zdar,
oblibil jsem si aplikaci shazam a chtel jsem ji zakoupit. nicmene ve chvili kdy jsem se rozhodl mi neslo vubec pouzit upgrade a tlacitko get updates bylo stale sede. tak jsem ji zakoupil pres itunes. problem je v tom, ze v encore ted nemam sve puvodni tagy.
zajimalo by mne, jestli ted kdyz udelam in app nakup (tlacitko get price), tak budu platit znovu aplikaci anebo dojde jen k upgrade a aplikaci (kterou jiz zaplacenou mam z nakupu encore) platit nebudu?
diky za info.
Shazam vs. Shazam Encore (nakup aplikace)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Klub čistého iOS
-
- Starý pes fóra :)
Re: Shazam vs. Shazam Encore (nakup aplikace)
Myslím,že nákup vo free verzii Shazam ta presmeruje na appstore na jej platenú verziu,ktorú kedže si už zakúpil bude detekovat ako nainštalovanú.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- Klub čistého iOS
tak jsem to tedy upgradnul a ac si nejsem vedom nejakeho dalsiho nakupu, tak mam opet strzene penize. pockam si, az mi prijde vyuctovani a zkusim napsat primo do apple.
-
- Klub čistého iOS
tak jsem napsal do apple a nejaka sympaticka Nikki (nevim proc se mi to evokuje s next door
) mi napsala, ze mi rozumi a jednu z plateb mi poslala zpet. pry prijde do par dni na ucet. alespon ze tak.