MP3 Tagger?

Odpovědět
Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

MP3 Tagger?

Příspěvek od Renik »

Ahojte, potreboval by som nejaky podla moznosti free MP3 Tagger, ktory dokaze pridat tagy aj podla nazvu suboru..

Priklad, subor sa vola Janko - Hrasko.mp3, takze program prida tagy artist a title, cize Janko a Hrasko..

Hladal som, googlil som no nic poriadne som nenasiel :( doteraz som pouzival MP3Tagger vo Wine :/

dakujem
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: MP3 Tagger?

Příspěvek od ls8 »

iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

No zadarmo nehledej asi žádný zázraky.

Ale suprově se dá pohrát v tomhle: http://www.macupdate.com/app/mac/26543/musicbrainz-picard
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Mne by stacilo aj nieco uplne jednoduche kde si sam nastavim interpreta, album, zaner a obal... V iTunes som skusal a tam to teda robilo somariny... Da sa to ale je to zbytocne zlozite...(alebo to neviem) V skratke nieco take, ze otvori sa mi okno, tam nahadzem mp3, a jednoducho nastavim co treba a dam ulozit a je to... Je nieco take? Ja som hladal ale vsetko bolo take ze to samo hladalo a tu nase slovenske aj tak nenaslo... V jednoduchosti je krasa, no nie?

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

A to co jsem postoval já jsi zkoušel? Z větší části si to můžeš vyplnit sám, přesně jak píšeš. :oops:
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Na trivialne oznacenie id3 jedneho albumu raz za cas je iTunes bohate postacujuci. Ked sa v tom vycvicis, tak odhalis preco to robieva psie kusy :) Obcas ani ja nechapem, najma ak mi album rozdeli na dva identicke a podobne, no vzdy je to nejaka zle vyplnena polozka.

Tiez by som vsak rad videl na os x nejaky naozaj slusny id3 editor.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

No skúšam aj tak a aj tak a stále to nechápem... Ja neviem prečo to nespravia jednoducho tak ako na win. Tu musím len všetko po jednom robiť, naraz sa to nedá. V MP3Tag na win som tam hodil naraz 300 mp3 a upravil na nich jednoducho čo bolo treba. Pre všetky som nastavil jedného interpréta, jeden žáner, a pre konkrétne albumy som si už označil čo som chcel alebo hodil len konkrétnu zložku do programu a tam mi to zasa jednoducho šlo premenovať pre všetky mp3 naraz. Len som zadal názov albumu, dal obrázok a klik na save a bolo to.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ved to ide aj v itunes. oznac voac skladieb, prave tlacitko, get info
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Renik »

mne ide hlavne o to, aby mi automaticky vyplnilo tagy podla nazvu suborov... Presne to robi The Tagger, ale cena je dost vysoka :/
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

rony píše:ved to ide aj v itunes. oznac voac skladieb, prave tlacitko, get info

A ako sa označuje viacero skladieb? Mám tam 3 albumy v jednom interpretovi a chcem označiť len jeden album a potom zadať to get info, ale keď ono sa to práve nedá označiť. Inak by to bolo celkom v pohode. A našiel som program čo robí presne to čo chcem a pekne jednoducho, ale nevie pridať obrázok... A to zasa vie iTunes, ale to mi nechce označiť pesničky
Program čo som hľadal je Musorg 0.3 Len škoda že nevie dávať aj obrázky

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

presne ako na win :) podrz prehadzovacku na klavesnici a klikaj na skladby... teraz nemam zapnuty komp :)

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Ďakujem, tak je to tak že treba držať len cmd a potom klikať na jednotlivé mp3. Tak a mám to vyriešené. Musorg a iTunes. Všetko free a jednoduché... Samozrejme je určite niekde nejaký program čo to robí, ale za 30€ tak ako The Tagger...
Ďakujem Rony.

Odpovědět