Ahoj,
mam dotaz co se tyce grafickeho vykonu.
Pouzivam macbook hlavne na Aperture, momentalne vse delam na C2C, 3GHz RAM, a Nvidia GF 9400M 256RAM.
Jak jsem zjistil Aperture nepoziva jen pocetni vykon CPU, ale i grafiky a v tech nemam aboslutni sajnu co jaka je.
Chtel jsem si ted koupit 15" s i7 a rilal jsem si to pojede, ale po graficke strance jakou grafiku... na macbookach jsem koukal je nekolik.
Muzete mi prosim v par radcich udelat jasno.
Moc diky!
Koupe Macbook, graficky vykon
-
- Host
Re: Koupe Macbook, graficky vykon
Tak 15" jsou jen dvě - 2,2 Ghz, 1GB grafika nebo 2,0 Ghz a 256MB grafika. Já jsem měl v plánu kvůli ceně pořídit slabší verzi, nakonec jsem našel skvělou nabídku na Aukru a vzal tu nejsilnější (mimochodem super stroj). Co jsem se díval na různé testy, tak u slabší verze nebyl ten nárůst výkonu (oproti starším modelům) tak markantní. U silnější to už bylo hodně viditelné.
Já například hodně převádím fotky z RAW a to dostává procesor opravdu záhul. Aperture ti určitě bez problému pojede na obou, nějaké rozdíly tam samozřejmě budou. To už si chce ale pohledat na netu
Já například hodně převádím fotky z RAW a to dostává procesor opravdu záhul. Aperture ti určitě bez problému pojede na obou, nějaké rozdíly tam samozřejmě budou. To už si chce ale pohledat na netu

iPhone3G 8Gb, FW 4.0, bez JB,
MacBook Pro 2011 15,4'' 2,2 GHz Core i7 Quad
iPad 4.gen 16GB wifi
MacBook Pro 2011 15,4'' 2,2 GHz Core i7 Quad
iPad 4.gen 16GB wifi