Podle iDownloadBlog by další verze iTunes v pořadovém čísle 11 měla předvést kompletní změnu vzhledu. Redesign by měl být čistší a jednodušší. Měla by přijít také kompletní integrace iCloudu kdy se bude zálohovat kompletně vše, jak nastavení telefonu, tak třeba i jednotlivé úspěchy a postupy v hrách. iTunes store by již neměl být integrovaný v itunes jako v prohlížeči, ale měl by být přímo součástí. Je třeba ale brát vše s velkou rezervou dokud se neobjeví nějaké důkazy
zdroj: http://www.macrumors.com/2011/07/29/rum ... d-support/
Rumor: iTunes 11 - kompletní změna
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
-
- Pokročilý uživatel
-
- Klub čistého iOS
Re: Rumor: iTunes 11 - kompletní změna
Ak sa tento rumor potvrdí tak budem nadšený. A mohol by sa potvrdiť už aj v tom čase ako tam píšu - s vydaním iOS 5 v septembri (září).
-
- iPhone expert
Změna vzhledu by mi nevadilo. Jsem rád, když můžu používat něco novýho, tyhle iTunes mám celkem okoukaný, tím neříkám, že jsou špatný, uvidíme. 

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
- Moderator fóra
Integrace iCloudu do iTunes se jeví jako rozumná věc. Uvidíme, co se nakonec vyvrbí.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
- rony
- Klub čistého iOS
Ja som mal skor pocit, ze Apple chce iTunes ako taky zlikvidovat a nahradit niecim novym. Nepasuje mi tam ale informacia, ze terajsi itunes podla vsetkeho previedli do Cocoa, to by znamenalo, ze s kodu nebudu chciet zbavit a prejde aj do dalsej generacie.
Rozhodne ma ale prevedenie do cocoa sklamalo, pretoze najvacsie brzdy tohto programu (modalne okna, kedy pri dlhotrvajucich operaciach nejde ani len pauznut spustenu muziku) zostali...
Rozhodne ma ale prevedenie do cocoa sklamalo, pretoze najvacsie brzdy tohto programu (modalne okna, kedy pri dlhotrvajucich operaciach nejde ani len pauznut spustenu muziku) zostali...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods