Dobry den,
chtel bych se zeptat pokud nekdo mate tento FM transmitter v kombinaci s iP 3G jestli se iphone po pripojeni automaticky prepne do airplane modu nebo ne.
http://www.griffintechnology.com/products/roadtrip
Nemel by, ale na googlu jsem nasel cloveka kteremu to udajne dela. Nevim nakolik tomu verit.
Neni nejlevnejsi a budu ho objednavat pres amazon tak bych ho nerad slozite vracel zpet.
Dekuji za odpovedi.
Griffin RoadTrip FM Transmitter
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Griffin RoadTrip FM Transmitter
neoriginalne prislusenstvo po zapojeni do dock konektoru sposobuje obvykle to, ze iphone zobrazi hlasku, ze blabla a ci ma pokracovat s tym, ze vypne gsm modul (kvoli moznemu ruseniu).
vzdy pri pripojeni sa na to pyta.
vzdy pri pripojeni sa na to pyta.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: Griffin RoadTrip FM Transmitter
Diky.
Takze rozumim tomu spravne ze kdyz pri pripojeni iphonu pri teto hlasce kliknu na NE tak bude pri zapnutem fm transmitteru stale aktivni gsm i gps.
Jinak si pamatuji ze jsem kdysi videl utilitu ktera vypina zobrazovani teto hlasky, nevite nekdo jak se jmenuje?
Takze rozumim tomu spravne ze kdyz pri pripojeni iphonu pri teto hlasce kliknu na NE tak bude pri zapnutem fm transmitteru stale aktivni gsm i gps.
Jinak si pamatuji ze jsem kdysi videl utilitu ktera vypina zobrazovani teto hlasky, nevite nekdo jak se jmenuje?