Úkolovník synchronizovatelný s PC
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Úkolovník synchronizovatelný s PC
Ahoj,
chtěl bych se zeptat na nějaký kvalitní úkolovník, který se postará o vše potřebné. Jde mi o to, abych napsal poznámku do iPhone a ta se mi následně sesynchronizovala i s verzí pro PC a naopak. Nejlepší volba by byl nějaký software, který by umožňoval tyto funkce s Outlookem, ale co jsem procházel forum, zatím se nic takového nebjevilo. Za kvalitu si rád připlatím, proto, prosím, pište veškeré Vaše tipy nehledě na cenu.
Mockrát děkuji.
chtěl bych se zeptat na nějaký kvalitní úkolovník, který se postará o vše potřebné. Jde mi o to, abych napsal poznámku do iPhone a ta se mi následně sesynchronizovala i s verzí pro PC a naopak. Nejlepší volba by byl nějaký software, který by umožňoval tyto funkce s Outlookem, ale co jsem procházel forum, zatím se nic takového nebjevilo. Za kvalitu si rád připlatím, proto, prosím, pište veškeré Vaše tipy nehledě na cenu.
Mockrát děkuji.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Úkolovník synchronizovatelný s PC
Wunderlist. Zdarma pro iPhone, iPad i Mac. PC nevím.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhone expert
Wunderlist zdarma i pro PC 

Děkuju moc za tip na Wunderlist, pořád ho ještě zkouším, ale vypadá dobře.... Ještě k výše zmíněnému Outlooku, opravdu nikdo z Vás nezná nějaký software, který by "podporoval" úkoly v něm...?
-
- patron iPhone.cz
iPhone 1.1.2 OOB -> HTC Diamond -> Asus P565 -> HTC TP2 -> iPhone 4 16GB -> iPhone 5 16GB -> BlackBerry Passport
iMac 21,5"
iPad 3 32GB 3G
Apple TV
iMac 21,5"
iPad 3 32GB 3G
Apple TV
-
- Host
používám už dlouho a ke 100% spokojenosti iMExchange, který mi synchronizuje kontakty, úkoly a poznámky s Exchange serverem, se kterým pak zase synchronizuju v práci Outlooka ve svém PC.
-
- patron iPhone.cz
iMExchange je dobry, ja jeste doporucuji kombinaci Outlook Tasks + Toodledo sync + 2Do. Akorat se s tim clovek musi naucit zachazet 

1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
Já jsem spokojený s Evernote (okamžitý sync) a nebo od Microsoftu One Note.