Game Centrum po instalaci se opakovane restaruje IP proc ?

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
bafikylek
Host
Host

Příspěvek od bafikylek »

Ahoj zkousel jsem instalaci GC podle návodu jako poslední bod bylo restart IP tedy vypl jsem IP a zapnul jeste tet se zapina nabehne vzdy znak apple to jablicko chvilku tam je a po chvilce se tam na tom jablicku objevi i to kolecko jako ze to nabiha chvilku se toci a pak se sekne a pak se IP vypne a hned zapne a dela porad to same.... co s tim prosim poradte tvrdy restart jsem zkousel porad to same.....

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Necpat nekam neco co tam ofiko nepatri, pocitam ze to delas na 3g nebo 2g (tapatalk neni videt profil)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Gs.Sk MiKe.CzE
Host
Host

Re: Game Centrum po instalaci se opakovane restaruje IP proc ?

Příspěvek od Gs.Sk MiKe.CzE »

"ofiko" tam nepatří ani jailbreak takže tohle bych zrovna vynechal... taky sem to skoušel sprovoznit ale vždy mi to při spuštění gamecenter jen problikne a zavře se to...

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

No mne funguje asi takto,po instalacii som sa prihlasil na svoj ucet ktory som vytvoril este na GM4.0.ale ako sa uz nikde pisalo ziadnu hru nenajde.takze maximalne ak to rozbehnes tak sa len regnes!nic viac!!!A co s tym restartovanim?na asi len restore!!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Johny004
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Johny004 »

Podle jakého návodu? Mého?
 iPhone 14 Pro
 Watch Ultra
 iPad Pro
 MacBook Air M2
 AirPods
 TV
 Time Capsule 4 TB

Odpovědět