám menší problém s tímto theme do summerboardu:

Obrázek

Když jsi stáhnu, ten archiv, a chci ho klasicky ve win extrahovat, tak na mě vyskočí hláška, že soubor je chráněn heslem a chce po mě heslo - u daného archivu jsem žádné heslo nenašel..Když to chci rozbalit v WinRARu, tak na mě zase vyplivne po rozbalení chybové hlášky pro každý soubor toho archivu, že systém nemůže nalézt uvedenou cestu..když se však do daného archivu podívám, tak tam veškeré ty ikony atd. je..Jen mi to nejde rozbalit..

Neví někdo jak na to?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Zistit heslo u toho, kto ho zahesloval?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

headlong
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od headlong »

2 PetrK: to je haluz, tím témátkem jsi mi fakt zvednul náladu, smál jsem se asi 5 min :lol:
Obrázek
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone :-)

terry

Příspěvek od terry »

to petrk: podobne jako headlong ;) - nevim jestli sem predtim ten tvuj prispevek prehlidl ci co, ale tedka me opravdu to theme pobavilo. Btw. to si delal sam? - myslim ty "creatury".. Kazdopadne pro me by to asi bylo takovy moc neprehledny.. Videl bych to spis pro srandu :mrgreen:
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

Flames666

Příspěvek od Flames666 »

existuje nejaky programik alebo aspon postup na tvorbu tem bo iPhonu??? ak ano pls napistemi to moze byt aj v EN alebo DE alebo CZ alebo SK... dakujem...

dkral

Příspěvek od dkral »

1) uděláš adresář s názvem tématu
2) do něho umístíš:
Dock.png (320x90 pixelů)
Wallpaper.png (320x480)
3) vytvoříš podadresář Icons
4) do něho dáš jednotlivé ikony ve formátu PNG (65x65, nebo 80x80)
pojmenované dle názvů co se zobrazují ve Springboardu

a je to

Flames666

Příspěvek od Flames666 »

no fajn a kam to nakopcim??? v iFone???

dkral

Příspěvek od dkral »

var/root/media/summerboard/themes
nebo
var/mobile/media/summerboard/themes (u verze 1.1.3 a výše)

Odpovědět